- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Először is, a HDD hangos!
Nem igaz,de általában hangosak, próbálj ki egy újabb fejlesztésű WD Black-et!
Egyébként meg miért nézik(tek) hülyének azt aki az SSD-s rendszerét is inkább altatja, mint leállítja?
Én nem nézek senkit hülyének, felőlem az akváriumban is hűtheted menet közben, ha már KU ft szerint gond az SSD melegedése!

Az viszont időnként felelőtlenségnek tűnik, hogy ilyen lekicsinylően nyilatkoztok arról, aki odafigyel az SSD optimalizálására!
Ezentúl, ha valaki kezdőként kérdést tesz fel Linux / SSD ügyben, hozzátok irányítom majd, nem a blogomat és berus.berus írását fogom linkelni.

-én le is zártam ezt a thread-et, nem érek fel hozzátok-
(#4818) Syl Egyik sem! Örülök, hogy leveszitek a vállunkról ezt a terhet, azért a Flash SSD topikba ezeket ne írjátok le, ha nem muszáj!

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A5000 16GB 1 év gar
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Beszámítás! Acer Nitro V16 ANV16 120Hz Gamer notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon