- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pajac: tpm.msc
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
v.attis
őstag
válasz
zizidor #14509 üzenetére
Na, kipróbáltam az rclone-t, meg még 1-2 google drive szinkron lehetőséget, hát nagy része nem kezdőknek való...
Ami tutira jól és könnyen használható az az overgrive ami 10 dollár. 14 napos próbaidőszak van, hibátlan. Lehet erre azért befizetek, mondjuk próba mappákat szinkronizáltam, nem mertem az egész driveomat beáldozni.Illetve most akadtam rá a freefilesync nevű alkalmazásra, ez is fizetős, de nem írja sehol, hogy mennyit kell fizetni. Donációs rendszer, de az ingyenes is jól működik. Baromi egyszerű a beállítása, mappákat megadod mindkét helyen és kész. Az autoszinkronra még nem jöttem rá, videót találtam mely szerint egy batch filet kell létrehozni programon belül. Ahogy nézem, gyakorlatilag bármit bárhol beállíthatok, talán otthoni nas-al is működne, hiszen elérési utakkal dolgozik.
Utóbbival játszok még, de első próbánál nem találtam benne hibát és kb 10 perc volt a beállítás. Ja, és tud magyarul...
Ezen felül a gnome beépített Google Drive fiókja sem lenne rossz, integrálja a felhőt a fájlkezelőbe, itt ugye nincs helyi mappa, így helyi adat sem. Ebben csak az zavar, hogy egyel kevesebb másolat van mindenből. Viszont pofon egyszerű a beüzemelése és használata.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Bestbuy játékok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest