Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2673) turbolali


turbolali
csendes tag

Sziasztok!

Volna nekem egy kisebb gondom az N200 B8G-vel...Egy kis segítséget, vagy ötletet kérnék!

Az a szitu, hogy egyszerűen nem tudom használni az USB csatolójú EPSON DX4400-es nyomtatómat, mert egyszerűen nem veszi csatlakoztatottnak a masina. Természetesen a szokásos illesztőprogram újratelepítések,törlések, frissítések, stb már megvoltak. Ami a kézikönyvben volt beállítási lehetőség, mind beállítva. :F Nem mutat tintaszintet, nem nyomtat semmit, ugyanakkor a scanner rész működik.

A fura az, hogy mindegy melyik USB portra dugom, a helyzet változatlan. Emellett egy Thinkpad T40-em is van azon minden működik flottul! A Barátnőm ASUS gépén is tökéletesen megy a dolog! :F

A másik, ide kapcsolódó problémám pedig a következő! Szintén USB gond. A-Data 2GB-os pendrive-om van, de azt sem tudom használni, mert nagyobb fájl (pl egy 700 megás film) másolása során jön a hiba, hogy nem olvasható, meg nincs csatlakoztatva, stb. Ezután az esetlegesen rámásolt adatokat nem lehet törölni, formázni sem enged az újracsatlakoztatás után!

Szintén mindegy, hogy melyik portra dugom, a helyzet ugyanaz. "Természetesen" a másik gépeken ilyen affér nincs. Ott minden frankón megy!

Egyszerűen nem értem a dolgotés kezd már az agyamra menni! :W
Akinek valami ötlete van, ne fogja vissza magát! :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.