Hirdetés
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Frawly
üzenetére
Nem tudom, furcsa, amit írsz.
Furcsa volt valóban és két klónnál is ugyanez volt. Egyébként igazad van, hogy Archot kell megtanulni, mert aki nem tudja, annak ott a Manjaro és a Chakra, épp ezért is raktam fel ezeket, utóbbi jobb. Etől még a lustaság arra visz mindig, hogy tegyek fel egy Mint-et 6 perc alatt és utána semmivel ne vacakoljak csak használjam. Ha valakinek Linuxot telepítek a gépére, értelemszerűen nem Arch telepítéssel fogok molyolni és akiknek Mint-et raktam fel, nem nagyon hívogatnak, hogy valami gubanc van.
Meló unalmát enyhítendő próbálgattam ki más disztrókat meg írogattam értelmetlen blogokat, de elment a kedvem ezektől. Érdekes egy közösség ez, ami itt van amúgy, sok esetben úgy érződik, mint ha sokan csak akkor bújnának elő, ha valaki ír/válaszol valamit, hogy abba belekössenek. Na meg, hogy nem elég finom a stílusom......
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- aquark: Zsebszámológépek
- LEGO klub
- Philips LCD és LED TV-k
- Amazon Fire TV stick/box
- Metal topik
- További aktív témák...
- Prémium iPhone 15 Pro Max 256 GB tárhellyel, 100%-os akkumulátorral (5 ciklus) és 6 hónap garival
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Rowon