- N€T0X|N: SSD hűtés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyrin
addikt
Én sokáig használtam a Manjarot, sőt réges-régen is, amikor még kevésbé volt ismert.
De ha a karbantartásmentes skálán vizsgáljuk ezeket, akkor a Mint magasan vezet.
És én nem akarok és nem is fogok tudni mindig ott állni készenlétben, hogy mikor mi nem működik, mit kell figyelni, frissíteni, hegeszteni. Nálam szempont, hogy itthon más is tudja sokáig biztonsággal, beavatkozásmentesen használni, akkor is ha én nem vagyok itt.A lányomnál pl Mint XFCE működik laptopon, nem velem lakik, automatikusan frissít, működik minden, nem kell ott lennem, szereti használni.
A fiamnál Win10 megy, na ott már figyelni kell, hogy mindent külön kell frissítgeni (pl VGA driver, egyéb programok, nem is tudta hogy kell)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Facebook és Messenger
- Windows 11
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- N€T0X|N: SSD hűtés
- Nők, nőügyek (18+)
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest