- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Belekeveredtél a dolgokba kicsit, mint majom a házicérnába!

Egyrészt semmit nem állítottam, mindössze a tényeket idéztem a point release metodikáról, de ez persze nem zárja ki a 22.1, de még a 22 verzió használhatóságát sem, mivel mind LTS, de ha valaki mégis frissít a 22.1-ről 22.2-re, akkor az LTS kernel maradni fog, ha friss telepítéssel rakod fel a 22.2 verzióta, az már új kernellel jön ki. Ezek a tények, az előbb meg linkeltem a logikáját is.
Nyilván a friss verzió felrakásában az is dönthet, ha valakit érdekelnek a Linux Mint asztali felület újításai ill a többi érdekesség, mint a natívan meglévő fingerprint reader és társai. A rendszer stabilítása nem fog változni, ahogy az eddigiek alapján kilogikázhattuk!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- Formula-1
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Óbudai Egyetem (volt BMF)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- Eladó Samsung A53 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon