- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Eddig xterm-et használtam meg terminatort, utóbbi szép színes, de bumszli.
Felraktam az rxvt-unicode-ot viszont nem tudom konfigurálni. Esetemben a /home/apollyon/ alá az .Xresources filet kell létrehozni (amit touch -csal csináltam meg) és abban paraméterezgetni az rxvt-t. Viszont bármit írok bele, rxvt-re hatástalan. Mit rontok el?
-
-
spammer
veterán
A sticky azt jelenti, hogy leragasztja (fixálja) azt az ablakot és viszi magával minden asztalra, amikor váltasz. Ahol leveszed róla a sticky flaget, ott hagyja majd. Awesome-ban mintha kicsit másképp működött volna ez, de már nem emlékszem pontosan. Egyiknél sem használtam túl gyakran a stickyt.
(#8989) colomb2
Nálam órák óta megy236.8 MiB + 24.2 MiB = 261.0 MiB spotify (5)
szerintem bugos az a verzió vagy én nem tudom. Vagy a disk cache van letiltva nálad?
-
F34R
nagyúr
Nem szabaly csak arra tudsz irni hogy milyen layout-al es hova inditson. Legfeljebb van olyan bspwm-en hogy sticky rules, bar azt nem tudom mire valo konkretan. Pont ezek hianya miatt maradtam meg mindig hlwm-en.
(#8982) spammer
A strachpad az a tiled layout-ra rarak egy floated elrendezest. Nagyjabol ennyi a tortenet.
hlwm-nel annyi a szitu, hogy a framet elrejted, de bennemarad az alkalmazas vagy terminal.
Ezt eppen elrejted ha elengeded a framet, vagy pedig elohozod ha ujra felosztod.
Sajnos nem tud floated elrendezest, csak hozza hasonlot a herbstluftwm, es amennyir ez nem mukodik jol sajnos alapertelmezi az osszes kiterjesztett asztalra, blee.
Viszont van olyan hogy elore elmentett elrendezest akarmikor be tudod toleni, vagy esetleg tobb profilbol epitekezni. Ezekre nekem meg sosem volt szuksegem, mert mindig mast csinalok mint amit kellene(#8983) Apollyon
githubon ajanlom figyelmedbe a commitokat. es tobbet erne ha elfelejtened az i3status-t
dehogyis, kevered. A sway az egy wayland kompatibilis i3 fork. Ezert jok az i3-bol athozott konfigok mert az osszes feature megegyezik vele. -
Rimuru
veterán
válasz
spammer #8982 üzenetére
Jelenleg mpd-t hasznalok, evidens lenne mopidyvel kezdeni.
Amugy most megneztem bongeszesre ugrik meg nagyon (pl vegiggorgetem az artists oldalt amit eleg gyakran megteszek), utana viszont nem takarit fel.elvileg ilyesmire szolgál a scratchpad az i3-ban akkor mar nem is erdekel.
-
spammer
veterán
válasz
Apollyon #8983 üzenetére
Nem értem ezt az "i3 benyeli" dolgot. Hogyan nyelne be akármit is, ha egyszer a swayt futtatod és nem az i3-at? Szerintem tényleg álmodtad.
Amúgy én az i3blocks-ot raktam fel hozzá, egyszerű a konfigja és azt hiszem többet is tud, mint az i3status. Sway alatt mondjuk a statusbar click funkciók még nem működnek, de i3 alatt elvileg hibátlanul kell mennie.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
spammer #8975 üzenetére
Na szerintem ezt benéztem, mégse bugos az i3status, ugye amikor megadom a diszkeknél milyen formatot írjon ki, akkor a free-re azt gondolná az ember, hogy az a 'free space' holott nem az, mert avail kell hozzá (mint ugye available space. Mondjuk nem tudom akkor a free mit jelez ki.
Swaynél valahol olvastam (most persze nem találom) hogy át kell bindelni a keyeket, mert akkor az i3 "benyeli" és nem jut el a sway-ig. Aztán lehet csak álmodtam...
(#8979) F34R:
i3status-t azért használom egyébként, mert elég, mondhatni minimalista. Bár lehet ránézek, most beindultam a sok screenshot láttán, hogy nekem transparent terminál is kell -
spammer
veterán
221.8 MiB + 57.6 MiB = 279.5 MiB spotify (5)
Nem frissen indítva (és megy is zene közben). Nálam még régebbi verzió van: 1.0.26.125-1
Amúgy prémiummal mit használnál? Valamelyik ncurses klienst+libspotify?
szerk: a hlwm-es frame elrejtésre: elvileg ilyesmire szolgál a scratchpad az i3-ban.
-
Rimuru
veterán
"nekem nagyon idegesito mikor mikor nem oda nyitja a terminalt vagy ablakot ahova kell" mindegyikeb lehet erre szabaly irni nem?
"A hlwm-el el tudom rejteni egymas moge az frameket ugy hogy ha legkozelebb kell akkor siman csak a hatterbol elohuzom." ha ez az amire gondolok akkor nem olyan rossz.
(#8980) spammer: ps_mem, igen aur spotify. Indulas az simmel itt is kb annyi, de ez regota igy van, csak most menet kozben szepen bezabal, ahogy neztem kb 1GB-ig. Na majd most elkezdtem logolni.
330.0 MiB + 63.3 MiB = 393.3 MiB spotify (5)
-
spammer
veterán
Ez a linuxos desktop kliens? Mivel mérted? Indulás után kb. 400 megát kajál nálam (több process összeadva).
(#8978) F34R: hmm, akkor rosszul emlékeztem. Tényleg meg kell majd néznem újra a hlwm-et.
(#8979) F34R: a git verzió is bugos.
Bár nyilván pár lépéssel előrébb jár, mint a stabil release.
-
F34R
nagyúr
válasz
spammer #8975 üzenetére
Az i3 nem manual, inkabb dynamic. Amik manualok azok sorvban:
Herbstluftwm, ratpoison, musca, wmii, notion, stumpwm, subtle. Van meg par magara hagyott orphaned project, de kb ennyi.
Nem azert manual mert te vezerled, hanem azert mert semmit nem csinal automatizaltan.
Pl nekem nagyon idegesito mikor mikor nem oda nyitja a terminalt vagy ablakot ahova kell, vagy epp egy pop-up az orrodba nyitodik. A hlwm-el el tudom rejteni egymas moge az frameket ugy hogy ha legkozelebb kell akkor siman csak a hatterbol elohuzom. -
Rimuru
veterán
kb csak egy indokom lenne elofizetni a szolgaltasra, megpedig hogy megszabaduljak ettol a szar apptol.
1.0 GiB + 61.8 MiB = 1.0 GiB spotify (5)
-
Rimuru
veterán
válasz
spammer #8975 üzenetére
widget libraryk is bonyolultabbak- ez igaz, viszont magaval a luaval nincs baj.
A peldaconfig is jo, en is azon indultam el anno, ha most visszaternek ra valsz megint azt vennem elo, nem a regit. Remelhetoleg igaz hogy jobb lett a dokumentacio is.
Hatrany viszont hogy minden nagyobb verzional (0.x-es lepes) valtozik a syntax is, ezzel szorakozni kell.. -
spammer
veterán
Az igaz, hogy out of the box megy (panel, status bar), de azért a lua nem biztos, hogy annyira kezdőbarát. Meg a widget libraryk is bonyolultabbak, mint egy i3 esetén mondjuk egy i3blocks.
(#8973) F34R: ja bspwm detto.
(#8974) Apollyon: szerintem nincs "legjobb", mindegyiknek vannak előnyei és hiányosságai is. Csak azért akarom újra kipróbálni a hlwm-et, mert előre lehet fixálni kereteket/konténereket, amik a helyükön maradnak, akkor is, ha a benne lévő ablak(ok)at bezárod. Ez bizonyos esetekben jól jöhet, ha pl. fix elosztást szeretnél. Viszont ha jól emlékszem akkor az manual tilingos, mint az i3-wm.
A bspwm manual és auto tiling is: alapból fibonacci mintában osztja fel az asztalt. Ez elég jóság, ugyanakkor lehetőség van arra is, hogy előre kiválaszd, hogy milyen irányban akarod felosztani (preselect), és ez az i3-mmal ellentétben (ahol csak jobbra és lefelé lehet) itt mind a négy irányban működik.
A sway-hez miért kellene átbindelned egy csomó mindent? Konfig/szintaxis ugyanaz, mint az i3-nál.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
spammer #8971 üzenetére
Hmm most ahogy nézem a saját linkemet (
) (még régebben olvastam, de updatelve van) a hlwm sem tűnik rossznak, mármint nehéznek. És van Debian repóban is (mondjuk majdnem mindegyik). Azt mondjátok ez a legjobb? Lehet defaultban is használni egyébként?
Ha bugos a sway, az nem jó, i3-ban is van egy bug, bár lehet én vagyok a láma. Rosszul jelzi ki a home mappám alá becsatolt partíciót az i3status. Azért mondtam hogy pepecselős, mert át kéne bindelnem egy csomó mindent hozzá, de lehet csak már így este lusta vagyok hozzá
(#8972) colomb2:
Pedig itt azt írja: You should have some skills, to configure it -
-
spammer
veterán
válasz
Apollyon #8970 üzenetére
Ja tényleg, elírtam. Nehéz szó.
Nem véletlenül rövidítik inkább hlwm-nek.
Na tessék, ott egy kis összefoglaló a linken, nekem már nem is kell írni.
szerk: a sway nem pepecselős, kb. 98%-ban i3 kompatibilis. Ha bedobod neki az i3 configot, kb. menni fog, egy-két helyen kell módosítani. i3blocks is használható vele. Az más kérdés, hogy sokat nem nyersz vele egyelőre, mert még vannak kisebb bugok és az i3 nyilván kiforrottabb. De azért jó, hogy van már egy használható alternatíva Waylandre is.
-
spammer
veterán
válasz
#21078528 #8968 üzenetére
Nem használtam olyan sok tiling wm-et: awesome, aztán most már egy jó ideje bspwm megy, mellett most próbálom a swayt, meg rövid ideig próbáltam a herbsluftwm-et, dwm-et. A dokumentációja mindegyiknek elég jó, onnantól kezdve meg már úgyis egyéni ízlés kérdése, hogy ki hogyan állítgatja be magának. De majd azért lehet, hogy egyszer egy tömör összefoglalót firkantok ezekről (nagyobb lélegzetvételűt nem hiszem).
Addig is ha érdekel konkrétan valami ebben a témában, arra szerintem itt többen is tudunk is válaszolni.
-
spammer
veterán
Most, hogy a swayt tesztelgetem, hát igen, úgy tűnik, hogy a bspwm picit okosabb és kényelmesebb, mint az i3. De azért az sem rossz, pl. a container stacking/tabbing megoldása elég fasza. Amúgy a herbsluftwm-en filóztam épp mostanában, mert a fixált container néha jól jönne. Na majd lehet, hogy nekiugrok valamikor (újra).
-
bambano
titán
Biztos láttátok már a marble machine-t.
Számomra tökéletes analógiája a w10-nek
Őrült francia tudósnak kinéző valaki baromi sok kézimunkával teker egy 300 éves kintornának látszó elavult szerkezetet -
spammer
veterán
válasz
Apollyon #8952 üzenetére
Nincs tearing. Nem kell leszedni az X-et, eleve dependencia a xorg-server-xwayland. Sőt:
"From X
If you want to start sway in an X session for testing purposes it is possible to start it as a regular program." -- Sway#From_XBár ezt nem próbáltam, kiléptem X-ből és konzolból indítottam a swayt.
-
cami][us
senior tag
-
Vladi
nagyúr
válasz
spammer #8936 üzenetére
Számlázó engem is érdekelne, én is keresgélek. Nem baj, ha fizetős.
mod:
Ő netszolgáltatónál dolgozik vagy *ott. Ott sok egyforma számlát kell adatbázis alapján kiállítani. Ahhoz vannak jó cuccok, vagy ha kellően ismeri a törvényeket beautomatizálja valami debiannal meg latexszel. Nyilván. -
Vladi
nagyúr
válasz
bambano #8930 üzenetére
Jajj értem már. Akkor az a baj, hogy nekem olcsóbb lenne, de a fejlesztőknek meg lóvé kiesés.
Egyébként 2 app van, amit nem tudok se helyettesíteni, se normálisan linux alól futtatni. Ha mindkettőt tisztességesen portolnák, már pöccenne is fel az összes céges gépemre a CentOS 8.
-
bambano
titán
"Ez az én privát ötletem, de nem értem, miért lenne marhaság. Például az, hogy 50 ropit spórolok évente.": mert egy csomó "hozzád hasonló" vállalkozó ebből él. bizonyos fokig én is.
"Még 1-2 millát arra is tettem volna, hogy nem közlöd automatikusan, hogy miért marhaság.": a szívem szakadt volna meg, ha keresztbe teszek neked
szokjátok meg (ha eddig nem sikerült), hogy én több szempontból is a másik oldalon állok.
-
spammer
veterán
"Van amúgy, pont a bP-hez adták ingyen. wine-vel meg nem fogok bohóckodni."
Jó, csak épp a program nevére vagyok kíváncsi, mert nem ismerem, se azt, se a blekkpantert.
szerk: Wiki szerint: "A rendszerben több egyedi fejlesztésű program, alkalmazás és integráció is megtalálható. Egyedi módon a blackPanther OS egy Számlázó-Raktárkezelő programot is tartalmaz a magyar kis- és középvállalkozások számára, melynek a használata ezen az operációs rendszeren ingyenes." - [link]
-
Vladi
nagyúr
válasz
bambano #8918 üzenetére
Nem vagyok már közalkalmazott. jan 1 óta főállású vállalkozó vagyok.
De úgy látom a szeretemakormányt plecsnit sose fogom lemosni magamról.
Sok mindenben egyetértek vele, de például sose szavaztam a fideszre.(#8919) ubyegon2:
Az opennek külön jó helye lenne itt. A kicsiknek, katásoknak, evásoknak ideális lenne.
(#8920) spammer:
Van amúgy, pont a bP-hez adták ingyen. wine-vel meg nem fogok bohóckodni.
(#8922) bambano:
Ez az én privát ötletem, de nem értem, miért lenne marhaság. Például az, hogy 50 ropit spórolok évente.
Egyébként akkármekkora összegben mertem volna fogadni, hogy jössz és közlöd, hogy marhaság. Még 1-2 millát arra is tettem volna, hogy nem közlöd automatikusan, hogy miért marhaság.
-
bambano
titán
válasz
spammer #8920 üzenetére
az én számlázómat párszor már ellenőrizte a nav, és mindig megfelelt.
igaz, nem olyan feladatokra jó, mint amit sejtésem szerint te gondolsz, de attól még számlázó.(#8919) ubyegon2 "Ez jó irány lenne, számlázó meg könyvelő programokkal valóban hadilábon állunk Linuxban": közismert fudunkat hallották.
-
bambano
titán
"ha állami pénzen a bP csinálna egy kkv edisönt. Normális - x millióig ingyenes - számlázóval, könyvelő programmal, bérszámfejtővel, integrált nyomtatvány kitöltővel pár állami cégben használt üzleti programmal, mint az mpl címiratkitöltő stb. 10 év szupporttal ingyenesen letölthetően": remélem, ez csak a te privát ötleted, mert tőled ebben a topicban poénnak elmegy ekkora marhaság, de állami programot ne csináljunk már belőle, mert ez csak egy fokkal rosszabb, mint akkora stadionokat építeni, amik nagyobbak, mint a falu, ahol vannak.
-
válasz
bambano #8917 üzenetére
Kerítés az épült azért meg stadionok is! Tapajfalván is párszázmilliós pályafűtéssel! A Falut nem nagyon kérdezték, hogy lesz-e pénzetek majd bekapcsolni télen! Mondjuk a lényeg az volt, hogy valaki odaépítse a fűfűtést és lenyúlja a pénzeket. Az biztos, hogy szervezettszerű lenyúlásban világelsők vagyunk!
(#8916) Vladi
Ez jó irány lenne, számlázó meg könyvelő programokkal valóban hadilábon állunk Linuxban. Kkv-k ezért nem tudják használni Win helyett, fura, hogy ez a rés nem lett még betöltve, bár ugye ez kifejezetten profitorientált terület, nem biztos, hogy az open szörcsnek ez a fő iránya...
-
bambano
titán
válasz
ubyegon2 #8915 üzenetére
"Azt nem tudja a kormány megrendezni, de vannak udvari zenészeik": basszus, nekem most esett le, hogy ezek pink floyd koncertet akarnak... a legutóbbi igazán nagy koncertjüket a berlini fal/kerítés lebontásakor adták, de ahhoz, hogy valamit le tudj bontani, előbb építeni kell...
-
Vladi
nagyúr
válasz
ubyegon2 #8915 üzenetére
Egyébként egy kicsit elgondolkodtam. Találtam egy ütős területet a hungarian disztrónak:
totál jó lenne, ha állami pénzen a bP csinálna egy kkv edisönt. Normális - x millióig ingyenes - számlázóval, könyvelő programmal, bérszámfejtővel, integrált nyomtatvány kitöltővel pár állami cégben használt üzleti programmal, mint az mpl címiratkitöltő stb. 10 év szupporttal ingyenesen letölthetően. Én a saját cégemben évi 20-50 K-t spórolnék vele, jobban is esne a linux stabilitását és biztonságát élvezni, mint 2-3 win only program miatt szopni és tejelni.Na például.
-
Az mondjuk nem tudom miből jön le, hogy szeretem a kormányt. Naésha igen? Az élből baj?
Dehogy baj, ne marháskodj már. Nekem meg nem tetszik ahogy nevetségessé teszik a tatárjárás eredményeit és általában amire ráharapnak, annak jó vége sosincs.
Disztrókkal is lehetünk így, neked tetszik, nekem amit eddig láttam, az nem mondom, hogy nem tetszik, mert nem ismerem, de az egész körítés fura, ami körbeveszi. A többit leírtam már, de valóban érdekelne olyasvalaki véleménye, aki ért is valamennyit a disztrókhoz, csomagkezeléshez és kipróbálta a mostani BP-t.
Ami azonban a lényeg, hogy itt senkivel nem szeretném a port összerúgni se politika se disztrók miatt! (utóbbiból legalább van választék) Annyit egyik téma sem ér.
(#8914) tvamos
Dehogy vettem ezt is a lelkemre! Vagy ezt Vladi szakinak írtad volna? Inkább ő lett lelken találva.
Pink Floyd koncert pl.
Azt nem tudja a kormány megrendezni, de vannak udvari zenészeik....
-
Vladi
nagyúr
válasz
ubyegon2 #8912 üzenetére
Az mondjuk nem tudom miből jön le, hogy szeretem a kormányt. Naésha igen? Az élből baj?
A bp 10 tájékán még használtam rövid ideig. Nekem több minden tetszett benne. Elég jól összerakott volt, 1-2 érdekes alternatívával, amit más disztrókban nem láttam. Ha jól emlékszem codekkel is el volt látva, az is jó.
Plusz van hozzá gyárilag számlázó program, ezt kisvállalkozásoknak szánták.
Az rpm alapúság is nekem bejött.De lesz 1 kis időm, valami félreeső gépemre felteszem és tesztelem írok róla.
-
Érdekel a vélemény? Ne bohóckodj már, dehogy érdekel téged a vélemény. Csak a fikát tolod.
Pedig tényleg érdekel, mert nem nagyon mond senki sem pozitívumot róla, de te sem, hanem besértődsz, mert t szereted a kormányt és aki bántja az ő ötletüket, az... (írhattam volna azt is, hogy szerintem én valamivel jobban tudom, mi érdekel mi nem, így ne te mondd meg léci, hogy amit írok, azt nem is azért írtam)
Állítólag mindig fikázom az Ubuntut is (pedig csak a Unityt), de ettől még érdekelt, kipróbáltam, használtam és az Ubuntu topikban legalább annyit segítettem a kezdőknek, mint aki nagy Ubuntus! Ott is az volt a baj, hogy nem lehetett rá rosszat mondani, pedig voltak hibák.
Végül is mindegy, egy apró országnak miért ne legyen saját oprendszere, miért ne legyen olimpiája? Ezek a megalomán dolgok engem nem fognak meg.
Mondd el akkor, szerinted miért lenne jó, ha a BP nemzeti disztró lenne! Azt tudom, hogy tizenakárhány év után végre magyar nyelvű honlapjuk is van. Mást szinte senki nem tud róla, emiatt esett szó eddig a furcsaságairól.
Valójában lehet, hogy nincs is miről beszélni, mert a honlapjukon feltünően dekralálták a politikamentességet, így gondolom csuklóból vissza is utasítanak minden ilyen irányból érkező megkeresést.
-
-
spammer
veterán
A sima QtWebKit van (default), de most hogy mondod, lehet, hogy majd teszek egy próbát a reloaded verzióval is, el is felejtettem. De az előbb említett hiányosságokat sajnos az sem fogja pótolni.
A készítő azt mondta, hogy lehet, hogy a nyári szabadidejére megint csinál majd egy crowdfunding kampányt, akkor talán bele tud húzni a fejlesztésbe. Tavaly összejött neki 7 000 ajró, így 2 hónapig dolgozott rajta teljes munkaidőben.
-
spammer
veterán
Tesztelgettem a qutebrowsert, sajnos még mindig nem tudok váltani rá.
- Nincsenek domain szerinti beállítási lehetőségek: js/cookie/userstyle(css),userscript(js)
- QtWebEngine bugos, nem menti el a cookie-kat, de legalább a QtWebkit sem mindig
- Nincs spellcheck
- Nem szerkeszthető a context (jobb klikk) menüÉs ez csak néhány fontosabb dolog. Pedig már egész jó lenne, csak úgy látom, hogy a kevés időt és erőforrást elaprózzák, túl sok minden másba/újba nyúlnak bele, mikor még a jelenlegi megoldások sem működnek rendesen.
-
Apollyon
Korrektor
Napi fail:
Elsőre nagy nehezen sem tudtam működésre bírni a viber nevezetű kémszoftvert. Telepíteni sem engedte tárolóban nem lévő függőségek miatt. Oké, kézzel felraktam őket egyenként, de voltak mappák amiket még itt-ott létre kellett hozni, oké ezt is megcsináltam. Aztán elindult valami, középen egy kis "ablak" ami i3wm stílusos címsort használt, amiben mindössze annyi volt hogy . Vagyis egy pont. Az egész kisebb volt a kurzornál. Arra gondoltam, nem jeleníti meg valamiért, biztos hiányzik még valami Qt-s cucc csak nem írja ki, gagyi zárt program. Kerestem hozzá workaroundot, próbáltam wine alól, az sem ment. Pedig 8-as Debianon még használtam, ment egyből, minden oké volt, itt meg miért nem?
Aztán kiderült, hogy a . (pont) ablak a már elindult, teljesen jól működő viber, csak át kellett volna méretezni, a pont meg azért volt mert nem fért ki a szöveg.
Agyamat eldobtam
-
Vladi
nagyúr
válasz
ubyegon2 #8876 üzenetére
Érdekel a vélemény? Ne bohóckodj már, dehogy érdekel téged a vélemény. Csak a fikát tolod.
Mondjuk ha a kedvenc xy diswztrótok lenne, akokr nem a fikázás meg a gúnyolódás menne, hanem a tapsikolás.
"Gnome only, és nem akartam KDE-t erőszakolni rá!"
Mármint a hivatalos forrásból származó csomagot?
Ha gnome only, akkor az. Akkor minek adták kis a kde csomagot? Ha kiadták mér nem lehetett normálisan megcsinálni, mint csillió más disztróban.
Amúgy a target0/lun0/paszuly0 megvolt? NÉztem rá mint bornyú az új kapura, hogy emegmi? Azóta se láttam ekokra ökörséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged