- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
Hirdetés
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
válasz
ubyegon2 #15380 üzenetére
Én úgy döntöttem, hogy használom tovább a Synaptic-ot, amíg elérhető. Tök jó dolgok vannak benne és egyszerű használni.
A flatpak és mintinstall, mintdrivert, mintbackup, mintreport, mintwelcome csomagokat is leszedem mindig, azokat sem nem használom soha. Régebben eltávolítható volt az xdg-destop-portal. A 21-es Mint óta már nem lehet elvarázsolni, mert elviszi a Cinnamont is. A 20-as olyan jó volt ebből a szempontból, ott el lehetett távolítani, ha sem flat, sem snap nincs.
Azt is eldöntöttem, hogy én befejeztem ezt a disztró update dolgot. Új verzió, tiszta telepítés. Hamarabb megvan, mint görcsölni ezzel, meg kutakodni a hibák után. Pár mappa kimásolása a .configból. meg a .mozilla, kb 15 másodperc. Az új rendszer beállítása is 15 perc összesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Jogász topic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9380 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest