- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- votlage71: Kábel menedzsment
- Kempingezés és sátrazás
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Hirdetés
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz
ubyegon2 #2955 üzenetére
Annyira nem vészes a helyzet de köszönöm.
Ati ccc-t el is felejtettem feltenni.World of tank-ot szerettem volna tesztelni miként fut vagy sem.
Yt-s videóban bukkantam rá a Playonlinux-ra, gondoltam kipróbálom.
Feltettem, Wot install erre elkezdte felpakolni a futtatásához szükséges alkalmazásokat pl Wine és IE8.
Letöltötte és telepítette a játékot, be tudtam lépni a kliensbe és működőképesnek bizonyult míg a játékban át nem állítottam a monitorfelbontás full hd-ra.
Konkrét hiba: garázsban nem jeleníti meg a tankot, csatában már csak teljes fekete képernyő a csapat tankjainak kontúrjaival.Van aki játszik a Wot-al?
Lehet vissza kellene vennem a felbontást 1024x768-ra mert addig legalább a garázsban látszódott a tank?
Ha már egyszer felkerült a gépre akkor hogy tudom újra elindítani a játékot?
Láttam hogy ott van a saját mappa => playonlinux mappán belül de ez nem windows hogy wot.exe és gyía.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest