Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Pajac: száz pí
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aztán valamiért szépen kikopott a dolog. Pedig ha tényleg csak ennyi lenne a megosztás, tuti működne már neki is. Sajna ez nem csak a Mint-re igaz....
Arra nem igaz szerintem, nem kikopott, csak a Tulajdonságokba került át, mit a képen is látható. Nem használok samba-t, most is csak azért vauzok bele, hogy ne maradjon senki tévhitbe!

Ha nem ismered az adott DE-t, inkább ne írj ilyeneket, amit még én is megtaláltam 2 sec alatt egy számomra is új rendszeren, hálózatot soha nem használóként! Hatalmas köszönet!
Linux Mint Cinnamon 19.1
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Formula-1
- Autós kamerák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Windows 10
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Temu
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150-Pro i5 6500 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA 450W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Rowon