Új hozzászólás Aktív témák

• Petya XT

senior tag

válasz Rowon #105829 üzenetére

Ha már azt kell választanom, akkor inkább egy sima Debian-nal próbálkoznék meg inkább. Kipróbálom a 13-ast, ha már a hangrecsegésem elmúlna tőle, már jó alternatívája lehet a Mint-nek. Mivel a többi ubi alapú dsiztrón is van recsegésem, gyaníthatólag megörökölte mind. Kérdés, hogy az Ubuntu saját maga miatt van probléma, vagy a Debian miatt. Az LMDE-t talán egyszer próbáltam, pillanatok alatt beleálltam vele a földbe, ez főleg azoknak az ismereteknek a hiánya okozta, amivel kellett volna rendelkeznem. Már nem emlékszem mi volt, de nagyot szívtam.

Debian szakik:
    Brave böngészővel mi a helyzet, azt fel tudom e rakni? Mert ugye az is, és a Megasync is PPA-val van megoldva. Valamiért mindig tartottam ettől a rendszertől, de muszáj lépnem valamerre. A hang is csak DP-HDMI átalakítón vacakol, analóg, alaplapi kimeneten nem, de az nincs TV-n. Négy program kell: Brave, Audacious, VLC, . Ez mondjuk három, de sebaj. Egy kezemen meg tudom számolni, az a lényeg. Ennél a rendszernél az ffmpeg az hogyan működik, azt is tárolóból feltelepítem és kész?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés