- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
válasz
growler #12299 üzenetére
Köszi! Ezt nem ismertem, de a Cairo Dock-ot már feltettem, ha ilyesmire lenne szükségem, de erre is ránézek! Gondolom nem alap alkalmazás, hanem telepítenem kell?
(#12300) ubyegon2:
Ez a parancs egyébként mit mutat meg? Hogy hol találhatom meg az adott alkalmazást?
Az egyes beállításokat a különböző dolgokhoz mindig elfelejtem megnézni... Még szoknom kell, hogy szinte mindenhez külön beállítás tartozik!Más: helyezgetem az ikonokat szépen a PaneL Launcherbe, viszont lenne egy alkalmazás (és gondolom nem ez lesz az egyetlen) aminek nem találom meg a hozzátartozó ikonját. Konkrétan a LinSSID app lenne az. Mivel alapvetően a panel launcher alap ikonja jelenne meg, így azt cserélnem kell minden alkalommal amikor új alkalmazást adnék hozzá. Eddig általában meg is találtam őket, de ennek valahogy nem sikerül. Amikor rákattintok a cserélni kívánt ikonra bejön az ikonválasztó, de az applications között nem találom meg az ikont amit keresek sem úgy, hogy a keresőbe beírom a nevét. Elképzelhető, hogy más helyre került be az alkalmazáshoz tartozó ikon?
Illetve még egy kérdés: olvastam pár helyen, hogy nem igazán szeretik a népek a Network Manager appot, és inkább a Wicd-t ajánlják. Valakinek van esetleg tapasztalata a Wicd-vel? Vagy mindenki meg van elégedve a Network Manager-el?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest