Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#11751) #57919488 válasza bul07 (#11750) üzenetére


#57919488
törölt tag

Egy masodlagos geprol kellene uj jelszavakat cserelned es ha barmit is lehet talalni a mappakban az mar hasznalhatatlan lesz.
Mielott gariztatnad erdemes arajanlatot kerni 1-2 szerviznel. Lehet nem tul draga es megis sokkal tobbet nyernel a dolgon mintha a hivatalos szerviz megcsinalna kb.1 honap alatt (nem biztos, hogy 1 honap csak egy peldat akartam irni.

(#11752) bul07 válasza #57919488 (#11751) üzenetére


bul07
nagyúr

Garanciát próbálom meg, öcsémtől elkértem az övét addig használom ezt, csak ez meg 10"

Minden helyről törlök mindent és majd lesz valahogy

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

(#11753) Casoli válasza bul07 (#11752) üzenetére


Casoli
őstag

Attól, hogy kifogtál egy hibás pédányt, balga dolog kijelenteni, hogy sz@r a Lenovo, soha többé. Őszintén, ez kicsit primitívségre utal.

http://hasznaltpcalkatresz.hu/

(#11754) #57919488 válasza Casoli (#11753) üzenetére


#57919488
törölt tag

Nagyon sok elegedetlenseget olvasni a Lenovo-rol. Nekem szerencsere nincs gondom de tenyleg sok a panasz.

(#11755) bul07 válasza Casoli (#11753) üzenetére


bul07
nagyúr

Lehet de ez van és nem csak a azért mert elromlott hanem mert TMX-hez kell küldenem szervizre (netten van olvasnivaló TMX-el kapcsolatban)

Előre tudom hogy mit fognak válaszolni
Sajnos nem tudják javítani mert akkumulátor hibás és hogy vagy 40e Ft-ért cserélni tudják az akkumulátort.

Csak ezt nem tudom hogy ha azt válaszlom nekik hogy oké hogy rossz az aksi de én akkor hálózati töltőről akarom használni oldják meg, na azt hogy oldják meg
Mert sejtésem szerint ez a gép úgy lett megtervezve hogy aksi nélkül nem használható, ami irtó nagy kitolás, de ne legyen igazam

Lehet ha véletlen megjavítják nem kockáztatok tovább hanem megy eladásra és veszek egy nem TMX szervizest

De az tuti hogy a környezetembe senkinek nem ajánlom a Lenovot, pedig jó pár embernek adtam már tanácsot

Egyszerűen a Lenovo arra nem tartja a magyar vevőket hogy egy darab ügyfélszolgálatos embert fizessen akit esetleg telefonon vagy e-mailbe ellehetne érni, e helyet lehet írni a telemax-nak

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

(#11756) barnam_ válasza bul07 (#11755) üzenetére


barnam_
nagyúr

Küldd be garanciális javításra, ha az akkun kívül mást is cserélni kell, azt lefogják cserélni garanciában.
Amúgy általánosságban elmondható, hogy HDD, memória bővítést el lehet végezni, nem fognak garanciát megvonni érte. Nincs azzal semmi gond, amíg a felhasználó nem tesz kárt a gépben. Erre való a Hardware maintenance manual, de gondolom ezt ismered.

Előre tudom hogy mit fognak válaszolni
Sajnos nem tudják javítani mert akkumulátor hibás és hogy vagy 40e Ft-ért cserélni tudják az akkumulátort.

Ebből az elméleti 40 ezres árból kb. 30 ezer az akku (amit a Lenovo állapít meg), kb. 10 ezer pedig a munkadíj, mivel az egész gépet szét kell szedni az akku cseréhez (billentyűzet, dvd, alsó burkolat).

De mivel nem bukod a garanciát az alsó burkolat eltávolításával, alternatív forrásból is beszerezheted az akkumulátort. Azt persze fontos megjegyezni, hogy ha bizonyíthatóan szakszerűtlen szerelés miatt adja meg magát valamelyik alkatrész, arra nem lesz érvényes a garancia...

[ Szerkesztve ]

(#11757) 426os válasza barnam_ (#11756) üzenetére


426os
őstag

Az a baj, hogy a z510 szétszedése csak a gari matrica eltávolításával lehetséges, mert az egyik csavaron van rajta (bár volt olyan elvetemült, aki ezt a csavart bent hagyta és a résnyire lefeszített hátlap alatt bővített ramot), innentől kezdve pedig elméletileg mind a hdd, mind a ram bővítés nem engedélyezett házilag. Mintha valaki régebben hivatalos választ is kapott volna ez ügyben, de ebben már nem vagyok biztos. Persze a matrica pótolható, de ha valaki nem elég óvatos a szétszedéssel, akkor nyoma marad, mert elég sok patent is fogja a maréknyi csavaron kívül. A TMX-ről pedig tudjuk, hogy egy utolsó szar banda, szóval nem tudni mit mondanak ilyen esetben. Lehet nem foglalkoznak azzal, hogy szét volt szedve (ha látszik is a nyoma), de lehet, hogy erre hivatkozva megvonják a garanciát.

.

(#11758) robotjatek válasza bul07 (#11700) üzenetére


robotjatek
tag

Együtt érzek veled. Nekem is ugyanilyen problémám van. Szintén Z510. Az 1 év nekem áprilisban telt le. Amíg még bekapcsol addig használom, aztán veszek valami mást, egész biztosan nem lenovot.

(#11759) barnam_ válasza 426os (#11757) üzenetére


barnam_
nagyúr

Mondom, nem a matrica számít, hanem hogy van-e garanciát kizáró ok, vagy sem. Amúgy a régi értelemben vett garancia megvonás nem érvényes. Ha pl. beázik a gép, de fizetős keretek között a szervizzel javíttatod meg, érvényes marad a gyári garancia.

(#11760) 426os válasza barnam_ (#11759) üzenetére


426os
őstag

Az a helyzet, hogy hivatalosan a z510 egyetlen alkatrésze (se hdd, se ram, semmi) sem cserélhető a felhasználó által. [link] [link]
Aztán, hogy mi az igazság, illetve a szerviz hozzáállása, az kérdéses.

Ebből nekem az következik, hogy nem szedheted szét, mert hozzá sem nyúlhatsz benne semmihez. De nagyon kíváncsian várom a z510+gariztatás eredményét.

[ Szerkesztve ]

.

(#11761) Casoli


Casoli
őstag

Nemrég beszéltem egy sráccal, Lenovo gépe van, HDD és RAM cseréhez ott is bontani kellett a matricát. Azóta vinnie kellett Budaörsre a gépet szervizeltetni, direkt megkértem, kérdezzen már rá a matricára. Rákérdezett, garanciához nem kellett, hogy sérülésmentes legyen a matrica, így a gépét is garanciában javították. Az indok az volt, addig garanciális egy gép, amíg nincsen belső látható, szerelésből adódó fizikai sérülése. Az más kérdés, hogy a gépben BIOS bug volt, nem tudták megjavítani.

http://hasznaltpcalkatresz.hu/

(#11762) bul07 válasza Casoli (#11761) üzenetére


bul07
nagyúr

Ezek jó hírek , mindenképp beszámolok a fejleményekről
Holnap megírom az emailt és elindul a folyamat

És két három hétig nem fogok nyugodtan piheni míg le nem záródik, és remélem pozitívan kell csalódjak a TMX-be

Egyszerűen nincs olyan nagy fizetésem hogy hirtelen tudjak venni másik laptopot,(240órát dolgozok 80e Ft-ért, és azért élni is kell valamiből)

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

(#11763) 426os válasza Casoli (#11761) üzenetére


426os
őstag

Ezek szerint van még remény.

.

(#11764) Casoli


Casoli
őstag

Azért azt senki nem felejtse el, Lenovo a világ legnagyobb PC gyártója. Itthon a statisztika 4 Lenovo gépre jut egy Acer és egy ASUS. Jóval több eladott gép, mint a többi márka, persze hogy arányaiban több a Lenovo garancia is. Amíg egy évre jut Asusból egy problémás garancia, addig Lenovóból ugyanaz 5 probléma. Illetve azt se felejtsük el, egy problémás ügy általában a szervizben egy vagy két ember hibájából fakad, esetleg valami újonc munkaerő, aki összecsapta a munkáját. Én sem fikázom most a Samsungot, pedig épp bent a TV-m a szervizközpontba. Legalább most van időm tesztelgetni :DDD G580-t hasonlítgatok egy G50 géphez. Aki az integrált HD graphicsot használja (i3, i5 vagy i7 cpuval), használja ki a dual channelt, rendesen megdobja a vga sebességét.

http://hasznaltpcalkatresz.hu/

(#11765) kisharo


kisharo
csendes tag

sziasztok!
Van egy régebbi G560 gépem, megpróbáltam a lenovo energy managementben nullázni az aksit, sajnos nem jött össze, most pedig folyamatosan 99%-on áll, holott persze merül, remélem nem csesztem el...

(#11766) DonMaster


DonMaster
addikt

lenovo g500 mekkora candy/opti-bay kell?
nem igazán tudok eligazodni, akár üzleti linkel is, ahol azonnal átvehetö vagy max 1-2munka nap.

LG V30-> Iphone 12 Pro Max

(#11767) 426os válasza DonMaster (#11766) üzenetére


426os
őstag

HW maintenance manual-ból kitudod nézni. Ha abból se, akkor vedd ki az odd-t és mérd le ;)

[ Szerkesztve ]

.

(#11768) aizen92


aizen92
addikt

Sziasztok!

Családban van egy lapos:

Ha a laptop csavarjainak anyái kitörnek mert a fémet ezek a barmok műanyagba forrasztják bele ( a leggyengébb és legvékonyabb műanyag tartotta eddig a fémat ) és a műanyag kb hő hatására megadja magát, és 12ből kb 7 tönkement kb négy szétszedés után, szerintetek garanciában a TMX mennyire fog engem meghágni? ( egytől tizes skálán 11-re tippelek és küldenek el röhögve)

Úgy, hogy van kékhalál problémám ami valszeg integrált ram hibája lesz ergó: alaplap csere.
Legrosszabb scenario amire tippelek, hogy az alaplapcserét a szétment csavar anyákra fogják és nem
cserélik......

ui.: soha többet lenovo

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."

(#11769) anorche1


anorche1
őstag

Fent vannak a z5070 -hez a win10 -es driverek :)

Szervizhez:
Én úgy küldtem vissza a gépet hűtés és billentyűzet cserére, hogy a 'd' és 'f' gombokat tartó vékony műanyag cucc eltört, és ha csak hozzá értél a billentyűhöz leesett. szó nélkül kicserélték, pedig ez abszolút nem rendeltetés szerű használat miatt volt.

"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond

(#11770) aizen92 válasza anorche1 (#11769) üzenetére


aizen92
addikt

Jó néha azért bíztató szavakat is hallani!
Köszönet! :R

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."

(#11771) stillness


stillness
csendes tag

Sziasztok!

Lenovo G585 géppel olyan problémám hogy nem kapcsol be és a töltést sem veszi(nem világítanak ledek)
Egy másik géppel feltöltöttem az aksit úgy sem javult javult meg, valamint a töltő is ellenőrizve lett adja a töltést.

Googliztam a probléma után, az áramtalanítás majd 30mp-ig a bekapcsoló gomb nyomva tartása se oldotta meg.

Mi lehet a probléma? Ha az alaplap rossz akkor gondolom nem olcsó a javítás. :/

(#11772) 426os válasza stillness (#11771) üzenetére


426os
őstag

Én töltőelektronikára tippelnék, de pontos diagnosztikát csak szerviz tud adni, aki látta is a gépet. Nem biztos, hogy komplett alaplapot kell cserélni, szóval megérdemel némi utánajárást szerintem.

.

(#11773) bul07


bul07
nagyúr

Érdekesen indul ez a szervizelés
Mai napon kellet volna jönni a futárnak, de hát nem jött(eddig)
Viszont kaptam postán levelet a TMX-től melyben Munkafelvételi lap, meg zsinór meg valami postás dolog(MPL üzleti csomag - címirat) volt
De hogy ezt miért postán küldték, meg hogy mit kezdjek vele??????

Írtam megint emailt, mert természetesen a telefont azt nem veszik fel

Hát ez van, érdekes

[ Szerkesztve ]

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

(#11774) anorche1 válasza bul07 (#11773) üzenetére


anorche1
őstag

Otthon voltál mikor a levél jött?

Mert nem futár viszi, hanem a posta.
A postás segytségével kellet volna a levélben lévő papírokat kitölteni, leellenőrzi hogy minden be van e a jól csomagolva, ráragasztani a ráragasztani valót, és lekötözni a lekötözni valót

"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond

(#11775) bul07 válasza anorche1 (#11774) üzenetére


bul07
nagyúr

Sima postás hozta az aláírós levelet.
Tehát nem futáros postás hanem, sima

A futár az futár és nem posta

Jó persze a postának is futárja de olyan nem jött felém

Ha azt ígérik hogy hozzám jön a futár akkor nehogy már nekem keljem a postára hurcolni a cuccot
Mert telefonba azt mondta hogy hívni fog a futár mikkor itt van és kiviszem neki egy két dolgot kitölt és ő meg elviszi, szó se volt postáról

Írtam nekik email majd megmondják, de tartom ha futár van hirdetve meg a Lenovo is úgy számolja én nem fogom sehova vinni csak a kapuig

[ Szerkesztve ]

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

(#11776) anorche1 válasza bul07 (#11775) üzenetére


anorche1
őstag

Nekem se kellet sehova vinni.
A srác a zöld postás autóból hozta a levelet amit te is kaptűé, becsomagoltuk a gépet, kitöltöttük a papírokat, és vitte is el.

"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond

(#11777) bul07 válasza anorche1 (#11776) üzenetére


bul07
nagyúr

Hát ezt a levet a helyi kézbesítő hozta biciklivel párosítva
És semmit nem kérdezett vagy kért, alá lett írva levél ide adta és már biciklizett is tovább a következő házhoz

Ezt nem lehet futárnak nevezni

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

(#11778) 426os válasza bul07 (#11777) üzenetére


426os
őstag

Mostanában amúgy érdekes dolgokat csinál az MPL. Pont egy hete rendeltem valakitől egy motor alkatrészt MPL Vaterafutárral. Futár megrendelve, visszajelezve stb, viszont azóta sem vették fel a csomagot...

[ Szerkesztve ]

.

(#11779) barnam_ válasza bul07 (#11777) üzenetére


barnam_
nagyúr

A posta a hülye, mert biciklis postást küldenek, mikor inverz csomagszállításról van szó... vagyis visz neked egy levelet, de el is kell hoznia egy csomagot. Ehelyett odaküldenek egy biciklis postást... :W

(#11780) bul07 válasza barnam_ (#11779) üzenetére


bul07
nagyúr

Valami csoda folytán felvették a TMX-nél a telefont(amúgy nem hozza a rendszerük az ügyintézőhöz kapcsolást de 0-ás gombra elkezd kicsörögni)
És ők is furcsállották mert ahogy írtad inverz levél volt tehát nem is adhatta volna át ha nem visz el semmit, de nem is sima postásnak kellet volna hozni
Na most jön megint a szervezkedés hogy hogy viszik el

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

(#11781) bul07 válasza bul07 (#11780) üzenetére


bul07
nagyúr

Fejlemény

Hívot a helyi postafőnök hogy ugyan vigyem már be a küldeményt mert emailbe rájuk lett terhelve, és jó lenne ha a mai napon

Nem tehetem mást csak bevittem, így is már csak jövőhéten ér be a szervízbe

De azért ez elég c**ány megoldás

Remélem azért egy laptopra jobban figyelnek mint egy sima küldeményre, ragasztott rá vagy két törékeny jelzésű matricát is , meg a megjegyzésbe beleírattam hogy a dobozon nincs sérülés

Persze nekem kellet mondanni mit hogy , ááá

Na majd kiderül

Mondjuk azt nem bánnám ha eltünne a posta bugyraiban mert 200e-re van értéknyilvántartva :)

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

(#11782) 426os válasza bul07 (#11781) üzenetére


426os
őstag

Mondjuk azt nem bánnám ha eltünne a posta bugyraiban mert 200e-re van értéknyilvántartva

Lehet, hogy jobban járnál :D

A posta részéről szerintem az lett volna korrekt, ha mondjuk másnap jelentkezik a postás érte. De talán így nyertél kis időt.

.

(#11783) bul07 válasza 426os (#11782) üzenetére


bul07
nagyúr

A biciklis postásnak nincs joga csomagot felvenni
Így mindenképpen be kellet vinnem, ha azt akartam hogy elinduljon a dolog

De nagyon félek hogy megsérül,az igaz hogy ráírattam hogy a dobos sértetlen de azt elfelejtettem hogy a laptopon sincs semmifajta sérülés, bár képeket videót csináltam a laptopról

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

(#11784) sony309


sony309
őstag

Üdv, sziasztok!

G580AH (Broadcom wi-fi kártyával!!!) tulajdonosokat kérdezném, hogy Win 8.1 alá melyik driver-t használják, amivel nem szakadozik a net?
Net megszakadáskor korlátozottá válik és csak a kapcsolat bontása és a kézi újra csatlakozás segít.

Köszönöm, ha válaszol valaki! :R

Soha többet Lenovo-t!!! :DD

S3x, hifi & rock and roll

(#11785) sony309 válasza sony309 (#11784) üzenetére


sony309
őstag

Köszönöm a sok segítséget, tárgytalan a kérésem, kidobtam a Lenovo-t, visszatértem Win 7-re! :W

S3x, hifi & rock and roll

(#11786) barnam_ válasza sony309 (#11785) üzenetére


barnam_
nagyúr

Ha nem kaptál választ, gondolom azért, mert senki nem tud érdemben segíteni... :U
Én annyit találtam, hogy a gyártó Win8.1 alatt a Windows által feltelepített drivert ajánlja. Egy próbát megér, hogy telepíted a frissítéseket, lehet, hogy a wifi kártyához is talál. Amúgy nekem eddig Broadcom kártyával nem sok jó tapasztalatom volt, inkább lecserélném Intelesre.

(#11787) 426os válasza barnam_ (#11786) üzenetére


426os
őstag

Csak ne Intel 7260-ra.

.

(#11788) barnam_ válasza 426os (#11787) üzenetére


barnam_
nagyúr

mi a baj vele?

(#11789) 426os válasza barnam_ (#11788) üzenetére


426os
őstag

Belassul, néha eldobja a kapcsolatot, de inkább az előbbi. Ilyenkor a látható wifi hálózatok listája is megcsappan. Ilyenkor 3-4x ki-be kell kapcsolgatni, hogy helyrejöjjön, de néha annyira behülyül, hogy nem lehet kikapcsolni sem, miközben egyetlen hálózatot sem lát. Ilyenkor eszközkezelőben tiltani/engedélyezni kell, aztán megint jó egy darabig.
Nekem úgy tűnik, hogy nem bírja a nagyobb terhelést (gyorsabb internet, vagy messze lévő router).
Ez a sima 7260, a dual band-es változat elvileg kevésbé problémás.

Jelenleg most ennyi a bajom a gépemmel, csak nincs kedvem kísérletezgetni más kártyákkal, mert természetesen nem fogad el akármilyet a whitelist miatt.. Nem akarok potyára vásárolgatni.

[ Szerkesztve ]

.

(#11790) bul07 válasza bul07 (#11783) üzenetére


bul07
nagyúr

Na már lehet át is vették
Nyomon követésnél ezt látom
2015.07.25 03:40 Országos Logisztikai Központ
Küldemény információ:
Postán kézbesítés regisztrálva / Delivery at post office registered
Kiegészítő információ:
meghatalmazott

Hát kíváncsi vagyok

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

(#11791) aizen92 válasza bul07 (#11790) üzenetére


aizen92
addikt

Mázlim van mert megtehetem, hogy átugrok Budaörsre, én így fogom gariztatni inkább. Hihetetlen mit kellett szenvedned érte, hogy feladd :(

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."

(#11792) bul07 válasza aizen92 (#11791) üzenetére


bul07
nagyúr

Hát igen
Mondjuk jövőhéten megyek BP-re , így bevihetem volna én is , csak ugye akkor meg lehet nem küldték volna ki futárral, bár mikkor elindítottam a dolgot még nem tudtam erről a kis 600Km-res túráról(kb ennyi oda vissza)

Már csak arra kell várni hogy javítják igen vagy nem

Amúgy egyes cégeknél máshogy megy ez ipon garancia futárja sokkal gördülékenyebb, rendes futár jön viszi-hozza
Pont a postára bízni ilyen értékes dolgokat hát... , biztos fillér b@szás az oka 5% olcsóban vállalták, ügyfelek meg hagy szop*anak

( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette

(#11793) sony309 válasza barnam_ (#11786) üzenetére


sony309
őstag

Akkor a legjobb döntés a Win 7.

Köszönöm a választ! :R

S3x, hifi & rock and roll

(#11794) dh66e


dh66e
veterán

Sziasztok!
Korábban ecseletem itt az aktiválós problémámat.
Ma eljutottam oda hogy visszarakom a gyári win8-at a G500-ra win8.1 pro-ról hátha így nem lesz gond a win10-re való átálással ha eljön az ideje.Gondoltam van valami partició ahol a gyári win8 fent van a gépen de úgy néz ki hogy nincs vagy én vagyok béna és nem találom.
A lemezkezelőben megnéztem van egy 100megás meg egy 300 megás partició a rendszernek de kb ennyi.Bementem a biosba hogy csinálok egy recoveryt de újraindítja a most fent lévő rendszert.hmmm.
Biosban ennyit íłr a windows verzióra:win8 STD MLT ez nem tudom mit jelent.
A gyári win kódót kiolvastam már korábban de az szerintem csak az eredetileg kiadott winhez jó amiről viszont f.gom sincs milyen verzió lehet.Gondolom Home.
Valaki súgja már meg ha vann tippje hogy hol kezdjem el a dolgot.Nagyon hálás lennék.

[ Szerkesztve ]

(#11795) barnam_ válasza dh66e (#11794) üzenetére


barnam_
nagyúr

Ha csak a 100 + 300 megás partíció van rajta, akkor bizony a Win8.1 legyalulta a recovery partíciót.
Mivel recovery image Ideapad-hez csak fizetősen érhető el, szerintem tegyél fel egy alap win 8 home-ot (esetleg win8.1 home), annál valószínűleg menne az aktiválás.

(#11796) dh66e válasza barnam_ (#11795) üzenetére


dh66e
veterán

Nagyon köszönöm! :R
Annyit még ha segítenél hogy honnan töltsem le? Nézegetem a microsoft oldalát de a pipától már nem látok.

(#11797) barnam_ válasza dh66e (#11796) üzenetére


barnam_
nagyúr

Tudtommal hivatalosan csak az MSDN oldalról lehet letölteni Windows verziókat, de az fizetős előfizetést igényel.

(#11798) dh66e válasza barnam_ (#11797) üzenetére


dh66e
veterán

Na az szép....ez hihetetlen :W akkor megyek a nem hivatalos részlegbe.
Köszönöm a segítségedet!

(#11799) anorche1 válasza dh66e (#11798) üzenetére


anorche1
őstag

[link]

"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond

(#11800) dh66e válasza anorche1 (#11799) üzenetére


dh66e
veterán

Nagyon szépen köszi! :R

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.