- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
straightedge
tag
Sziasztok!
Szeretnék winről visszaváltani linuxra. Kb 10 éve nem használtam már linuxot, a Mintet ajánlottak, hogy ez az egyik legjobban kezelhető és nagy közösséggel bíró disztribúció.Problémám, hogy én grafikus vagyok és szükségem van photoshop, illustrator, indesign és corel programokra. Nézegettem alternatívákat, annyira nem is lenne vészes megtanulni, a fő probléma az, hogy nem kezeli jól pl az Inkscpae az ai fájlokat.
Ez lenne számomra az elsődleges, hogy megtudjam nyitni minden gond nélkül a ps, ai, indd fájlokat.
A másik, meg, hogy Alienware 15R3-as laptopom van, mennyire kezeli jól a drivereket?
Előre köszönök minden segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon