- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
King Unique #4683 üzenetére
Hát pont nincs bajom vele!
Épp arra utaltam, hogy szegény Cinmanót piszkáltad!
Nekem speciel a kedvencem, még Jessie-re is azt tettem LMDE2 tárolóból, ahogy megjelent, no azt kellett volna kipróbálnod, miket trükközött ott.
Amúgy fórumtársunk első kérdése nem említette, hogy live-ot próbált, nekem az tünt fel, hogy mialatt keresgéltem valami használhatót neki, már ki is nyírta a Winx-et. Egyszerre kérdez és lő esete.
(#4682) gabikiraly2 Örülök, ha segítettek, rengeteg segítséget fognak még a leírások nyújtani, ha nem gond a nyelv, mert sajna legtöbb english, de szerencsére a Mint Ubuntu alapú, így az Ubis leírások is alkalmazhatók nagyrészt itt is, azokból meg tényleg rengeteg van.
A https://linuxmint.hu/ is nagyon jó, a leírások és a fórumuk is, egyszer én is próbáltam oda írni, de az más eset. Olvasni és kérdezni tényleg érdemes odamenni!
Magyar Ubuntu oldal is rengeteg jó leírást tartalmaz, de ott a fórumot inkább nem minősíteném. (tisztelet a kivételnek, de a szakmai tudást rendkívül ügyesen keverik a türhő bunkósággal)Amúgy meg örömmel üdvözlünk a Linuxosok táborában!
BUÉK mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 25
- Metal topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch
- iPhone-t használók OFF topikja
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PayPal
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest