- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tordaitibi #95783 üzenetére
Csak nem fog frissülni.
Valamelyik ilyen megoldás tud frissülni, ha megfelelő mappába telepíted, de csak futólag olvastam, nincsenek meg részletek. Linux Mint még mindig mentes a Flatpak kényszerítéstől és a következő főverzióból még jobban kipurgázzák a Flatpakot, ha jól emlékszem. De ugye nyilván nem Mint-et akarsz, mert az olyan unalmas... Ha meg valami azon se működik, el kell engedni, bármennyire fáj is. Az életben is sok dolgot elengedsz, amit fiatalkorodban csináltál, nem?
Sajnos Uby bele kell jönnöd a UEFI-be, mbr/bios már lassan a múlt.
Benne vagyok már, csak egy éve volt, hogy épp egy másik Dell notin meg saját desktopon is megcsináltam, de nekem ahhoz elég egy év, hogy amit amúgy is rühellek, azt elfelejtsem.
Windows... És mindjárt a 11...? Többet fogsz miatta lázadozni mint én a Debian ellen az tuti
Ez már rajta volt a gép SSD-jén és lusta voltam berakni az ebbe szánt Samsung 980-at és hagytam a telepítőnek mellérakni a Mint-et, ami meglepően simán ment, mármint a boot utána. Használni nem fogom ezt a 11-es csodát, elég volt ez a bitlockeres kalandom vele. Az UEFI-s bios-ról meg inkább ne is beszéljünk, visszasírom a HP Elitebook 10+ évvel ezelőtti bios-át.
Amúgy a Win11-re telepítettem pár SSD mazsolázó programot, ha már ott vagyok, na apám, az ugyanaz a next-next-next bugyuta módszer, mint ezeréve. Volt pár érdekesnek tűnő dolog amúgy benne, de sajna el kellett búcsúznunk.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest