- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Hirdetés
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
toth_janika
őstag
Emberek... Valamit végképp nem értek... Vki próbálja meg nekem elmagyarázni, hogy mi lehet a probléma... Próbálkoztam Mint-el, (Mate meg Cinnamon), volt Ubuntu (14.04) és volt Ubuntu Studio is... Való igaz, hogy a Mint-et gyaláztam... Mindenféle ablakkezelőket telepítettem, meg IPchain ismereteimet akartam felfrissíteni, és programokat telepítgettem, stb, ezért megértem, hogy 1x-2x elhasalt a rendszer, mert valszeg nem tudtam, hogy mit csinálok. Erre kitaláltam, hogy az Ubuntukra SEMMIT nem fogok telepíteni! Szó szerint SEMMIT! És mind a 2 ubuntu behalt a notimon...
Most a Studio csinálja azt, hogy óránként újraindul és crash riportokat akar küldözgetni... Kifagy a FF, a Videók alkalmazás és ami a legszebb a BEÁLLÍTÁSOK is!!!! Nem működik a zenelejátszás, a képnézegetés...
Mi lehet a probléma?Szerk.: Ami eszembe jutott az az, hogy valszeg rossz a noti... Memória, vinyó, lap, proci... SMART szerint a vinyó rendben van, memtest lefut szó nélkül...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3092, 98% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest