Új hozzászólás Aktív témák

• Syl

nagyúr

válasz ubyegon2 #4812 üzenetére

>Egyébként elhangzott valahol az SSD kímélés kislaci kérdésével kapcsolatban?

Igen: SSD-nek nem ártok vele, annak csak a hibernáció nem tesz jót?
    Erre írtam, hogy el kellene felejteni az 6-8 évvel ezelőtti SSD-ket. Azokat még nem ártott kímélni, de ezek a mai darabok már nem olyan érzékenyek.
    Az én gépemben pl. csak egy SSD-van. Semmilyen kímélés nincs eszközölve. Van rajta swap, meg ott a temp meg a logok. Sőt, napi használatban egy VirtualBox-os Win8.

>mi a fészkes fenének raktok SSD-t a gépetekbe, a HDD ugyanazt tudja sokkal olcsóbban.

Nagyon nagy tévedés!
    Először is, a HDD hangos! MiniITX ház van az asztalomon, qrvára zavar ha zúgna (csak CPU venti van benne, leszabályozva 800 rpm-re)!
    Nem csak az OS elindításáról van szó, hanem a többi programról is. Bizony, vannak emberek akik nem csak fosbúkra használják a gépüket. :P Itt pl. elég sokat megy a virtuális gép is. És ha ezt naponta 4-5 alkalommal kell shutdown-boot módszerrel életre keltenem, na ez engem zavar.

Egyébként meg miért nézik(tek) hülyének azt aki az SSD-s rendszerét is inkább altatja, mint leállítja? :B

(#4813) ubyegon2

A mobilosok most is mantrázzák a 12-16 órát! Az ősszel vettem a múmia 640-et (megbántam, mint a kutya amelyik hatot kölkedzett) és az eladó akkor is elmondta. Én meg csak nagy egyetértéssel bólogattam. ;)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés