- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
ltpalermo
csendes tag
sziasztok!
segítséget kérnék, problémáim vannak a mint 17.1-el.
először is nem mindig működik megfelelően a touchpad, de egér hiányában nem tudom megnézni h hardveres-e a probléma, vagy sem. egyre többször a bal gomb lenyomásakor jobb gombos kattintás történik, teljesen random.
a másik problémám h időzítve nem tudom kikapcsolni a gépet sem terminálból, sem az erre kitalált appletekből. olyan mintha kikapcsolna, a képernyő sötét, ventillátor nem pörög, semmi életjel, csak a bekapcsológomb folyamatosan villog és ha megnyomom akkor fejezi be a leállítást. így elég zavaró, mert sokszor hagynám futni a gépet amíg letölt valamit, de aztán bekapcsolásnál először mindig kikapcsol
nem tudom h a fenti problémák mennyire user error-ok, ha emlékeim nem csalnak a 17.1-re frissítés után jöttek elő, de nem vennék rá mérget.
nem vagyok hozzáértő linuxos, nincs egy éve h elkezdtem használni a mint-et, azóta semmi bajom vele (ill. egyszer történt hogy nem volt hajlandó többé betölteni az asztali környezetet, akkor jó vindózos megoldáshoz nyúlva újraraktam az egész rendszert), szóval csak használtam, nem ástam még magam bele komolyabban. de az újratelepítést most nem szeretném, mert nem is tartom jó megoldásnak minden apróbb esetben, meg időm/kedvem sincs szöszölni újra a beállításokkal. természetesen ha nincs más megoldás kénytelen leszek, gondolom van valamilyen mód, hogy legalább a beállítások egy részét megtartva rakjam fel újra.
előre is köszi bármilyen segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest