- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
válasz
tordaitibi #96078 üzenetére
Ezt meg kell tapasztalni. Inkább úgy fogalmaznék, hogy könnyebben lehet instabillá tenni, főleg, ha mondjuk az AUR-ra rászabadul az ember, tudatlanul mint én.. Nagyon sokszor nekifutottam, mire sikerült végre egyáltalán beállítanom úgy ahogy szeretném, minden szoftver futott amit szerettem volna, és el is indult utána. Egy kényelmes Mint után maga volt a rémálom, de szerintem megérte a beleölt időt.
Flat, Snap, ebben igazad van, szubjektív, én személy szerint nem kedvelem, bár bizonyára hasznos. Régi rendszerek tárolóinál egyetlen dolgot tudok elképzelni, legalább a mainline szoftvereknél, hogy ismert biztonsági kockázatot, bugot(esetleg a rendszerrel már inkompatibilis) tartalmazó csomagokat kiveszem, helyette az adott disztrón Flat, Snap-ből telepítheti a user ha gondolja a ropogósabbat.
Uby: Tényleg elvárható lenne ezekre a régi rendszerekre is, hogy az összes csomagot frissen tartsák?
A Redshift működik, csak a másikat szoktam meg, rosszul esett.Lehet nem értünk egyet, de a támogatási idő erről szól az én olvasatomban. Persze a rendszer megkapja a biztonsági frissítéseket, ami addig hatékony, amíg te magad mondjuk laikusként fel nem teszel a tárolóból egy olyan csomagot, ami lyukas mint a szita, még sincs eltávolítva, így lehetőség nyílik telepíteni is. Is itt a rendszered biztonságról ennyit is. Tehát továbbra is azt gondolom, hogy hosszú a támogatási idő egy adott kiadásnál. És egy kis
: Azért nem tettem, mert a Manjaro elvitte az energiám! Viccet félretéve, arra fókuszálok már egy ideje, a Mint 21.3 nekem nem tetszett, de ez részben a 22.04 alapnak volt köszönhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Path of Exile (ARPG)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Gyermek PC játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged