Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SFAkos
aktív tag
válasz Pinocchio23 #11193 üzenetére
Gondolom azért mutat annyit, mert akkor be sincs kapcsolva. Igazából ha nem szoktál játszani, csak böngészni,filmet nézni, nemigen fogsz találkozni vele. A böngészésnél alapból a HD4000-et használja ami bőven elég is hozzá, a full hd filmeket is simán viszi (4k-t nem próbáltam), sőt még régebbi játékokat is... (ha csak külön nem adod meg neki a dedikáltat, de értelme annyi lenne hogy többet fogyaszt a gép, kivéve a játékoknál)
Én egyébként a HwInfo64 programot használom monitorozásra. Ott a sensoroknál amikor nem megy a dedigpu nem is mutatja a listában. (Van sensors only mode)
[ Szerkesztve ]
-
Pinocchio23
tag
válasz SFAkos #11201 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Szerintetek a gyári DVD meghajtót milyen tipussal lehet helyettesíteni. Mennyire kompatibilisek a többivel. Pl a fedél áthelyezése. Mert azt csinálja, hogy ha bent van akkor újraindításnál megakad a bios és kék képernyőt kapok. Csak úgy lehet elindítani ha kiveszem. Ha nincs benne akkor bármennyiszer újraindíthatom. -
SFAkos
aktív tag
válasz Pinocchio23 #11202 üzenetére
Szerintem csak a mérete számít, meg a csatlakozás (sata) nemhiszem hogy más igen. A burkolat passz, én pl a hdd caddy-re (ebbe ment a hdd, ssd meg a hdd helyére) simán átpattintottam.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Na úgy néz ki megvan a jó driver a Z510 W8.1 bluetooth hiba megoldására
Már annyira rossz volt a helyzet hogy a op rendszer letiltotta a bluetooth hiba miattEgyenlőre olyan 3órája használom a gépet az új driverrel de eddig nem jött elő hiba , folyamatos a kapcsolat az bluetooth-s egérrel, előtte 10-20percenként elszállt a kapcsolat, vagy rá kellet menjek csatlakoztatott eszközökre hogy kapcsolódjon vagy a bluetooth ki be kellet kapcsolni
Ha estig nem jön ellő a hiba akkor linkelem a fórumot ahonnan vettem az ötletet meg magát a drivert is
Remélem nem kiabálom el
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
aclandiae
senior tag
Sziasztok!
Z510-es tulajoktól kérdezem: játék közben mennyire melegszik és lesz hangos a gép?
-
-
JoyDivision
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Van egy Lenovo G580-as laptopom és RAM bővítést szerettem volna.
A ram típusa ami benne van
SK Hynix HMT451S6AFR8C-PB - 1600 Mhz, 4GB DDR3, 1,5 V
A processzor ami benne van
Intel(R) Core(TM) i3-2348M CPU @ 2.30GHz, 2294 MHz
Szerettem volna venni egy ugyanilyen márkájút,de természetesen sehol nem lehetett kapni ahol én kerestem és az eladó az alábbi információk alapján adott egy Kingston KVR16LS11/4 DDR3L, 1600MHz, Non-ECC, CL11, 1.35V, Unbuffered, SODIMM típusút,viszont ez 1,35 V-os és nem merem beletenni.
Tanács,vagy tipp,hogy feleslegesen pánikolok,esetleg az eladó nézett el valamit..? Köszönöm előre is!
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Z510(59-403839, 3550M ) W8.1 bluetooth hiba megoldására egy lehetőség , nekem eddig bevált olyan 8-9óra használat után nem jött ellő a bluetooth szakadás hiba
Itt találtam rá egy linkelt drivere [link], és azt telepítettem (Ezt)
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Drughi
addikt
Üdv,
Egy Z510-est adtam le szervizbe. Elviekben alaplap csere lett a vége. Ilyenkor a proci/ VGA is cserélve van? Újat vagy használtat tehetnek bele?
Mivel a gép egyszercsak megállt nem volt adatmentés. Sejtem ott buktam mindent...
Még nincs 1 éves, de ez a 2. Szerviz. Ha harmadjára is elhalálozik kérhetek csereutalványt vagy ez addig megy amig a gari le nem jár, utánna meg megszívtam?Xiaomi 14 series.. 14, 14T, 14T PRO
-
ngabor2
nagyúr
Van egy G510 noti, amiben eredetileg egy 1 TB-s SSHD volt. Most ezt átköltöztettem egy optikai meghajtó helyére tehető tálcába, helyére pedi ment egy 120-as SSD. A problémám az, hogy elég gyakran csak sokadik bekapcsolásra bootol be a gép. Ha bebootol, akkor nincs gond a sebességgel, ha nem, akkor a boot megáll a lenovo feliratnál, tehát még a setupba se tudok belépni.
Tapasztalt már valaki ilyet? Ha igen, akkor van rá megoldás?
-
bul07
nagyúr
válasz ngabor2 #11212 üzenetére
Biosba a boot sorrend jó?
Nekem is volt hasonló gondom próbáld meg leszedni a vga drivereket, és rakd újra , hátha megoldja
-
ngabor2
nagyúr
A bootig el se jut, az akkor kezdődik, mikor a lenovo felirat eltűnik. Mintha keresné a vinyót, csak épp nem tud tovább lépni ezen a műveleten, így marad a kikapcsolás. A BIOS-ba se tudtam belépni épp emiatt.
Nem mindig csinálja, tegnap pl. első gombnyomásra ment minden, de tegnapelőtt kb. 10-05. bekapcsolás után állt fel a rendszer.
Közben olvastam, hogy egy bios reset talán segít (bios, f9, f10).
aclandiae: én is csak amiatt gyanakszom a dupla háttértárra, mert ekkor jött elő a hiba. Ha bármelyik háttértár egyedül van benn, akkor ment a boot rendesen (pontosabban az SSHD kicsit kezd meghalni, emiatt került be az SSD).
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Casoli #11216 üzenetére
Minden ki lett zárva, legacy módba lett ez miatt felrakva a win is, mert logó után egy másodpercre felvillant mindig a kurzor a win bootolása előtt. Na viszont ha ez a logo bentragadása éppen folyamatban volt, akkor a villogó kurzorig sem jutott el, ez akkor azt jelenti, hogy még a boot folyamat előtt állt meg, ergo a géppel volt a baj és nem az oprendszerrel. Nem akarlak elkeseríteni, de 2x járt a lenovo szervizében ezzel a gép, ott mindkétszer ráfogták az oprendszerre, így nem is javították. Azóta más baja is lett a gépnek, így újra a szervizbe került. Azóta is javítják
-
SFAkos
aktív tag
válasz ngabor2 #11215 üzenetére
Nekem ezt akkor csinálta, miután áttettem a HDD-t a DVD helyére, SSD pedig ment a HDD helyére. Lényeg a lényeg, hogy ugyanez volt, majd elindult és nem láttam a HDD-t a windowsba. Kihúztam a HDD Caddy-t, visszadugtam és azóta jó Lehet kicsúszott kicsit és nem érintkezett rendesen, vagy nemtudom...
-
szekra
addikt
Srácok, nagyon throttlingol megint a laposom... Lenovo g580ah. Már egyszer volt szervizben, de mit kéne tennem, hogy végleg valahogy megjavítsák?
-
-
aclandiae
senior tag
válasz ngabor2 #11226 üzenetére
Nem így gondoltam.
Amikor kikapcsolod a gépet, utána rendben lekapcsol?
Nálam az akksi jelzőfénye továbbra is világít és ha kihúzom a konnektorból, szépen lemerül. Azt nem tudom ez a HDD-SSD problémával összefügg-e? Driver gondra gyanakszom, szvsz a hétvégén újratelepítés lesz.
-
dh66e
veterán
Talán hasznos lesz másnak is.
Pár napja beleszaladtam egy win frissítésbe és megbolondult a gép(G500),lassan bootolt és a rendszer is tohonya lett.Rögtön töröltem a friss elemeket azóta kop kop minden ok.Máshol is olvasom hogy a win(8.1) frissítések tudnak ám kellemetlen meglepetéseket okozni akár hardverest is szóval érdemes megkukkantani a win nem e köpött a levesbe.. -
bul07
nagyúr
Továbbra is úgy néz ki hogy bluetooth probléma megoldódott
-
bognor
csendes tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek erről a gépről?Nagyszülőkenk lenne, neteznének rajta, időnkét az unoka nyúzza különböző flash-es játékokkal, meg talán minecraft. "hosszútávra" terveznek vele...
-
426os
őstag
válasz bognor #11232 üzenetére
Erre a célra és hosszútávra inkább egy használt üzleti a laptopsystem-től.
.
-
426os
őstag
Z510-hez jelent meg újabb bios, próbálta már valaki?
.
-
GGenius
tag
Sziasztok!
Egy lapot szeretnék venni a közeljövőben, már meg is van hogy melyiket.Ezt:Lenovo IdeaPad Z5070
Az lenne a kérdésem hogy Igaz hogy a lenovo akár több hónapig is garanciázik?Amúgy erről a laposról vélemények, tapasztalat van?Jó vagy rossz?Akku idő, melegedés stb...Egy jó tanács bárkinek: Sose vitatkozz hülyével, mert a többiek a végén összekeverhetnek vele! Én is így jártam a héten...
-
GGenius
tag
Értem.Amúgy te 130-40000 ezerig mit választanál?
Egy jó tanács bárkinek: Sose vitatkozz hülyével, mert a többiek a végén összekeverhetnek vele! Én is így jártam a héten...
-
GGenius
tag
Azt már fel keretem de ott is csak TP fanok vannak...Meg azt mondják hogy ne vegyek Lenovo-t mert több hónap a garanciáztatás stb..
Egy jó tanács bárkinek: Sose vitatkozz hülyével, mert a többiek a végén összekeverhetnek vele! Én is így jártam a héten...
-
426os
őstag
válasz GGenius #11246 üzenetére
Mérlegeld: Jó gép, jó áron, de egy esetleges hiba esetén előfordulhat (de nem törvényszerű), hogy szívsz a szervizzel. Vagy adott áron rosszabb minőségű gép normálisabb szervizzel (pl Dell). 3. lehetőség pedig a rászánt összeg növelése. Valahol kompromisszumot kell kötnöd.
.
-
GIJoe
addikt
Üdv! Remélem jó helyen kérdezek. Van a barátomnak egy dual gpus Lenovo Ideapad z575 masinája.
Egyetlen egy játékkal a WOTal, szerelne játszani, valami történt vele szoftverileg, mert mindig ki/le fagy nem indul el a WOT. Számtalan telepítési metódust használtam, de nem akar működni, van e valakinek megoldása erre ?-Amiket próbáltam:
- Gyári Lenovo mobility Catalist, simán
- Gyári Lenovo mobility Catalist, driver clean után (csökkentett módban tisztítva)
- Gyári Lenovo mobility Catalist, újratelepítés után (szűz Win7 64 home premium)
- Lenovo forum support leírás alapján (félsiker, a játék el nem indult, csak a kezdőképernyő jött be, de a számok, és betűk helyén kockák, ilyet még életemben nem láttam)
- Legújabb AMD Catalist
- Legújabb AMD Catalist Mobility
- Idén év eleji AMD Catalist Mobility- Win 8.1 frissen telepítve, amit winupdate húzott le (nem ment)
- Win 8.1 frissen telepítve, amit a Lenovo adott direkt Win 8.1 hezBIOS legfrissebb,
Driverek fenn vannak.
Elvileg hw hiba nincs
Regisztrit is lett piszkálvaKifogytam az ötletekből, WinXP ?
-
szekra
addikt
Ha leírom a szerviznek, hogy throttling miatt újrapasztázást kérnék, megcsinálják? Még 2015 májusig garanciás.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Politika
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Microsoft Excel topic
- Xbox Series X|S
- Nem szállnak le a britek az Apple és a Google mobilos böngészőjéről
- Tőzsde és gazdaság
- Kupon kunyeráló
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420,14"FHD,i5-1145G7,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Dell Latitude 5410,14,FHD,i7-10610U,32GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ASUS ROG GT531GT - I7 9.gen / GTX1650 / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD / 144hz FHD kijelző / RGB bill
- 14 os FHD Slim RITKA 40 pines kijelző
- Új HP ENVY Gamer Tervező Vágó Laptop 16" -50% i7-12700H 14Mag 16GB 1TB RTX 3060 6GB QHD+ 120Hz!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest