Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
PNP
őstag
Egyedi szetteket ki szokott összerakni válogatott elemekből? Mi a jó stratégia? Én most csinálok ilyet először, de elképesztően sok idő megy el vele. Elsőnek a 3 budapesti boltban túrtam elemeket több körben (Allee botrány azzal a középre kirakott oszloppal, amiben nem lehet normálisan átnézni az elemeket). Aztán lego.com-ról vettem meg a hiányzók nagyobb részét, mert bár ezt a forrást feltételeztem a legdrágábbnak, valójában sok esetben olcsóbb, mint a bricklinkes használt. (Itt ugye arra is figyelni kell, hogy 2 helyről jön, kevés elem esetén külön kezelési költséggel). Ami meg beszerezhetetlen, vagy a legonál drága, azt megpróbálom minél kevesebb hazai forrásból bricklinken megvenni. Az is probléma, hogy a lego-s elem listát manuálisan kell összerakni (gyakran eltérő part numberrel, amit külön ki kell keresni mindjuk brickowl-on), tehát a bricklinkes listával sincs szinkronban.
Szóval, hogyan is kellene ezt csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Diablo IV
- World of Tanks - MMO
- Eredeti játékok OFF topik
- Star Trek
- Tudományos Pandémia Klub
- bambano: Bambanő háza tája
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! MacBook AIR 13" Early 2015 - i7 I 8GB I 500GB SSD I OS X Monterey I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest