- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
bobafett #37750 üzenetére
ntom, nem rendeltem, de utána irtam is postban, hogy nálunk /hun lokál/ qrva sóherek, mert nálunk már kb 15-30 perc után nem került a kosárba, a német lokálban meg még tegnap is adta a kosárba a dupla ajándékot....szal kezdünk a béka segge alá csúszni itt is...
, de pl nálam az összes ilyen alkalomkor törölték az ajándékot a rendelésből kb instant...
ps. örültem volna, ha a micimackó 17én jött volna, mert akkor annak ellenére rendeltem volna, hogy sztem is túlárazott a 40k-val /mondjuk ez meg kb a trágya huf miatt is van, de ugye a 100 ojró az nem 40k/. szóval elengedtem, majd fészbukról később.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged