Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#12401) kecz válasza bul07 (#12400) üzenetére


kecz
aktív tag

Na jó, de a gépet azt tudom használni. Csak hálózati csatlakozóról. Te is csak kábellel tudtad használni?

(#12402) bul07 válasza kecz (#12401) üzenetére


bul07
nagyúr

Nálam így volt
[link]->[link]->[link]->[link]->[link]->[link]->[link]->[link]
Azóta aksi kikötve hálózatról használva

[ Szerkesztve ]

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

(#12403) kecz válasza bul07 (#12402) üzenetére


kecz
aktív tag

Baromi érdekes a helyzet most:

Korábban az volt a tünet, hogy 100%-on van az aksi, leveszem töltőről, aztán végig 100%-ot mutatott, amíg ki nem kapcsolt (akár 1-2 óra). Akkor aztán egyből kikapcsolt és vissza sem lehetett kapcsolni, amíg nem dugtam töltőre ismét. Aztán 0%-ról elindult, és baromi lassan töltötte az aksit, aztán ha újraindítottam ismét 100%-ot jelzett. Viszont, ha kihúztam, akkor egyből lekapcsolt. Azután szétszedtem a gépet, kiszedtem az aksit és nélküle használtam csak vezetékről. Egy idő után visszatettem, hogy stabilabb legyen, de nem kötöttem vissza.

Nyáron rendeltem egy aksit Aliexpreszről (direk sok gyémántos eladótól, beígért origi aksit). Ez múlt héten meg is érkezett nagy huzavonák után, viszont most más volt a helyzet.

Elindult kb 35%-ról, amikor először bekapcsoltam vele a gépet. Mikor ki akartam próbálni, akkor 2 mp múlva egyből lekapcsolt a gép. Mikor visszadugtam a töltőt, akkor először gyorsan villogott a narancssárga led, majd 1-2 mp után fehérre váltott. Aksiról nem is tudtam visszakapcsolni, csak ha rátettem a töltőt. A Lenovo Energy Management-el nem tudtam kalibrálni az aksit, órákon keresztül nem ért véget. A töltés nagyon lassú (legalábbis a visszajelzés szerint) és 90%-nál nem is ment feljebb. Beszéltem az eladóval, hogy mégis most mi legyen, azt mondta videózzam le.

Tegnap le szerettem volna videózni, de a szokásos 90%-ról, ha kihúztam, nem kapcsolt ki. Mondom király, lehet kellett neki egy pár nap és most már jó lesz. Kikapcsoltam a felvételt, erre 15 mp-re rá megint kikapcsolt. De most a szokásos töltő visszadugás után nem az eredeti 90%-ró indult, hanem 0-ról. Nagyon lassan, órák alatt jutott el 3%-ig. Tegnap óta ment jó pár órát a laptop, azóta tart 8%-on. Narancssárga visszajelző led folyamatosan villog (lassan).

Fogalmam sincs, hogy mi legyen most a géppel, de egy alaplap cserét biztos nem fogok bevállalni, annyit nem ér az egész. Eladni már úgysem tudnám jelentős bukás nélkül (főleg, hogy a sok szerelés közül az egyikben a derékszögű hajtásnál megtört a billentyűzet háttérvilágítás kábele, szóval már az is a múlté, pedig azt szerettem a legjobban.)

(#12404) Plazmacucci válasza kecz (#12403) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Pedig 99%, hogy tápáramkör hiba :/

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#12405) bul07 válasza kecz (#12403) üzenetére


bul07
nagyúr

Ha működik hálózatról akkor kösd ki a akkumulátort és használd úgy

Amúgy annak idején erre jutottam külső fórumot olvasva
Egyesek szerint nem az aksinak van baja hanem a töltés vezérlőnek és a jó cellákat rettenően túltölti így tönkretéve

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

(#12406) kecz válasza Plazmacucci (#12404) üzenetére


kecz
aktív tag

Az az alaplapon van?

bul07: Elsősorban az eredeti állapotot szeretném visszaálítani. Egy laptop nem túl jó, ha a felhoz van kötve.

[ Szerkesztve ]

(#12407) dugo_ válasza kecz (#12406) üzenetére


dugo_
veterán

Egyszerűbb és olcsóbb lenne végre elvinni egy szakemberhez, mielőtt még jobban tönkreteszed a laptopot...

Aliról meg nem rendelünk akkut, mert a 99%-uk ilyen megbízhatatlan, annál még az is jobb, ha itthoni forgalmazású utángyártottat veszel fél-1 év garival és visszacserélteted 3/14 napon belül, ha nem indul a gépben.

[ Szerkesztve ]

(#12408) Plazmacucci válasza kecz (#12406) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Igen sajnos a lapon. Tipikus jele pl, hogy töltő kihúzásra kikapcsol, majd töltő nélkül simán visszakapcsolható a gép.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#12409) kecz válasza dugo_ (#12407) üzenetére


kecz
aktív tag

Elég sokszor szedtem már szét ezt is meg más laptopot is (sőt PC-t is). Első szerelési hibám. Szerintem 15 év alatt ez belefér.

Az akku (legalábbis ha lehet hinni a címkézésének), akkor full ugyanaz - csak később gyártott - , mint ami nekem volt eredetileg. Ha az alaplappal van a gond, akkor nincs baja a rendelt akkunak. Kivéve, ha nem az alaplapom nyírta ki...

Szakembernél volt már (Telemax). Adtak egy majd' 50 ezer forintos árajánlatot egy aksira meg a cseréjére. Ha az alaplapnak van baja, akkor az is pénzkidobás lett volna. Jelenleg, ha rendelek még egy billentyűzetet hozzá, még akkor is olcsóbban megvagyok, mint ha ők cserélték volna az aksit.

(#12410) Casoli válasza kecz (#12409) üzenetére


Casoli
őstag

A telemaxot nem nevezném szakembernek. Olyan embert keress, aki forrasztani is tud. A márkaszervízben csak moduláris javításokat végeznek. Magyarul, modulokat cserélnek.

http://hasznaltpcalkatresz.hu/

(#12411) Rorschach666


Rorschach666
újonc

Üdv mindenkinek!
Remélem megtalálom az illetőt aki tud segíteni szóval előre is köszi hogy olvassátok és segítetek! :D
A napokban vásároltam egy lenovo ideapad 100-15IDB laptopot op rendszer nélkül. Mivel eddig is saját magamnak csináltam mindig így gondoltam nem lehet vele gond.
Hibák sorra....:
1. első nekifutásra az jött ki hogy MBR partíciós tábla meg ilyesmi, na ezt a neten meg is néztem hogyan kell csinálni nem volt vele baj
2. A telepítés 61%-nál valamiért meg szakadt nem tudott olvasni a gép egy fájlt.
/innen kezdődtek a komolyabb gondok/
3. Gondoltam akkor lehet az új win10-el lesz a gond és elindítottam egy win7-et rajta. Nah hát innentől kezdve már a telepítő dvd el is indult de már telepítés előtt kiírta hogy nincs meg az illesztő fájl és nem lát sem pendrivrol sem semmit sem pedig dvd-ről
a gép most ott tart hogy folyton újra indul, dobálj be a levono logot meg ilyesmi. Biosban már át állítottam mindent letiltottam az usb-t mert olvastam azt is hátha az segít, de semmi
Szóval nagyon meg köszönném ha valaki tudna segíteni :F :F :F :F

(#12412) Plazmacucci válasza Rorschach666 (#12411) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Ha megteheted még, azonnal álj el a vásárlástól. Az a gép mindennek a legalja. Gondolom akkor az egy szem mono hangszórót sem volt szerencséd hallani :D
Ha az nem opció akkor mindenképp a microsoft honlapról beszerezhető W10 telepítő alkalmazást szedd le és azzal csinálj uefi képes telepítő pendriveot.
Ha utána sem települ nem kizárt hogy a termék hibás. Én inkább a G vagy B szériát javaslom.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#12413) Hokunda


Hokunda
aktív tag

Sziasztok, segítséggel, de "idetaláltam". Szóval szeretnék venni a céges laptop mellé egy másikat is otthoni használatra. Így felhasználói tapasztalatokra, tanácsokra lenne szükségem a következő modellről

Munkagép lenne elsősorban, néhány banki alkalmazás, mc programok, net és filmezés. Semmi több, játék nem szempont. Lenovom még sosem volt, egy Toshibat - ami a közeljövőben biztos nem lesz - váltana fel. A napokban megejteném a vásárlást, így örülnék néhány tippnek. Jó az adott modell vagy mit ajánlanátok? (FHD képes legyen, 8 gb memória, ssd léte és Intel proci az elvárás)

(#12414) anorche1 válasza Hokunda (#12413) üzenetére


anorche1
őstag

Szia!

Ajánlom ezt a topicot: Milyen notebookot vegyek?

"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond

(#12415) Hokunda válasza anorche1 (#12414) üzenetére


Hokunda
aktív tag

Egyelore ott sem kaptam valaszt. A linkelt modell viszont temaba vag.

(#12416) #04331520


#04331520
törölt tag

Sziasztok!

Meg tudja mondani valaki biztosan, hogy ebbe a laptopba ezek közül melyik IPS panel való?

(#12417) ArthurShelby


ArthurShelby
addikt

Sziasztok,
a laptopomba (lenovo z500) új wifi kártyát készülök venni. Nyilván tartok attól, hogy whitelist-es a bios, de elvileg van valami moddolt bios is, ami ezt kikapcsolja. Ilyennel kapcsolatban mik a tapasztalatok?

Ezzel moddolnám [link] (a legelső fájllal, amire rámondták, hogy jó, ott a z400, p400 fele már hagyom a dolgot, bár gondolom egy és ugyanaz a bios kell a gépekre)
Így [link]
Egy intel ac7260-as wifi kártyát tennék be, ami korban hasonló a laptophoz.

A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat

(#12418) Plazmacucci válasza ArthurShelby (#12417) üzenetére


Plazmacucci
félisten

BIOS-ban nem tudok segíteni, de ha megnézed milyen kártya van benne, akkor annak az AC variánsa biztosan menni fog benne. Pl az Intel csinál N-es meg AC variánst ugyan abból a tipuspszámú modellből.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#12419) Acsifun


Acsifun
aktív tag

Sziasztok nem tudom jó helyen járok-e, nekem van egy Y700-17isk gépem amivel egyelőre maximálisan meg vagyok elégedve, édesapámnak viszont van egy Yoga 500-asa ami már kevésbé okoz örömet a családnak.

A probléma az, hogy random időpontokban elmegy a kép, mármint él a kijelző de csak feketén világít, nem reagál semmire a gép viszont még megy. Csak a bekapcsolo gomb hosszan nyomásával, azaz teljes resettel oldódik meg, van hogy sűrűn csinálja van, hogy "csak" óránként.

Youtube-on találtam egy videót amely szemlélteti a problémát. [link] , itt látszik is hogy külső monitoron a gép működik, valamint írják a kommentek között, hogy hiába a gariztatás azt mondják hogy a gépnek nincs baja, félek velünk is ez lenne a csodás Telemaxnál.

Valami ötlet/tapasztalat/tanács?

Előre is köszi! :R

A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen.

(#12420) dugo_ válasza Acsifun (#12419) üzenetére


dugo_
veterán

Ilyesmi? Az én Z50-75-öm:
https://www.youtube.com/watch?v=YKRgrAJb7KE

Három visszaküldés, 2 hónap vitatkozás után végül polgári perrel fenyegetve hajlandóak voltak nekiállni javítani. Műanyagokon kívül kb minden ki lett cserélve, de valószínűleg a kijelző volt a hibás (első körben egy alaplap csere önmagában nem oldotta meg).

Csináljál videót, írd le a problémát 24-es betűkkel, mert annyira rosszindulatú, szakmailag képzetlen tuskók dolgoznak ott, hogy az valami siralmas. És még ez sem garancia semmire.

És fóliázd le a fedlapot, meg a nagyobb műanyagfelületeket, mert ahhoz van eszük, hogy más gépét agyonkarcolják, tönkrebasszák.

(#12421) Acsifun válasza dugo_ (#12420) üzenetére


Acsifun
aktív tag

Kb ugyanez, csak miután elmegy utána már nem jön vissza...csak restart után....jó hírek :( :( :((( :(((
Nem azért fizettünk 200k-t, hogy 2 hónapig ne legyen gépünk, nem lesz ez így jó...

[ Szerkesztve ]

A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen.

(#12422) Plazmacucci válasza dugo_ (#12420) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Csak nem ott dolgozol?

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#12423) dugo_ válasza Plazmacucci (#12422) üzenetére


dugo_
veterán

Ez jött le?
Elszenvedője voltam annak a kritikán aluli szolgáltatásnak, amit ezek nyújtanak.

(#12424) elefontelefo


elefontelefo
tag

Fúúú vannak itt ijesztő sztorik... Core i5-os Yoga 500 vételétől ajándékba, filmnézés + internet felhasználásra még ti is eltanácsolnátok inkább?

(#12425) Casoli válasza Acsifun (#12421) üzenetére


Casoli
őstag

Fizethetsz két milliót is egy gépért, ha az elromlik, hetekre nem lesz géped. Fizesd ki még 1x a 200ezret, és akkor lesz tartalék géped...

http://hasznaltpcalkatresz.hu/

(#12426) Plazmacucci válasza dugo_ (#12423) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Nekem is van negatív tapasztalatom de sosem beszéltem így senkiről és senki munkájáról nyilvános fórumon. Egyébként az Y50-emet mind a két alkalommal egy héten belül visszakaptam szinte teljesen felújítva.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#12427) btamas92


btamas92
csendes tag

Sziasztok, Van egy akksi hibás z510-em amin biost szeretnék frissíteni. Mivel rossz az akksi, így nem engedi a windows alól való frissítést. A bootolható pendrive-os megoldáshoz honnan tudnám letölteni a megfelelő képfájlt?
Köszönöm előre is.

(#12428) ArthurShelby válasza btamas92 (#12427) üzenetére


ArthurShelby
addikt

Érdekes a volt bnőmnek is akksi hibás volt a z510. Ebayen egyébként van hozzá aksi, viszont a kicserélése már nehezebb feladat!

A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat

(#12429) Snorkleee


Snorkleee
tag

Hali!
Nekem az lenne a problémám, hogy a z51-70es laptopomnál a lan csatlakozó úgy van megoldva, hogy egy kis pöcköt kell lehúzni és az tartja meg a kábel csatlakozóját. Na már most ez a kis pöcök eltört, viszont fogalmam sincs, honnan tudnám azt a kis műanyag cuccot beszerezni. Valami ötlet? :)

Élj úgy hogy visszatekintve ne tudd eldönteni, hogy az életed akció, vígjáték vagy pornó film volt

(#12430) gabriel75


gabriel75
csendes tag

Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek! Van egy Lenovo Z50-es laptopom 4GB RAM-mal, és gondoltam teszek még bele 4-et. Találtam is ugyanolyan modult, mint ami benne van, de gondoltam megrendelés előtt belenézek, és elbizonytalanított, hogy a második, még üres foglalatnak nincsenek kétoldalt azok a bepattintó fém fülei, mint az elsőnél. Van egy műanyag sín szerű valami, de ez úgy tűnik nem mozgatható. Esetleg bele lehetne tolni vízszintesen a modult, de ahhoz le kellene bontani teljesen a burkolatot, és még akkor sem biztos... Szóval az lenne a kérdésem, hogy szerintetek bővíthető ilyen formában a RAM, vagy a meglévőt kell nagyobbra cserélni, mert a második slot nem működő foglalat? köszönöm!

(#12431) dugo_ válasza gabriel75 (#12430) üzenetére


dugo_
veterán

Letörted/letörték előtted/kifogtál egy félkész hibás darabot és nem vetted észre időben. Hogy ezzel mit tudsz csinálni az jó kérdés, gondolom a TMX elhajtana a fenébe, vagy vetetne veled saját költségen új alaplapot.

Annak egy működő foglalatnak kéne lennie, én is 2x4GB-tal használtam.

Snorkleee:

Ebayen keresgélhetsz "ideapad lan cover" és hasonló kulcsszavakkal ilyen műanyagdarabot, de otthon úgy sem tudnád beépíteni garivesztés nélkül. Én nem foglalkoznék vele, a csatlakozó és az aljzat kialakítása miatt (bepattan a kábel füle, nem tud kicsúszni) kétlem, hogy valóban tartó feladatot látna el.

[ Szerkesztve ]

(#12432) gabriel75 válasza dugo_ (#12431) üzenetére


gabriel75
csendes tag

Köszönöm a válaszod, ami egyben segítség is volt! :)
Elkeserített amit írtál, mert én még nem néztem bele, így nem is törhettem le a füleket, ezért újra megnéztem, és rájöttem, hogy mégiscsak rendben van, még ha másmilyen is a második slot. Ki is próbáltam, átraktam a RAM-ot, és gond nélkül bepattant. Azon kívül, hogy másképp néz ki mint a 1., az is megtévesztett, hogy youtube-on is megnéztem egy videót, és ott is a 2. slot ugyanolyan volt mint az 1.

A felső slotban van most RAM, az alsó az üres, és onnan hiányoltam a fém füleket, de ennek ellenére szerintem rendben van!? :)

(#12433) dugo_ válasza gabriel75 (#12432) üzenetére


dugo_
veterán

Nekem is fémpöckös volt mindkettő.
Érdekes megoldás az biztos, gondolom elfogyott a készlet termelés közben. :C

(#12434) KRoy19


KRoy19
őstag

Üdv Mindenkinek

Vásároltam egy Lenovo Ideapad 510-es gépet.

HDD helyére ssd ment, az ODD helyére pedig ment a HDD

olyan jelenséget tapasztalok, hogy a merevlemez kb 5 percenként leáll, majd újraindul..

(20 szor kapcsoltam be idáig a géped, de a HD sentinel már több mint 350 leállást jelez HÍDD részről míg az SSD csak 20 at)

Miért lehet ez?
Hogyan lehet ezt a jelenséget megszüntetni?

Oprendszer Win 10 64 bit

Köszönöm a választ előre is

Üdv.: Roland

(#12435) dugo_ válasza KRoy19 (#12434) üzenetére


dugo_
veterán

Próbáld meg ezt:
https://logout.hu/tema/re_teszt_hard_disk_sentinel_s_m_a_r_t_okosan/hsz_4373-4373.html
Bár voltak kommentek arról, hogy a Win10 ezt is visszaerőszakolta alapértelmezettre.

Nekem ugyanez a hiba 8 hónap és 35ezer (!) parkolás után tűnt fel. :D

(#12436) KRoy19 válasza dugo_ (#12435) üzenetére


KRoy19
őstag

Köszönöm szépen :C :R

(#12437) Casoli válasza dugo_ (#12435) üzenetére


Casoli
őstag

Vagy csak szimplán az energiatakarékosság beállításainál tiltsuk le a HDD lekapcsolást.

[ Szerkesztve ]

http://hasznaltpcalkatresz.hu/

(#12438) KRoy19 válasza Casoli (#12437) üzenetére


KRoy19
őstag

Azt próbáltam előtte, de nem segített ellenben a HD Sentineles beállítás megoldotta a problémámat, amit még egyszer meg is köszönök. :))

[ Szerkesztve ]

(#12439) ArthurShelby


ArthurShelby
addikt

Hali,
lenovo z500-asom van win8.1-gyel.
500-as upc netünk lett, le is mértem (vezetéken), de csak 92-94 volt (wifin is ennyit tud). Másik laptoppal lemértem azon meg volt az 500.
A lan kártyához a lenovo support oldalán 8.1-hez nincs driver (már benne van a win-ben), viszont win8-hoz már van. Kipróbáltam azzal is, és azzal is ugyanez a helyet.
Ennyire gagyi gyári alkatrész van a laptopban, vagy driver probléma lehet?

A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat

(#12440) dugo_ válasza ArthurShelby (#12439) üzenetére


dugo_
veterán

10/100Mbit-es lan adapter van a gépben, fizikailag nem tud többet. Ettől még nem gagyi, csak ennyi a gyári specifikációja. A gigabites lan még manapság sem alap dolog ebben a kategóriában elég sok gyártónál.

A gyári single band Atheros wifi is 150 Mbit/s elméleti maximumra képes, veszteségekkel együtt a 100 körüli érték normális lehet.

[ Szerkesztve ]

(#12441) ArthurShelby válasza dugo_ (#12440) üzenetére


ArthurShelby
addikt

Aha, köszönöm szépen a választ!

A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat

(#12442) KRoy19 válasza dugo_ (#12435) üzenetére


KRoy19
őstag

Viszont észrevettem, hogy ha kikapcsol a képernyő, akkor nem működik tovább a program...
KB 10 perc alatt parkolt 300 at a merevlemez :W
Nagyon örülök ennek a "Fícsör"-nek, hogy szarna sünt az az okos mérnök úr aki ezt kitalálta!!!

(#12443) anorche1 válasza KRoy19 (#12442) üzenetére


anorche1
őstag

Seedelj egy linux disztrot a hdd ről.

"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond

(#12444) KRoy19 válasza anorche1 (#12443) üzenetére


KRoy19
őstag

Ezt kifejtenéd bővebben, mert ez így nekem nem mond semmit. :DD

(#12445) anorche1 válasza KRoy19 (#12444) üzenetére


anorche1
őstag

Torrenttel tölts le egy Linux disztribúciót (pl. ubuntu) a merevlemezedre, és hagyd, hogy fusson, hogy töltse vissza a torrentet. A sebességet korlátozhatod 0.1kb/s -ra, így nem eszi a netet, a torrent program pedig nem engedi leállni a winyót.

"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond

(#12446) AsusBoy


AsusBoy
senior tag

Sziasztok!

Napokban vásároltam egy lenovo ideapad 100 15ibd laptopot.
3 év garancia plusz törés garancia.

Mire figyeljek oda ? Milyen jellegzetes hibái vannak?Hogyan "védekezhetek" ellenük?
Garanciával mi a helyzet? Euronicsnál azt mondták,hogy ha van vele probléma és gariztatni kell akkor ők intézik az egészet. ( Futár is kijön és elviszi ha szeretném)
Egyik ott dolgozo emberke szerint a lenovo laptopokat viszik a legritkábban szervizeltetni.

Nyilván nem használom régóta viszont eddig semmi probléma nincs vele.

(#12447) Plazmacucci válasza AsusBoy (#12446) üzenetére


Plazmacucci
félisten

Szerintem arra figyelj, hogy a BIOS legyen friss, az illesztőprogramok lehetőleg a Lenovo honlapról legyenek letöltve, valamint ha bármi hibát tapasztalsz, mondjuk zsanérozás mentán gyengül az anyag, ne várd meg míg teljesen szétforgácsolódik vagy eltörik, küld szervizbe.

Vissza kell vinnem pár kazettát.

(#12448) AsusBoy válasza Plazmacucci (#12447) üzenetére


AsusBoy
senior tag

Okés !
Köszi!
Garanciát miért ócsárolja mindenki?
Ennyire rossz lenne a helyzet a Lenovonál?

Bios verziószámát hol tudom megnézni?

[ Szerkesztve ]

(#12449) dugo_ válasza AsusBoy (#12448) üzenetére


dugo_
veterán

Garanciát miért ócsárolja mindenki?
Ennyire rossz lenne a helyzet a Lenovonál?

Igen, ennyire. Olvasd el a sztorikat a Telemax topikban, vagy keress rá a Homár blogon.

Bios verziószámát hol tudom megnézni?

A BIOS-ban. Rendszer alól pedig például az Aida64-gyel tudod kiíratni. Vagy parancssorból a wmic bios get smbiosbiosversion paranccsal.

(#12450) AsusBoy válasza dugo_ (#12449) üzenetére


AsusBoy
senior tag

Olvastam,hogy ez a telemax foglalkozik csak vele

Ezért gondolom felhalmozodik naluk a melo es igy 5obb idot kell ra varni.

Altalaban csak a zsanérral szokott probléma lenni?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.