Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2
    félisten

Mostmár még rosszabb lett az egész maszlag.

[kép]

Frissíteni se frissít semmit, le sem engedi szedni a drivereket, synaptic-al sem. Driverkezelőben hiába teszek fel másikat ugyanúgy hibás lesz ami addig jóvolt. Sőt a monitort sem ismeri fel, kicsi felbontással üzemel csak ( [kép] ). Most húzhatom újra az egész xart mert egy frissítés betett és vissza se lehet azt állítani ill drivert sem lehet leszedni, Összes leszedése után hiba megmarad ugyanúgy, persze ha leszedte egyáltalán. A sima xorg vagy micsoda se működik már arra is hibát dob :DDD

Ez a recovery mode írja ki:

[kép]

Másik topikban is volt egy thread, érdemes lenne az itteni parancsokkal teljesen lepucolni minden nvidia csomagot és akkor visszaállna a disztró a nyílt nouveau driverre és utána tisztán telepíthetnéd mondjuk a Rendszerbeállításokból a szükséges gyári drivert.

Én is távolítottam el Recoveryből gyári nvidia driver fagyás miatt, de biztosra mentem inkább a sudo apt remove nvidia* paranccsal, utána jöhet a linkelt többi. Elméletileg a beállítást a sudo dpkg --configure -a fogja elvégezni.

Mint láthatod, a Kezdő topikban sikerült működésre bírni a gyári driverrel a rendszert.

Új hozzászólás Aktív témák