Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- koxx: SCYROX V6 gamer egér
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsengődiGeri
tag
válasz
Frawly
üzenetére
Tisztelt Frawly
Hát ezt benéztem. Igazság szerint csak alkalmanként foglalkozom Linuxal és pont azért vettem ezt a kütyüt mert mind két rendszerhez adtak drivert. Ezen kívül csak olyanokat találtam amihez Win alatt nem kell driver, bedugom, magától telepíti magát és működik. Linux alá is kerestem olyat de nem találtam. Olyat meg végképp nem ami mind két rendszeren magától települne. Tudsz ajánlani valamit, ezt legfeljebb majd használom csak Win-hez, nem volt egy drága cucc. Olyan kéne igazából ami mind két rendszeren magától települne, létezik egyáltalán olyan? 5GHz-re nem kell, jó nekem a lassabb rendszer is az úgy is messzebb ér még ha lassabban is megy.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Árváltozás + játék DVD: Fallout New Vegas Collector's Edition
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Árváltozás + játék DVD: Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Árváltozás+játék DVD: Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- Új Fóliás Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon