Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Gurulunk, WAZE?!
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
Új hozzászólás Aktív témák
-
jockas
senior tag
Ma jött meg az N200-am és most a telepítős napom végén úgy érzem,hogy boldog tulaj leszek.
Neten keresztül rendeltem az usa-ból. Jól összerakott gépnek tartom így első nap után.
-
attisbácsi
csendes tag
Sziasztok!
a jelenség:
gép remekül megy, egyszercsak észreveszem, hogy a processzor 100%-on hajtva, közben nem is fut program. ventillátor próbálja lekövetni, így 76-80 fokon tartja a gépet.
hálózati forgalom nincs.Egy f2nhr.exe progi hajtja a gépet, amit ha kilövök a feladatkezelőben, megszűnik a probléma.
restartnál újra indul a progi, foggalmam sincs mi indította, mikor "települt" és legfőképp hogyan tudnám leszedni.
nod32 full vizsgálat és ad-aware megvolt, semmit sem talált...ha valakinek van ötlete, mi lehet ez, kérem ossza meg...
Köszönöm előre is
3000 N200 - teccik
-
Laca0
addikt
Sziasztok!
Próbálta már valaki az új 5.02-es ThinkVantageAccessConnection-t? Kijavították vajon a wifi kapcsolódási problémákat benne?Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
Tizedes1
aktív tag
válasz attisbácsi #3854 üzenetére
Szia. Próbáltad msconfig automatikus indításnál kilőni a progit? esetleg Quicktime vagy más progit az előző napokban nem telepítettél? Tegnap nekem a Nod32! csinálta, rendszervisszaállítás után jobb, de egy két ikon képe hiányzik. Se vírus,se kémprogram nincs a gépemen, csak lestem, hogy darál a winyó
-
Laca0
addikt
Én XP-t használok. Lehet, hogy kipróbálom....
Mert azért az egy nagyon jó szolgáltatás volt, hogy nem csak a wifi-t "profilozta", hanem az UTP-t is. Én gyakran vagyok teljesen eltérő hálózati környezetben. Nagyon jó lenne, ha kevesebb időt töltenék el a beállítgatásokkal...Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
htmtimcsi
tag
válasz attisbácsi #3854 üzenetére
szerintem néz szét a lenovo honlapján a download részben:
ott van ilyen patch is:
"The tvtsched.exe program will sometimes hold at 99% CPU usage and may prevent normal function of the client system."ez me mi az ördög f2nhr.exe ?
-
Yodafon
senior tag
Hellósztok
Nem tudjátok,hogy az EPG769 es notimba van - e SPDIF, a hangkártya realtek alc861.
A Realtek oldala szerint kell benne lennie, de a driverében csak fülhallgató kimenet és 2CH Hangszórót lehet kiválasztani. Most akkor van benne vagy nincs? Esetleg egy régebbi driver előhozná? Olvastam olyat, hogy egy olyan kábel kell hozzá aminek az egyik vége jack dugó a másik vége meg optikai, és a jackdugót kell a notiba nyomni. Létezik ilyen?
KösziI'm gangsta!
-
htmtimcsi
tag
válasz attisbácsi #3861 üzenetére
"csak megsérülhetett a fájl" ha megsérül akkor nagyon pontosan sérült meg mert exe állományok elég érzékenyek bizonyos részükön. természetesen vannak olyan részek amik commentezésre valók, de azok nem is hatnak a program futására.
-
attisbácsi
csendes tag
nagyon dilemmázom, megvegyem-e egyáltalán a gar bővítést.
tényleg a gépvásárlástól számítva 4 héten belül lehet rendelni?szerintetek?
3000 N200 - teccik
-
euclio
tag
válasz attisbácsi #3864 üzenetére
Később már nem adják a garanciakiterjesztést -- vagy van valakinek más tapasztalata? A garancia lejárta a lenovo adatbázisában is benne lesz, talán emiatt sem nagyon lehet később eladni a bővítést.
minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik
-
spyduck
nagyúr
válasz attisbácsi #3864 üzenetére
A félreértések elkerülése végett leírom pontosan
Ha megveszed a notit 2008.02.21-én akkor a garikiterjesztést 2009.02.20-án is meg tudod venni. HP-nál még +1 hónap de a Lenovonál sztem nem így van. -
-
spyduck
nagyúr
válasz attisbácsi #3867 üzenetére
Hívd fel a Lenovo-t. Egyszer már leírtam hosszasan miért csinálják ezt a boltok. A lényeg annyi, h ha 30 vagy 90 napon belül megveszed a garibővítést akkor picit olcsóbban megkapod.
Hidd el 1év áll a rendelkezésedre, de nem tart semmiből felhívnod az IBM Mo.-t. -
kovtam2
csendes tag
Sziasztok!
Van egy LenovoThinkpad 3000 N200-as masinám, és szeretném a crt tv-men is használni. rákötöttem s-video+scart, de nem éppen jó a minősége. A legújabb driverrel szines,de nagyon gáz a kép.Régebbi driverrel meg fekete-fehér, de nem mosódik el.
Mi lehet a bibi?
Előre is köszi! -
buherka
addikt
válasz attisbácsi #3867 üzenetére
Spyduck jól mondja, amíg a gépeden nem járt le a gyári gari, addig vehetsz hozzá gar. bővítést. Tehát ezt a dolgot egy éven belül, bármikor megteheted.
Én a Notebook.hu-nál vettem + egy év gart 9990,- pénzért. Egy CD tartó méretű kis könyvecskét kapsz, amiben van egy serial + egy pin kód.
Ezt a két számot kell megadni a lenovo szerviz oldalán.
Mindenféle adatot fognak még kérni... név, cím, tel. szám, géptípus, stb.
Rohadt komplikált egy folyamat , de meg lehet csinálni.
Aztán e-mail-ben jön a válasz, hogy meddig lett a gar. hosszabbítva.
Nekem így van 2010.06.26-ig rajta gari.Az aksira nem vonatkozik a gar. kiterjesztés...sajnos
Szóval hajrá
(#3869) kovtam2....sajnos hagyományos scart bemenetnél ne várjál szuper minőséget.
Vannak erre finomhangoló progik, azokkal próbálkozz.[ Szerkesztve ]
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
buherka
addikt
válasz attisbácsi #3871 üzenetére
Amikor regisztrálod a laptopod a szerviz oldalon, már előre írd fel a géped alján az összes számot...serial, típus, stb. Ne akkor kelljen forgatnod a gépet, amikor be kell írni ezeket az adatokat
És szánj rá legalább fél órát, mert annyi tuti lesz, mire mindent beirkálsz
Egyszer kell megcsinálni és van +1 év garid.Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
buherka
addikt
válasz attisbácsi #3873 üzenetére
Jól van...ahogy gondolod
Hozzáteszem ez a 9990,- Ft-os akció, nem fog örökké tartaniOkos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
Laca0
addikt
Sziasztok!
Az N200-asnak hogyan lehet leszedni a kijelző zsanér burkolatait? Kicsit szorul az alsó 10cm-ben, recsegősen nyílik.Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
solarian2
csendes tag
helo!
akksi ki, ott talalsz 2 csavart, azokat kicsavarod, majd a kis blokkot amin a gombok es a ledek vannak kipattintgatod. Ha kell alanyulsz valami puha dologgal hogy 'megkezdd'!
Ha felpattintgattad de meg mindig nem enged a zsanert takaro muanyag, akkor kijelzo becsuk, picit feszeget, kijelzo kinyit, picit feszeget modszerrel celt lehet ernisok szerencset
de persze elviheted szervizbe is.
[ Szerkesztve ]
-
-
Laca0
addikt
Na összejött a dolog, csak egy kicsit erőltetni kellett.
A 0769-esnél nem kell azt a 2 csavart kiszedni, úgy láttam. Ill. megtaláltam a hardver maintenance manuált a neten, és megnéztem
Nagyon nehéz volt állítani a csavaron, mert 5-ös kulcs kellene hozzá, meg egyébként is jól rá van szorulva. De azért sikerült egy árnyalatnyit lazítanom rajtuk.Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
Laca0
addikt
válasz solarian2 #3879 üzenetére
Olajozni nem mertem, mert ha túl sok megy rá - mely mennyiség ismeretlen,- akkor az életben nem szeded le róla, és lötyögni fog. Legalábbis egy szervizes ismerősöm ezt mondta.
Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
Laca0
addikt
válasz solarian2 #3881 üzenetére
Azt hogy a kijelző ott marad, amennyire kinyitottad, úgy érik el, hogy egy halom speciális felületű alátét szerűséget tesznek az anya alá. Épp annyira van az anya megszorítva, hogy a kijelző mozgatható legyen, de minden pozícióban megálljon. Ha túlságosan beolajozod, akkor megszűnhet az alátétek tapadása, és a kijelző nem áll meg többet, legfeljebb csak merőlegesen.
Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
Otisz
őstag
Ha esetleg valakit érdekel új N200-as, akkor klikkeljen ide: klikk ajándékba kaptam ma, de nincs rá szükségem.
(OO[IIII][IIII]OO)
-
Lagal
csendes tag
Sziasztok!
Meg tudja valaki mondani,hol található magyar leírás a teljes rendszer újratelepítéséhez.A gépen a Lenovo Care csak angolul van ami nem éppen az erősségem.Köszi előre a segítséget!
-
Reverting
őstag
Hi Urak!
Meg soha nem volt lenovo gepem, nem vagyok egy jatekos fioka, inkabb office... sott... csakis... nezegetem a gepeket de ez a forma es az a stilus nagyon megfogott, konkretan az sl500 es abbol is a legcsorobb... [link]
Velemenyetekre lennek kivancsi, meg soha nem lattam mukodes kozben, es egy ket altalanos dolog erdekelne, mint ventilator hang... melegedes... kulonbozo zajok esetleg a gepbol... stb... xp driverek... vagyis egy kis rabeszeles kene... szoval vegyek vagy varjak meg vele...
thx.[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
Reverting
őstag
bocsi latom mar h van tp topic, de remelem itt is kapok erdemleges valaszt...
vagy esetleg egy jobb vasarlasi tippet 200 korul... termeszetesen lenovo-ban...iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
Gloob
addikt
Sziasztok
A következő a problémám. Lenovo 3000 N200-as noti. Op.rendszer WinXP SP3. A gép készenléti módból nem ébred fel. Power manager driver feltelepítve. Az energiagazdálkodási sémákat már sok féle képpen állítgattam, de az eredmény nem változik. A noti ha akkus üzemmódról megy akkor készenlétből nem áll fel. Hálózati üzemmódban viszont igen. Az AHCI driver is fel van telepítve, és a vinyót is rendesen felismeri. A jelenség ha készenléti helyzetben megnyomom az FN gombot amire fel kellene éledni akkor felvillan a vinyó működésjelzője elkezd tölteni majd abbahagyja, és nem megy tovább. Az AHCI drivert már megpróbáltam kikapcsolni de nem változtatott semmit. Ha valaki tud valami megoldást megköszönném, mert így hogy soha nem kapcsol készenléti módba, ez elmegy de az akku kímélése szempontjából nem szerencsés megoldás.
Üdv GloobSamsung Galaxy A52S
-
htmtimcsi
tag
hát a hiba az Ön operációs rendszerében keresendő, mert nekem megy/ment amikor sp3 volt fent. hát ötletem az viszont nincsen, hogy mi lehet a gond.
a legbiztosabb az lenne újra rakni az oprendszert. és ha a frissen felrakot verzio is ezt csinálja, akkor meg hardver hiba lehet. miért pont az FN gomba ébreszted? én ugy tudom hogy bármelyik billentyüre ébrednie kell.
"vinyó működésjelzője elkezd tölteni " ezután mennyit vártál?
mert nekem mostanába készenléti állapotba akar nehezen menni,: menni megy csak kicsit várni kell rá.
-
Gloob
addikt
válasz htmtimcsi #3889 üzenetére
Köszi a választ. Az oprendszer hibáján már én is gondolkoztam. Ez egy sima sp2-es XP amire utólag lett telepítve az sp3. Az AHCI driver is utólag lett felszenvedve rá, tehát a telepítés után. Az egészben az zavar hogy hálózati üzemmódban működik rendesen a dolog. A hiba csak az akkus üzemmódnál jelentkezik, pont ott ahol szükség lenne rá. Hogy mennyit vártam? Nem túl sokat. Úgy 1 perc körül. 220-ról üzemelve szinte pillanatok alatt feláll.
Üdv Gloob[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52S
-
kisattila
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Lenovo 3000 N200-as 0769 B8G notebookom.
Amikor megvettem kb. 1 hónapig hibátlanul működött.
Sajnos frissítettem rajta BIOS-t, ami után nem indult el... azóta újratelepítettem az XP-t és amilyen jó volt az új BIOS előtt, most szórakozik velem...
-FIFA 09 szaggat, kifagy VGA kártya miatt... kék halállal is - előtte sokkal többet játszottam vele, akkor egész jó volt.
-sokkal többet megy a ventillátor, netezés közben is
-néha nem kapcsol ki
-szerintem lassabb is lett az egész...
-stb...mit lehet ilyenkor tenni?
-
kovtam2
csendes tag
Egyre kevésbé tetszik az N200-asom. A nyáron megjelent rajta egy furcsa alakú "pixelhiba", ami egyszercsak elkezdett lefelé vándorolni, és kb 3 hónap alatt eltünt a kijelző alján. Tehát valami kis piszok volt, és szépen lecsúszott a védőüveg és az lcd között. Azóta jött mégegy nagyobb, de ez nem akar eltünni, sem levándorolni. És mostmár megjelent két valódi pixelhiba is. 2x1 pixel kiégett-ezek már tuti pixelhibák, mert már nagyítóval nézegettem.
Szerintetek mit mondanának a pixelhibára a szervízben? Cserélik az lcd-t, vagy nyeljem le a dolgot? -
spyduck
nagyúr
válasz kovtam2 #3895 üzenetére
Natív felbontástól függ (legnagyobb felbontás). Minél nagyobb a kijelző felbontása annál nagyobb a tűréshatár.
A TFT kijelzőknek az ISO 13406-2-es szabványnak kell megfelelniük.
1280x1024 pixel felbontású 17, vagy 19 colos monitor esetében átlagosan 2,6 darab sötét, 2,6 darab világító, és 6,55 beragadt alpixel jelenléte tekinthető még elfogadhatónak az ISO-szabvány szerint.
Különbséget kell tenni pixelhiba és subpixelhiba (beragadt) között.
1 millió képpont alatt 1 pixelhibától cserélik.
A kijlező képpontokat úgy kapod meg, h a felbontást összeszorzod pl:
neked 1280x800= 1024000 képpont ami pont 1 millió felett van ( direkt így van kitalálva )
Magyarul neked 2,6 db hibádnak kelle lenni, h cseréljék. -
footy
addikt
Valaki meg tudja mondani, hogy az N500-as lenovo-n tud-e 5.1et a hangchip?
Eddig annyit sikerült kideríteni hogy ez a típusa: Conexant CX20561-12Z -
djvoyager
tag
Hello Footy,
Az N500-as audio támogatása:
High Definition (HD) Audio, CX20561-15Z codec / stereo speakers, 2 watt / volume up, down, mute buttons / microphone, mic input jack, headphone jack
A HD audio képes 5.1-es hang létrehozására, ha a forrás (DVD) tudja az 5.1-es hangot, és a HDMI csatlakozó olyan eszközre (erősítőre) van kötve, ami szintén.
Voyager -= We brake for nobody! =-
Új hozzászólás Aktív témák
- Új HP ENVY Gamer Tervező Vágó Laptop 16" -50% i7-12700H 14Mag 16GB 1TB RTX 3060 6GB QHD+ 120Hz!
- ÚJ GIGABYTE G5 Gamer Tervező Laptop -30% 15.6" i5-12500H 16GB/512GB SSD 144Hz FHD RTX 3050 4GB FHD
- MSI GP66 Leopard Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Brutál i7-10750H 16/512 RTX 3070 8GB 144Hz FHD
- HP 15S-FQ5 notebook - I5-1235U 10 mag / 12 szál - FEHÉR - új állapotban, alkalmi áron, garanciával
- HP ENVY 17,3" 4k UHD IPS notebook - Core i7-1165G7, 16GB, 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest