- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Mexikó tisztázta a Google-t a monopóliummal kapcsolatos vádak alól
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alapvetően én is az xfce-et preferálom, stabil, gyors de mégsem fapad, lmde 2 -höz is várok egy xfce remasteres telepítőt az lxde teljesítményben már nem hoz annyit, ellenben már kissé kényelmetlenebb.
Fagyást én még rövidke Linuxos pályafutásom alatt leginkább a 11.2 adobe flash és hardveres videodekódolás esetén tapasztaltam, de az nem a Linux hibája, hogy az Adobe már nem fejleszt rá, amúgy meg hardveres renderelés, szoftveres dekódolás kombó vagy pepperflash esetén sosem volt még gond. A 4.8-as xfce-vel még tapasztaltam némi bugzást, de 4.10-12 a stabilitás mellett kifejezetten bugmentes is, nem véletlen a lassú fejlesztési tempó.
Lmde-nél pont a rolling (testing repó) okozta a galibákat/bugokat, Lmde 2 már a stable repóra épül így vélhetően az lmde-ben tapasztalt kellemtelenségeknek is búcsút lehet inteni, rolling kiadási modellt amúgy is leginkább az Arch alapú disztrók követik (és mivel ott van a leginkább tapasztalat vele, így ott is működik leginkább). -
lev258
veterán
A fagyásnak mindig oka van. Lehet nézni a dmesg-et meg a log-okat. Kérdés, hogy ilyenkor Ctrl+Alt+F2-re reagál-e. Nálam is előfordul egy régi integrált Intel-es gépen, mert belefut egy bug-ba, de mivel csak nagy ritkán történik és le tudom állítani szabályosan konzolból, így lusta vagyok frissíteni a dolgokat, meg nem is nagyon akarok belenyúlni a Mint-be ilyen mélyen (kernel, mesa csere).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Apple asztali gépek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Metal topik
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest