- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lauterbrunnen
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fenyő
őstag
Alapvetően én is az xfce-et preferálom, stabil, gyors de mégsem fapad, lmde 2 -höz is várok egy xfce remasteres telepítőt az lxde teljesítményben már nem hoz annyit, ellenben már kissé kényelmetlenebb.
Fagyást én még rövidke Linuxos pályafutásom alatt leginkább a 11.2 adobe flash és hardveres videodekódolás esetén tapasztaltam, de az nem a Linux hibája, hogy az Adobe már nem fejleszt rá, amúgy meg hardveres renderelés, szoftveres dekódolás kombó vagy pepperflash esetén sosem volt még gond. A 4.8-as xfce-vel még tapasztaltam némi bugzást, de 4.10-12 a stabilitás mellett kifejezetten bugmentes is, nem véletlen a lassú fejlesztési tempó.
Lmde-nél pont a rolling (testing repó) okozta a galibákat/bugokat, Lmde 2 már a stable repóra épül így vélhetően az lmde-ben tapasztalt kellemtelenségeknek is búcsút lehet inteni, rolling kiadási modellt amúgy is leginkább az Arch alapú disztrók követik (és mivel ott van a leginkább tapasztalat vele, így ott is működik leginkább). -
lev258
veterán
A fagyásnak mindig oka van. Lehet nézni a dmesg-et meg a log-okat. Kérdés, hogy ilyenkor Ctrl+Alt+F2-re reagál-e. Nálam is előfordul egy régi integrált Intel-es gépen, mert belefut egy bug-ba, de mivel csak nagy ritkán történik és le tudom állítani szabályosan konzolból, így lusta vagyok frissíteni a dolgokat, meg nem is nagyon akarok belenyúlni a Mint-be ilyen mélyen (kernel, mesa csere).
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Mobilinternet
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Akciókamerák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Ford topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- PlayStation 1 / 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest