- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
válasz
ubyegon2 #15380 üzenetére
Én úgy döntöttem, hogy használom tovább a Synaptic-ot, amíg elérhető. Tök jó dolgok vannak benne és egyszerű használni.
A flatpak és mintinstall, mintdrivert, mintbackup, mintreport, mintwelcome csomagokat is leszedem mindig, azokat sem nem használom soha. Régebben eltávolítható volt az xdg-destop-portal. A 21-es Mint óta már nem lehet elvarázsolni, mert elviszi a Cinnamont is. A 20-as olyan jó volt ebből a szempontból, ott el lehetett távolítani, ha sem flat, sem snap nincs.
Azt is eldöntöttem, hogy én befejeztem ezt a disztró update dolgot. Új verzió, tiszta telepítés. Hamarabb megvan, mint görcsölni ezzel, meg kutakodni a hibák után. Pár mappa kimásolása a .configból. meg a .mozilla, kb 15 másodperc. Az új rendszer beállítása is 15 perc összesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Gyermek PC játékok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest