- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Warton
üzenetére
Köszi a grat-ot!
Amúgy totál igazad van, rengeteg Elitebookot nézegettem G8-ig talán és semmi különbség nem volt közöttük home user használatra. Simán vennem kellett volna 80-100eft között egyet.
Ráadásul elkezdtem nézegetni CPU összehasonlító oldalt, de az alapján azt láttam, hogy az U végű Intel CPU-k igen takarékosak, de szinte mindben az van. Ryzenes gépek meg elég ritkák sajna, 14"-os notikból jóval több volt, ha nem ragaszkodom a 15,6"-hoz feleennyiből tök jó kis Ryzenes Elitebook G6-ot vehettem volna.Jobban a dVGA-s notebookoknál jön ki a különbség a régebbi és újabbak között, bár lehet ez sem így van, mivel lánygyerek által lenyúlt Dell Precision M4700-on is minden játék futott nála hálózatban. D
Érdekes, mert mobiltelóknál meg óriási különbségek vannak 4 év alatt.
De amúgy ez a Latitude 5520 egész könnyen kezelhető ám! A terrorista holland rex törpenyuszi imádja, csak azzal tudom távoltartani a géptől, amíg meg nem szokja, hogy valami zenét YT-ozok, azt utálja, de reggel egyszerűen felugrott kanapéra elkezdte nézegetni a billentyűket és simán kilőtte a hangot az F2-vel.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Assetto Corsa Rally
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- AliExpress tapasztalatok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Robotporszívók
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Apple MacBook
- Apple asztali gépek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- 5G LTE! Whitespotos, Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HP Victus Ryzen 7 8845HS /16GB DDR5 RTX 4060 / 1TB / 144Hz
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy totál igazad van, rengeteg Elitebookot nézegettem G8-ig talán és semmi különbség nem volt közöttük home user használatra. Simán vennem kellett volna 80-100eft között egyet.
Ráadásul elkezdtem nézegetni CPU összehasonlító oldalt, de az alapján azt láttam, hogy az U végű Intel CPU-k igen takarékosak, de szinte mindben az van. Ryzenes gépek meg elég ritkák sajna, 14"-os notikból jóval több volt, ha nem ragaszkodom a 15,6"-hoz feleennyiből tök jó kis Ryzenes Elitebook G6-ot vehettem volna.
CPT.Pirk