- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- amanoba: Zakuszkarecept Puskás Csabától, a Borkonyha Étterem head séfjétől
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
ElGatto
aktív tag
Hali!
Elméletileg feltettem ezt a 3.18-as kernelt, de bakker nem lett változás. Firefox alatt kicsi képernyőben szaggat a videó ha kirakom teljes képernyőbe akkor pedig fehéren villódzik.
Azt mondjátok érdemes lenne megpróbálni a Mint Mate verzióját?
Vagy szimpatizálok a zorin os-el lehet azt is megnézem.
(Ja ubuntut is kipróbáltam ott sem ment normálisan....)Azt hol tudom megnézni előre, hogy van - e driver támogatás az adott linuxnál?
Sry még egy kérdés Fenyő írtad korábban, hogy elvileg minden disztribuciót simán testre lehet szabni. Erről van valami leírás kezdő felhasználóknak esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest