Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geripapa
aktív tag
Mivel hozzájutottam egy ugyanolyan vinyóhoz mint amilyen most van a gépemben így gondoltam beteszem, az alaplapom (asus m4n78-am) úgy is támogatja a raid-módot, beállítom a tükrözést. Újratelepítem a rendszert és mindenki boldog, mert van egy tükrözött rendszerem így vinyó halál esetén nem szál el minden.
Na de, telepítésnél elszállt minden. Beállítottam mit hogy kell formázni azt feljött egy csomó kérdőjel és ledöglött.

Most kivettem az alaplapi raid módot így feltelepült, viszont akkor kellene valami szoftveres ha van. Tudtok valami egyszerűt de jót/megbízhatót??
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- iPad topik
- Apple asztali gépek
- World of Warships
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Alkoholista nevelde
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Rowon