Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geripapa
aktív tag
Mivel hozzájutottam egy ugyanolyan vinyóhoz mint amilyen most van a gépemben így gondoltam beteszem, az alaplapom (asus m4n78-am) úgy is támogatja a raid-módot, beállítom a tükrözést. Újratelepítem a rendszert és mindenki boldog, mert van egy tükrözött rendszerem így vinyó halál esetén nem szál el minden.
Na de, telepítésnél elszállt minden. Beállítottam mit hogy kell formázni azt feljött egy csomó kérdőjel és ledöglött.

Most kivettem az alaplapi raid módot így feltelepült, viszont akkor kellene valami szoftveres ha van. Tudtok valami egyszerűt de jót/megbízhatót??
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Könyvajánló
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- Hobby elektronika
- Visszaengedi Kínába az NVIDIA H200-at a Trump-adminisztráció
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 24GB 1000GB Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Rowon