- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zoltanz
nagyúr
Nagyon nem használom ezt a pulseaudio-t. Ha kigyomlálom az XUbuntu-ból, Firefox, Skype-n kívül, ahol is nem lesz hang, (illetve kimenet rögzítésre sincs szükségem) nem befolyásol mást?
-
bambano
titán
-
bambano
titán
Harry herceg eljegyezte Meghan Markle-t.
minden szempontból passzol a second hand kifejezés... -
-
bambano
titán
válasz
Flowtation #10581 üzenetére
látsz a képen nagyobb adag húst? fél marhát vagy ilyesmit?
ha nem, akkor az nem én vagyok -
Rimuru
veterán
válasz
Flowtation #10581 üzenetére
O csak meg megnezi hogy mit csinaljon az asszony.
-
bambano
titán
kibukott belőle a háztáji koelhó
-
bambano
titán
válasz
Flowtation #10577 üzenetére
WD80EFZX a típusszáma.
-
bambano
titán
megjött gariztatásból az egyik floppym. most várom, hogy szobahőmérsékletre melegedjen.
lehet izgulni, hogy fog-e működni, vagy megy vissza.
-
bambano
titán
az jutott eszembe, milyen rossz lehetett már Gollamnak csajozni...
-
-
bambano
titán
válasz
Mr.Csizmás #10565 üzenetére
szívesen elmélkednék veled a világ folyásáról, de szombaton Pestre kell mennem, és a szekerem várhatóan szervizben lesz. úgyhogy most zsigerbe hat a probléma.
-
bambano
titán
válasz
Mr.Csizmás #10563 üzenetére
a mávnak nem tűnt fel, hogy azért a napok többségében nem élnek tömegek a váróban? tehát valahogy odakerülnek, meg elkerülnek onnan, és aki vonattal ment, az valószínűleg tömegközlekedve?
mert amilyen mocskos drágák a jegyek, akinek kocsija van, az nemigen megy vonattal.
-
bambano
titán
mellesleg azon kaparom az agyam, hogy mennyire ótvar világ van itt: a máv honlapjain nem bírom megtalálni, hogy hol vannak az állomások. mert csak akkor szállhatsz vonatra, ha ott születtél a váróban...
-
F34R
nagyúr
python as shell - xonsh (presents for bambano
)
-
F34R
nagyúr
válasz
bambano #10558 üzenetére
Nem csak a sebessegel tett oda, hanem az arakkal is. Szerteszejjel nezelodok akar kulfoldon is minimum a 8x-a arban ugyanaz a sebesseg amit a DIGI kinal.
Nem fognak emelni csak upload iranyban. Az mas kerdes hogy nagy az ugras mert egybol 1G utan 10G jon mint interfaceben es eszkozokben is. Ezek arban is legalabb ekkora ugrasok.
Viszont lefedettseguk meg nincs sajnos. -
bambano
titán
olvasgatom itt a szomszéd pszicho portált, emlegetik, hogy a digi titokban sávszélességet emelt.
és tényleg.
940 Mbps-t mértem letöltésnek.
dikk má'innen nincs tovább.
lehet, hogy olcsóbb volt nekik idehajítani a gigabitet, mint erőlködni a sávszélesség-korlátozzással? -
válasz
Mr.Csizmás #10553 üzenetére
Ja, ha Star Trek-et néz...
Azt jól meg tudja nézni bármelyiken, én már két jóval öregebb laptopra is raktam Mint XFCE-t, igaz a 17.3-as verziót, ha nem fut jól a 18-as, akkor azt kellene kipróbálnod, az tényleg tuti!
Most már értem, miért az offba raktad a kérdést!
Mellesleg 4GB memóval semmi gond nem lesz, viszont a netezéshez ma már az szinte minimum.
-
válasz
Mr.Csizmás #10549 üzenetére
Ezt jól benézted! leharapják a fejed, hogy ezt az offba írtad!
Miért nem dobod be a Kezdő topikba?
Ide max annyit mernék írni, hogy az eOS-t felejts el!
Elsőre lehet, hogy felhasználóbarát, de nem az, ahogy belemész jobban, nagyon lebutított inkább!
Látom konnektorunk mégis megszánt, akkor itt a topikja, de ha átfutottad a Mint Összefoglalót, mégis inkább a Kezdőbe írj, az pörög jobban. A másik könnyű kezelőfelület az XFCE mellett a Mate, de én is a Mint XFCE-t mondanám elsőre. -
Apollyon
Korrektor
válasz
Mr.Csizmás #10549 üzenetére
Ha kezdő linuxer vagy, akkor jó lesz mondjuk egy Linux Mint, arra a gépre XFCE felülettel.
-
Mr.Csizmás
titán
üdv,
milyen disztrót ajánlotok egy netezős régebbi laposra? asszem egy elitebook 6930p, 4gb ram, P8600, GMA4500.
eddig az Elementary OS-t néztem, hogy nagyon userfriendly.
köszönöm
-
Penty
aktív tag
válasz
Apollyon #10542 üzenetére
Szerencsére Debianon ESR van, így itt még arrébb van a káromkodás... Kérdés az, hogy mikor ide is elér, és adott esetben nem leszek vele megelégedve, milyen alternatívák vannak/lesznek.
Pár hónapja már szétnéztem a tárolókban, de ott semmi érdemleges nincs. "Külsős" programokat is néztem, de nagyjából csak az ilyen-olyan átszkinezett krómok vannak csak, az meg nálam teljesen felejtős... Esetleg tud valaki mondani valami értelmes menekülési útvonalat... akarom mondani programot? -
-
bambano
titán
verem a fejem a falba...
egy szolgáltatónál egy ember egy évig fizeti a számlákat úgy, hogy nem is ügyfél, nem is szolgáltatnak nála...istenem, ezek az emberek hogy nem esnek le a földről? mivel nem tudják, hogy forog, nyilván nem kapaszkodnak...
-
F34R
nagyúr
Meg mindig ott van a palemoon. Vagy az apulse ha meg be lehet vele csapni a firefoxot.
-
-
bambano
titán
meggyütt az új firefox. pulseaudióval.
nincs is mit többet mondani. -
F34R
nagyúr
Skacok ha mar CPU, Gigabites nethez milyen ajanlott?
-
bambano
titán
igen.
az enyémen meg alpin a5 van.
(#10521) ubyegon2 "Egyébként tetszik ez a mai elnevezése a téliguminak: nyárigumi télre is certifikálva": ez nem a téli gumi elnevezése, ez egy új gumitípus. A téligumi az téligumi, a nyári meg nyári. A crossclimate meg egy olyan nyárigumi, aminek az anyaga alkalmas téli használatra is.
-
Dhampir
félisten
válasz
ubyegon2 #10512 üzenetére
Ha már "hardverkupac", ezek a mini kütyük érdekesek (akár a Fedorának is illik futnia rajtuk
):
Tronsmart Ara X5 Cherry Trail Mini PC
Használ valaki ilyen aprócska hardvert?
-
Rimuru
veterán
random_from_lava_lamp_photo nekem is kb ez jutott eszembe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Hővezető paszták
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elden Ring
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autóhifi
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged