- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kraz
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Rap, Hip-hop 90'
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bohus
aktív tag
Azonos mappába úgy tudnak dolgozni, ha van egy közös partíció amit mindkét rendszer lát. Ez jellemzően NTFS a Windows korlátai miatt. (Vagy a Windows rendszermappa a közös, de ezt én hanyagolnám.) Sokáig mindkét rendszer alatt qBittorrentet használtam és minden rendben volt.
Ha az egyik rendszeren indított torrentet elindítottam a másik rendszeren is - ügyelve arra, hogy ugyanazt a célmappát jelöljem ki -, akkor töltött mindkettő. Ha egy session alatt lejött egy nagyobb anyag, a seed miatt akkor is elindítottam a torrentet másik rendszeren. Ilyenkor nincs újbóli letöltés, a kliens látja, hogy furcsamód ott már épp az található, amit neki le kellene töltenie, így csak egy ellenőrzésre korlátozódik a művelet, majd átvált seed módba.
Jelenleg ebben a felállásbam Win alatt qBittorrent, Mint KDE alatt KTorrent fut gond nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mobil flották
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Sorozatok
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 08.05
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest