- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#21078528 #10398 üzenetére
Állam bá annyira nem hiszem, hogy akarna egyébként nemzeti Linuxot, azért ezt a MS biztosította eléggé. Gondolom valami eu-s pénzt lehetett csatornázgatni, így valakinek kiosztották egy részét, ilyenkor rákeresnek a nemzeti szóra és kiválasztják ki lesz az áldozat!
Ha egyáltalán volt ilyen, senki nem tudja, ill. van aki igen.....
Ez a Nyilatkozat is jelzi az egész faramuciságát.
"Tisztelt Webnode!
Felhasználónk értesítése alapján tudtuk meg, hogy az önök szolgáltatását használják a személyem és az általam vezetett projekt lejáratására. Az oldalt a visszajelzésekből egyértelműen velem azonosítják, így tisztelettel megkérem Önöket, hogy távolítsák el a tartalmat. ......." phhúúú
-
válasz
Rimuru #10396 üzenetére
Az ember írásából a HUP-on az derül ki, hogy dőlt hozzá pénz, egyébként jelen helyzetben zseniálisan látta meg a lehetőséget, a nemzeti jelzővel elvakult pitbullokat és támogatást is tudott begyűjteni. Most meg már zavarja a sok regelő, ezért emeli magasra a regisztrációs díjat, hogy lehetőleg ne nagyon regeljen senki. Hivatalos supportnak meg megjelöli a FB oldalukat. Végül is leírta, hogy ő lesz.rja a felhasználókat. Érdekes ez az egész bpulis történet amúgy, mondjuk nekem már ennek a nemzeti dolognak az elején erős fenntartásaim voltak. Ezt a mostani dolgot valóban túltolták....
Azt se értem, hogy normális cégek ne mérnék fel, hogy egy egyszemélyes disztró supportja milyen ingatag tud lenni. Ha egyáltalán igaz bármi is ebből a nagy eladástörténetből, lehet csak a markec-ing ez is.Videátorunk szerencsére nem írta ki magát a PH-ról, azt jelentette a yt csatorna FB oldalán, hogy mégse csinál bp bemutatót, itt figyeltem fel az épp aktuális szálra.
(#10388) F34R
-
-
válasz
bambano #10392 üzenetére
Elég különös hely a HUP is, de nem lehet mindenütt ilyen családias légkör, mint itt a PH-n.
Egyébként ezt akár irónika nélkül is mondhatom.(#10390) colomb2 Igen, amellet, hogy akár poenos is lehetne, sajna nem az, üt nagyon, ezek a bPulisok tuti őrjöngtek, amikor látták!
-
-
F34R
nagyúr
Ezt a BlakcPantherOS-t felejtsetek mar el, egy RAKAS....... es eleg sok koze van a kormanyhoz...
Megegyszer meglatom valahol, az illetot kitiltom az INTERNETRU!!!!!! -
válasz
sh4d0w #10385 üzenetére
A sokat emlegetett FB csoportban, meg a többi Linuxos FB csoportban marad épp elég harcias blackpuli. Ahol megjelentek eddig, ott kő kövön nem maradt. Fura, hogy jobban utálják a Debian/Ubuntu/Mint vonalat, mint a Wint.......
A virtualizáció nem-támogatása meg... Elég érdekes ez is, de a 64bites rendszer se ártana már lassan......
(#10386) tvamos Ja, ráadásul simán letolvajoz mindenkit, aki nem akar fizetni......
Ez a Magor OS jó poen!
-
-
-
Bocs Vladi, de ezt ma reggel olvastam, valahogy a bP-s stilus még mindig meg tud lepni, de ez az egész thread igen tanulságos, már a kezdő bejegyzéstől is elállt a szavam....
ezt irta a bP tulaj
"Sem a Windozhuszárok sem az Ubuntu/Mint recskapajtások sem érdekelnek.
Egyikőtök se tett soha semmit, csak a pofátok van, A HUP-on veritek a nyálatokat évek óta a Linuxról de Windoz nélkül egy napot se bírtok ki) LOL Az való nektek, azt csináltok vele amit akartok. Ezt is lesz@rom, semmi nem változik mint ahogy 15 éve sem változott semmi. "
-
F34R
nagyúr
Erdekes ez a Windows Exchange is, nagyobb a rakfeneje mint kellene. az viszont no comment mi folyik itt a cegnel is a gyartosoron... En egy egyszeru ketkezi munkas vagyok, de amit elfigyelek az katasztrofa..
-
tvamos
nagyúr
válasz
cami][us #10381 üzenetére
Na b..szki! Amikor még IBM volt, azt hittem, nincs lejjeb.
DE VAN, DE VAN, DE VAN!!!Az ok, hogy a titkárnônek nagy vonalakban megy a zekcell...
...de nekem gyomoridegem van már, hogy ma ugyan mi nem fog menni?!..
És, ha negyon küzdök semmtudomma Win-re fogni.
Mert nem az a hibás, hanem a céges b..romságok.// Na jó. Nincs gyomoridegem. Inkább csak rácsodálkozom.
-
bambano
titán
szőrmentén ide kapcsolódik: döglődik az irodában az egyik nyomtató. szervizes úgy érzi, hogy parádésan háríthatja az esetet azzal, hogy a szerveren linux fut, nyilván az a hibás, ha a többi gépről meg lehet nyomtatni. mondom két dolog: a többiről se lehet nyomtatni és a többi gépen is linux fut.
megszívta.
-
Apollyon
Korrektor
Úgy látszik ebben a hónapban is tudunk valami sírján táncolni
Szeretném már látni ezt a hírt, a "mobilra" szócska nélkül is
-
bambano
titán
ncisben három báty félti a kishúgukat, aki randiról jött:
- ki a pasas?
- ne törődjetek vele.
- csak nem szeretnénk, ha egy őrült sorozatgyilkos lenne. vagy egy vega. -
zoltanz
nagyúr
-valaki segittene a mesenger instalalasaban?
- next next next finish -
-
bambano
titán
upgradelnem kell a klasszikus mondást:
"fotonok ökológiai szemléletű mezőgazdasági operátor szemébe juttatása" -
tvamos
nagyúr
Ezt mondtak tegnap: "Try out wayland on Ubuntu Gnome 17.04".
-
Azért az fincsi, amikor egy itt elrontott poszt javítása előtt Esc-et nyomok...
-
zoltanz
nagyúr
Kipróbáltam néhány disztrót , Ubi Gnome 16.04 az ablakozója fagyogatott sűrűn, így hagytam. Mint Mate kiadás, telepítéskor le akarta gyalulni a Win7-et, nem akarta a dual-boot-ot, így maradt at Ubi Mate most, ez bevált.
-
törölt tag
Az én voltam, miután Debrecenbe kerültem.
Volt egy akkutöltő műhelyem, ha ott nem volt meló akkor irány a Hírműhely, persze mindez tik-tak AEÜ eleje mellett.
Sokat játszottam olyat, hogy az akku műhelyen kinyitottam az ablakot, kivűlről rányomtam a pecsétemet az ajtóra, bemásztam a nyitott ablakon, és senki nem zavart napközben. -
válasz
tvamos #10358 üzenetére
Az egy katonai főiskola volt, nem komoly ilyen szempontból. Nincs is már ott semmi.
Engem meg anno csapatgyakorlaton be akartak csukni, mert nem álltam fel, amikor bejött valami pkh. Mondjuk kicseleztem, mert épp iktattam egy ügyiratot és ott az volt a munkám, jelentettem is neki a szolgálati szabályzat megfelelő pontját, ami szerint munkavégzés során nem kell tiszteletadást teljesíteni.
Viszont inkább az alaki szabályzat volt az, nem a szolgálati, mindegy, mindet fejből tudtam, az volt az igazi önvédelem csapatnál! -
Ismeri vki behatóbban az nmap fin scanjét?
-
törölt tag
Majdnem, a helikopáterek üzemanyag töltése volt a feladatunk, de mivel a konyhások voltak a másik szakasz, azért nem panaszkodtunk... Egy erre a célra rendszeresített kukában csempésztük a kaját a szállásra, egyszer egy hétvégén az üti még meg is dicsért minket, hogy milyen rendesek vagyunk, hogy még ilyenkor is levisszük a szemetet, szerencsére nem nézett bele, így nem látta a fél disznót meg a több kiló kenyeret, amit cipeltünk benne...
-
bambano
titán
ma 34 éves a gnu projekt.
-
bambano
titán
ms szuperkábel: amikor én legutóbb szuperkábelt fektettem, nekem két perc se volt...
-
bambano
titán
most jöttem rá, milyen jó dolga van Tom Hanksnek. Nekem külön ki kell írnom a levelem végére, hogy köszönöm, Bambanő, ő meg csak odaírja, hogy T.Hanks...
-
-
0xmilan
addikt
válasz
Septum15 #10334 üzenetére
Nem hülye kérdés.
"The attack does not require the targeted device to be paired to the attacker’s device, or even to be set on discoverable mode."
Szóval igen; nem kell, hogy "felfedezhető" legyen.
Android "September 9, 2017 Security Patch Level"-től kezdve védett. Ezzel az appal tudod checkolni.
RCE demo. -
0xmilan
addikt
-
bambano
titán
[link] "egy Szojuz MS–06 űrhajóval dokkolt az ISS-hez": hja, mióta Charles Simonyi fizetős űrturista volt kétszer is...
-
-
-
bambano
titán
válasz
sh4d0w #10324 üzenetére
egy normálisan összerakott alaprendszerben se a pythonnak, se a perlnek nincs semmi keresnivalója.
más kérdés, hogy már a debian se normálisan összerakott rendszer...
évtizedekig megvoltunk ilyen szemetek nélkül, most is meg lehetnénk. csak azért felrakni egy perlt vagy pythont, mert egyrészt a csomagolója hülyeséget írt a debends-be, másrészt egy szál alapkonfigot csak perlel bír összerakni, az ostobaság.de ez egy ilyen világ, megyünk ész nélkül fejjel a falnak.
-
-
bambano
titán
ha be akarsz iratkozni egy képzésre, szerintetek beiratkozás előtt max. hányszor illik elküldeni az anyjukba a hülyeségük miatt az illetékeseket?
-
-
-
-
Kicsit ütögetném a fejét annak, aki egy pythonban írt portscannerben nem készül fel arra, hogy a scannelt port filterezve is lehet, esetleg zárva van...
-
-
válasz
0xmilan #10304 üzenetére
Köszi. Mostanra oda sikerült redukálni a problémát, hogy mobilnettel többnyire bejön az oldal, meg működik is (néha meg-megszakad, gondolom a mobilnet tulajdonságai miatt). Szóval úgy néz ki, hogy a vezetékes ISP zárja le a kapcsolatot (viccesnek tűnik annak fényében, hogy két másik nagy oldalt meg elérek). Ha lesz kedvem, rápróbálok vmi free vpn-t, csak hogy lássam, úgy megy-e. Ami viszont még mindig kicsit furcsa, hogy lokálisan a Google DNS szerverei vannak beállítva és úgy sem megy.
-
0xmilan
addikt
válasz
sh4d0w #10303 üzenetére
Ez legyen a vágólapon: http://teracod.net
A repeaterben a request oldalon jobb klikk > Paste URL as request. Először kapsz egy 302-t, ami átirányít a login oldalra, de 'Follow redirection' után bejön rendesen. Így néz ki, ha minden OK. Ha ezzel működik, akkor a böngészőkkel van hiba, bár furcsa lenne, hogy egyszerre mindegyikkel.nc elvileg ugyanúgy működne, mint a telnet. "GET / " után visszaadja a defult plesk-es oldalt, mert ugye nem küldtünk Host headert a kérésben.
-
-
-
0xmilan
addikt
válasz
sh4d0w #10300 üzenetére
Lehet, hogy valami DNS cache problema? Milyen IP-re old fel? Ezt betennem a hosts fileba, hatha segit:
85.25.213.57 teracod.net80-as portra raencezve mi tortenik?:
nc 85.25.213.57 80
GET /Megprobalnam Burp repeaterben lekerni az oldalt a bongeszoket megkerulve (jobb klikk > Paste URL as request)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivobook X1403ZA 14" 3K OLED i5-12500H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro max 255GB,Kábel,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest