- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geripapa
aktív tag
Mivel hozzájutottam egy ugyanolyan vinyóhoz mint amilyen most van a gépemben így gondoltam beteszem, az alaplapom (asus m4n78-am) úgy is támogatja a raid-módot, beállítom a tükrözést. Újratelepítem a rendszert és mindenki boldog, mert van egy tükrözött rendszerem így vinyó halál esetén nem szál el minden.
Na de, telepítésnél elszállt minden. Beállítottam mit hogy kell formázni azt feljött egy csomó kérdőjel és ledöglött.
Most kivettem az alaplapi raid módot így feltelepült, viszont akkor kellene valami szoftveres ha van. Tudtok valami egyszerűt de jót/megbízhatót??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Opel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Sorozatok
- Fujifilm X
- Videó stream letöltése
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Hálózati / IP kamera
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hyundai, Kia topik
- Detroit: Become Human teszt
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3103
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest