Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Petya XT
üzenetére
Nem a Mintet szidtátok, egyébként én is prüszköltem rá a nyamvadt hülye új alkalmazásmenü miatt, de azt pillanat alatt vissza lehet csinálni régire. Ide azért nem is írtam, mert beszéljétek ki nyugodtan, ha valami nem OK, őj kiadás esetén jü ezket emlegetni. Ami miatt nyekeregtem, az az volt, hogy a Cinnamon Spice-ban található kiegészítőket, kisalkalmazásokat emlegették sokan, ami egyrészt nem a Mint fejlesztők sara, másrészt új kiadásoknál gyakran nem jól működnek, de ezt a külsős fejlesztők tudják csak korrigálni.
De legalább a wayland működik 22.3-mal. Amúgy napi szinten sose használom az új verziókat, most meg sima 22 van csak a Lenovo törpeszörnyetegen, viszont az upgrade meg csak 22.3-ra engedné frissíteni, pedig 22.2 kéne...
Ha nagyon építgetsz még, minap jött egy baromi méretű gépház, úgyis el kell adnom, mert max a nyuszi tudná belakni, én nem, viszont ahhoz meg rohadt drága. Valami Phanteks S600s, de nem ARGBbuzi kiadás!

Amúgy addig halasztgattam a félgép berakását, amíg a 64GB RAM egy csomó pénzt keresett a szekrény tetején, csak azt bánom, hogy nem DDR5, csa DDR4...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Gitáros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Robotporszívók
- Analóg fényképezés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Futás, futópályák
- Cyberpunk 2077
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon