Hirdetés
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- No Voice in the Galaxy
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
ripla
addikt
Elkészült a Razor Crest.
Ez volt az eddigi legintenzívebb összerakási élményem, arra jöttem rá, hogy imádom az ilyen szetteket, amiket hosszú órákon/napokon keresztül lehet összerakni. Ez itt 3 napig készült, napi átlag 2 órával, így lett 6 és fél óra a vége.
Amúgy masszív és nehéz lett a hajó, a vázat Technics elemek adják, és még ezek az elemek is különböző pontokon 8 darab ilyen rögzítővel vannak egymáshoz erősítve.Imádtam ezt a készletet, kíváncsi leszek az SW univerzum ékkövére, a Millennium Falconra a maga 1353 építőelemével, szerintem az is lesz 3-4 nap. A Razor Crest "csak" 1023 darabból állt, és így tartott 6 és fél órát, 3 napra elosztva. Plusz még itt a polcon a Mos Eisley kantin is, a maga 3187 darabjával, erre olyan 1 hetet tippelek, napi 2-2 és fél órával számolva. Már csak helyet kéne keresnem hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ASUS ROG Ally
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Autós topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest