Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz King Unique #4683 üzenetére

Hát pont nincs bajom vele! :N Épp arra utaltam, hogy szegény Cinmanót piszkáltad! :D Nekem speciel a kedvencem, még Jessie-re is azt tettem LMDE2 tárolóból, ahogy megjelent, no azt kellett volna kipróbálnod, miket trükközött ott.

Amúgy fórumtársunk első kérdése nem említette, hogy live-ot próbált, nekem az tünt fel, hogy mialatt keresgéltem valami használhatót neki, már ki is nyírta a Winx-et. Egyszerre kérdez és lő esete. ;]

(#4682) gabikiraly2 Örülök, ha segítettek, rengeteg segítséget fognak még a leírások nyújtani, ha nem gond a nyelv, mert sajna legtöbb english, de szerencsére a Mint Ubuntu alapú, így az Ubis leírások is alkalmazhatók nagyrészt itt is, azokból meg tényleg rengeteg van.

A https://linuxmint.hu/ is nagyon jó, a leírások és a fórumuk is, egyszer én is próbáltam oda írni, de az más eset. Olvasni és kérdezni tényleg érdemes odamenni!
    Magyar Ubuntu oldal is rengeteg jó leírást tartalmaz, de ott a fórumot inkább nem minősíteném. (tisztelet a kivételnek, de a szakmai tudást rendkívül ügyesen keverik a türhő bunkósággal)

Amúgy meg örömmel üdvözlünk a Linuxosok táborában! :)

BUÉK mindenkinek!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés