- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
válasz
Frawly #10750 üzenetére
Szerencsém volt, egyik sem UEFI-s, viszont az alaplap változott mind a két rendszernél, de nem lett belőle probléma, csak a Windowst újra kellett driverezni( H81-->Z97)
A Mint cirkuszolt egy kicsit, mert mind a két archív vinyónak ugyanaz volt a neve, összeakadtak, az egyiket át kellett neveznem. Ezt mondjuk nem értettem, mert a csatolása, neve is más, két külön lemez, csak a partíciók nevei egyeztek.
De mükszik, az a lényeg. Nehezebb történetre számítottam. Az F8 történet reggel még az eszembe volt, de ezt csak akkor használtam volna, ha nem működik a Grub. Azért így jobb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- GSM / 4G / 5G hálózat erősítő
- Renault, Dacia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motoros topic
- Harmadszorra is haladékot adott a TikToknak Trump
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest