Új hozzászólás Aktív témák

• Petya XT

senior tag

válasz tordaitibi #96078 üzenetére

Ezt meg kell tapasztalni. Inkább úgy fogalmaznék, hogy könnyebben lehet instabillá tenni, főleg, ha mondjuk az AUR-ra rászabadul az ember, tudatlanul mint én.. Nagyon sokszor nekifutottam, mire sikerült végre egyáltalán beállítanom úgy ahogy szeretném, minden szoftver futott amit szerettem volna, és el is indult utána. Egy kényelmes Mint után maga volt a rémálom, de szerintem megérte a beleölt időt.

Flat, Snap, ebben igazad van, szubjektív, én személy szerint nem kedvelem, bár bizonyára hasznos. Régi rendszerek tárolóinál egyetlen dolgot tudok elképzelni, legalább a mainline szoftvereknél, hogy ismert biztonsági kockázatot, bugot(esetleg a rendszerrel már inkompatibilis) tartalmazó csomagokat kiveszem, helyette az adott disztrón Flat, Snap-ből telepítheti a user ha gondolja a ropogósabbat.

Uby: Tényleg elvárható lenne ezekre a régi rendszerekre is, hogy az összes csomagot frissen tartsák?
    A Redshift működik, csak a másikat szoktam meg, rosszul esett. :)

Lehet nem értünk egyet, de a támogatási idő erről szól az én olvasatomban. Persze a rendszer megkapja a biztonsági frissítéseket, ami addig hatékony, amíg te magad mondjuk laikusként fel nem teszel a tárolóból egy olyan csomagot, ami lyukas mint a szita, még sincs eltávolítva, így lehetőség nyílik telepíteni is. Is itt a rendszered biztonságról ennyit is. Tehát továbbra is azt gondolom, hogy hosszú a támogatási idő egy adott kiadásnál. És egy kis ;] : Azért nem tettem, mert a Manjaro elvitte az energiám! Viccet félretéve, arra fókuszálok már egy ideje, a Mint 21.3 nekem nem tetszett, de ez részben a 22.04 alapnak volt köszönhető.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés