Hirdetés
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, nem biztos, hogy rossz is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli62
addikt
Miután meguntam a Gnome-t, illetve könnyebb asztali környezetet kerestem, eleinte az LXDE-t használtam. Később kipróbáltam az XFCE-t, és annál is maradtam. A különböző diszttrókban az LXDe inkább nem hivatalosként szerepel. Magát az LMDE-t is kipróbáltam három éve, és ami alapvetően jó benne, az a rolling release. Tavaly viszont a Mintnél elindult az LTS, így fizikai gépen is váltottam., és telepítettem. Átlag felhasználásra tökéletesen megfelel. Az asztal eddig kétszer fagyott le teljesen böngészőhasználat közben, de legnagyobb meglepetésemre automatikusan bejelentkeztetett. Amikor ez sem segít, akkor még mindig ott van a konzol.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Vadiúj garanciás kèszleten lèvő lapok! Kamatmentes rèszletre is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3665, 100% Akkumulátor
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest