Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli62
addikt
Miután meguntam a Gnome-t, illetve könnyebb asztali környezetet kerestem, eleinte az LXDE-t használtam. Később kipróbáltam az XFCE-t, és annál is maradtam. A különböző diszttrókban az LXDe inkább nem hivatalosként szerepel. Magát az LMDE-t is kipróbáltam három éve, és ami alapvetően jó benne, az a rolling release. Tavaly viszont a Mintnél elindult az LTS, így fizikai gépen is váltottam., és telepítettem. Átlag felhasználásra tökéletesen megfelel. Az asztal eddig kétszer fagyott le teljesen böngészőhasználat közben, de legnagyobb meglepetésemre automatikusan bejelentkeztetett. Amikor ez sem segít, akkor még mindig ott van a konzol.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Revolut
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Automata kávégépek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Elektromos autók - motorok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vicces képek
- Autós topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Rowon