- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
válasz
flashpointer #88664 üzenetére
Ez nem Concorde, az még tetszik is. Kétszer ennyi darabból talán meglehetne szépre csinálni (Technic formában?), egyedi orrkúppal, ahogy írtad. Nekem ez így, ebben a formában továbbra is olyan csúnya, mint a CREATOR Export Boeing 787 Dreamliner (10177) 1197 darab. Év: 2006. De 2025-öt írunk, ez jelenlegi iteráció még mindig csúnyácska. Van egyedi pilótafülke elem, de az orrkúp ronda, hogy gondolták, hogy ez így rendben lesz?A hajtóművek? Úgy néznek ki, mint valami kínai bóvlin. Tudom, nem model, de akkor is felhúztam magamat rajta. Mindegy, kimarad, pedig, érdekelt volna. Nekem eleve nem tetszik ez az Icons termékpaletta, 1-2 szettet leszámítva, mintha saját maga karikatúrája lenne bármelyik benne szereplő téma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest