- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necronom
senior tag
Koszonom szepen mindkettotoknek az infokat!
A gepecskere azert kell a teljes oprendszer, mert ezen szeretnem probalgatni magat a Linuxot is meg a lehetosegeit, ami egyelore elegge tetszik, fokepp a bongeszes resze, hogy el vagyok ajulva attol, hogy egy ilyen aprocska gep igen kisteljesitmenyu procijaval teljesen vallalhatoan dolgozik a neten (mindemellett egy I7-es gepet hasznalok windowssal, de egyre gyakrabban ulok le a kis gep ele, ugyanugy, ahogy inkabb mar-mar az Androidos TV boxxal is szivesebben szorakozom mint a nagy gepemen)
A bibi az, hogy nagyon nem ertek hozza
Egy megosztast is igencsak nehezen csinaltam meg, talan tul sokat olvastam egyszerre, hiszen sok helyen irjak, hogy a 19-esen nem lehet megoldani egy egyszeru mappamegosztast sem es ugyanugy tapasztaltam en magam is a hibajelenseget, amit leirtak
Aztan megis sikerult es az TV box Kodija siman latta a megosztott mappat
A baj az, hogy nem tudom megismetelni
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Gumi és felni topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest