Új hozzászólás Aktív témák

• Varga Ferenc

csendes tag

válasz derivalt #1733 üzenetére

Még annyit hozzátennék, hogy a felvett tárolók után fel kell rakni annyi multimédiás szoftvert amennyit bírtok (devede ogmrip ryrthmbox, xbmc + codececek multimédiás konténerek szóval annyit ami csak eszetekbe jut, és a leírt kernel frissítés után fefutatattatni az előbb beírt FFMPEGET és OPENSSLT, majd kernel fríssítés, majd megint FFMPEG ÉS OPENSSL, és a LÉNYEG: Ezek után lefuttatni a legszigorúbb beállítások mellett a BLEACHBITET mind rendszergazdai, mint normál beállítások mellett az kitöröl egy csomó nem odavaló beállítást és csak a szükségest és teszi alapértelmezetté és hogy az egészet összehozzátok megint le kell futtatni az FFMPEGET ÉS OPENSSLT és világbajnok linuxotok lesz. És csinálni a Kendek által készített biztonsági mentést. Utána már csak azzal kell törődni hogy telepítsétek az érkező frissítéseket.

ÉS BEFEJEZTEM! TÖBB NINCS. ELNÉZÉST KÉREK A MODERÁTOROKRÓL! CSAK AZT SZERETNÉM HOGY A LINUX VILÁGBAJNOK LEGYEN!

ÉN befejzetem! ÉS több másik nickem nem lesz!!!!!!!

http://bleachbit.sourceforge.net/download/file?file=bleachbit_1.6_all_ubuntu1404.deb

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés