- weiss: Pant* rant
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsengődiGeri
tag
válasz
Frawly #11889 üzenetére
Tisztelt Frawly
Hát ezt benéztem. Igazság szerint csak alkalmanként foglalkozom Linuxal és pont azért vettem ezt a kütyüt mert mind két rendszerhez adtak drivert. Ezen kívül csak olyanokat találtam amihez Win alatt nem kell driver, bedugom, magától telepíti magát és működik. Linux alá is kerestem olyat de nem találtam. Olyat meg végképp nem ami mind két rendszeren magától települne. Tudsz ajánlani valamit, ezt legfeljebb majd használom csak Win-hez, nem volt egy drága cucc. Olyan kéne igazából ami mind két rendszeren magától települne, létezik egyáltalán olyan? 5GHz-re nem kell, jó nekem a lassabb rendszer is az úgy is messzebb ér még ha lassabban is megy.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest