- weiss: Pant* rant
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli62
addikt
Miután meguntam a Gnome-t, illetve könnyebb asztali környezetet kerestem, eleinte az LXDE-t használtam. Később kipróbáltam az XFCE-t, és annál is maradtam. A különböző diszttrókban az LXDe inkább nem hivatalosként szerepel. Magát az LMDE-t is kipróbáltam három éve, és ami alapvetően jó benne, az a rolling release. Tavaly viszont a Mintnél elindult az LTS, így fizikai gépen is váltottam., és telepítettem. Átlag felhasználásra tökéletesen megfelel. Az asztal eddig kétszer fagyott le teljesen böngészőhasználat közben, de legnagyobb meglepetésemre automatikusan bejelentkeztetett. Amikor ez sem segít, akkor még mindig ott van a konzol.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Bestbuy játékok
- Milyen TV-t vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Építő/felújító topik
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generációt
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Honda topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest