Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
bambano
üzenetére
Ez most egy sok in 1 komment lesz...
A mostani logoutos-bubuntus időkben még meg akartam a kommenteddel kapcsolatban jegyezni, hogy egyrészt igen, igazad van, másrészt ha nem ment volna el desktop user irányba is a linux, akkor most lehet egyedül beszélgetnél itt magaddal a topikban

De ezzel ellenben valóban nem jó ez a sok hátulgombolós cucc irány. Emiatt gondoltam is arra, hogy bemutatnám én hogyan használom a Debianomat, afféle kedvcsinálóként a wm-ekhez (egyben eltántorításként a linuxtól
) – hátha megváltozik pár kialakult vélemény (persze egy githubhoz szokott népnek biztos nem lenne nagy dolog, de nextnextfinish linuxernek már talán rossz érzést keltene ;p).Mondjuk nem vagyok benne biztos, hogy pozitív lenne azért aktívan cselekedni hogy az enduser base maradjon mindössze 2%, de azt se szeretném hogy ms szintre süllyedjen a dolog: álá púzaudió.
Apropó, a púzaudió elcseszte a "konfigomat" – vagyis az eddig defaultban tökéletesen működő alsa beállításokat. Hátulra a gépbe vannak bedugva a hangkeltők, egyben ha szeretnék valami nagyon kriptazenét hallgatni, akkor csatlakoztatom a fejhallgatómat a gépbe az elő- (amúgy oldal-) lapi kivezetésbe hogy azért asszonypajtinak is megmaradjon az életkedve, és megy a happy. Most viszont ha ezt megteszem, akkor ugyan enémul a hangfalpár, de a fejhallgató is néma marad. Mintha nem küldene jelet az alsa az előlapi kivezetésbe. Pedig próbáltam már mindent maxra tolni, és úgy se... Annyira nem zavart, mert lehet csak valami szétcsicskult és át kell nyálazni, de ez azóta van amióta valamiért kellett az a k... púzaudió. Azt gondoltam néhány bill. leütésből megoldom és nem...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Mobil flották
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- Macbook Pro 15" - 2018/2019 6 mag i7, 16GB / 512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (23)
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Szuper Áron! HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) – hátha megváltozik pár kialakult vélemény (persze egy githubhoz szokott népnek biztos nem lenne nagy dolog, de nextnextfinish linuxernek már talán rossz érzést keltene ;p).