Hirdetés
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
scabiosa82
tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Üdv!
Elakadtam, nem kicsit. Letöltöttem a telepítőket, a nyomtatás megy is a driverrel szépen, a szkennert viszont nem látja. Azt írja a "szkenner" alkalmazás, hogy nincs csatlakoztatva. Na már ha ez az epson egy multi készülék, akkor ugyebár ez nem valószínű
. A leírásban a honlapról terminálban futtat parancsokat, na ennek egy része nekem is ment, csak nem úgy, ahogy ott szerepel. Ott ugyebár letölti valahova, majd terminálból átrakja a tmp-be, onnan telepíti és futtatja. Nem tudom már hányszor és hányféleképp futottam neki a dolognak, nem ment az áthelyezés sem ... na mindegy, rájöttem, hogy ha a telepítő fájlra jobb klikk, akkor kiírja hogy telepítés terminálban
. Le is futott hiba nélkül (gondolom ha valami NOK, akkor jelezné), kilép a terminál ablakból és ennyi. Gondoltam meg is vagyok, de nem találom az alkalmazást sehol, és az alap szkenner sem látja továbbra sem az l382-t.Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
. A leírásban a honlapról terminálban futtat parancsokat, na ennek egy része nekem is ment, csak nem úgy, ahogy ott szerepel. Ott ugyebár letölti valahova, majd terminálból átrakja a tmp-be, onnan telepíti és futtatja. Nem tudom már hányszor és hányféleképp futottam neki a dolognak, nem ment az áthelyezés sem ... na mindegy, rájöttem, hogy ha a telepítő fájlra jobb klikk, akkor kiírja hogy telepítés terminálban
Rowon