- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
ace05
senior tag
Helló!
Van nekem egy Mindstorm ev3 education core set basis set. A pupyt próbálnám kirakni, de valami nem megy, elakadtam. Most nézem, hogy a leírásban grundset említve, nekem nem az van. Most én vagyok a béna vagy a kettő között van különbség?
-
törölt tag
válasz
thesound #22345 üzenetére
értem köszi.
cirka 10 év után tegnap megvettem az első nagyobb lego készletem (assembly square). csak az első "modulra" volt időm, de bevallom nem gondoltam volna, hogy ennyire szórakoztató tud lenni ez az egész. már jön a következő (detektív irodája) valamiért úgy érzem ez egy hosszú és költséges kaland kezdete.
-
törölt tag
válasz
thesound #22340 üzenetére
ez most láma kérdés, de pontosan melyikre gondolsz? google azért jó pár opciót kidob ha beírom, hogy "portörlő ecset"
én két fajtát olvastam/hallottam, ami jónak tűnt. az egyik a klasszikus sminkecset. lehetőleg valami nagyobb fajta. a másik pedig az, amivel objektíveket szoktak takarítani.
-
hulp01
senior tag
válasz
thesound #22342 üzenetére
Nálam csak az X-wing van szabadon, és nálunk is rengeteg a por. Az X-wing általában havonta kap egy porszívózást morzsaporszívóval. Így legalább nem kerül vissza a por a levegőbe. Eddig egész jól bírja. Sajnos nekem is az lesz, hogy nemsokára mennek a cuccok vitrinen kívülre is. Ott azt tervezem, hogy félévente szétszedem, aztán megfürdetem.
-
thesound
addikt
válasz
Djuree #22341 üzenetére
Kevés a hely sajnos, lego múzeumot meg nem akarok a lakásból.
Általában 4-5 nagyobb darab van összerakva egyszerre +1-2 apróság. 15-20 perc a nettó porolásuk, de kell, mert por van. Max. 2 hetente fixen csinálni kell. Vitrinnek nincs hely.Ha lenne nagyobb helyem, akkor mind ki lenne állítva.
Amúgy vicces, mert mosolyogtam magamban még kezdőként, amikor írtatok a hely problemáról. Nos, én is elég hamar ide érkeztem.na majd egy nagyobb lakás/ház...
-
törölt tag
Gondolom már sokszor volt róla szó itt a topikban, de személy szerint egyszer se láttam.
A por kérdést mivel oldjátok meg? Tudom elszeparált, üveges szekrény megoldás lehet, de azon kívül valami tanács? Mivel érdemes törölgetni őket? -
-
Djuree
félisten
hulkbuster nincs eladó senkinél olcsóbban? sehol nincs csak 45k-ért.
pedig már nagyon fáj rá a fogam. -
-
-
válasz
Mahrenburg #22321 üzenetére
-
Retekcloud
tag
válasz
Ereshkigal #22317 üzenetére
Pár hónapig biztos nem. Van még építeni való előttük
-
válasz
Mahrenburg #22318 üzenetére
Az úttörő ahol tud, segít:
A Lego egy világszerte igen sikeres építőjáték védjegyzett neve.
Neve a dán „Leg godt!” kifejezésből származik, ami azt jelenti: „Játssz jól!”. -
válasz
R3ĐßuŁŁ #22304 üzenetére
Én most csak karácsonyra tervezek majd venni legót. A Mack-en gondolkoztam, de az a pótkocsi ultra gagyi hozzá. A szerelvényem amin a Volvó ül, azt nem űbereli, így felejtő.
Amúgy vagy egy Technic 8275, vagy egy Model Team 5571-1-et veszek meg. Még nem tudom. Vagy mindkettőt.
-
Ereshkigal
őstag
válasz
Retekcloud #22307 üzenetére
Belecsaptál a lecsóba.
Összerakod őket? -
Throme
veterán
válasz
thomeef #22312 üzenetére
Szerintem az ilyen vitrinek hiába biztosítanak sok helyett nem alkalmasak sok készlet tárolására, ha az esztétika szempont. Ha sok mindent bepakolsz akkor könyvespolc szerű raktár lesz belőle, baba világítás ellenére is.
Ráadásul ha mindent beteszel a tematika sem működik...szvsz persze...
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
csubi82 #22303 üzenetére
háború nem lesz, de felesleges egy ilyen helyen megemlíteni, mert egyrészt itt gyanúsan senki sem fog olyat venni (és nem azért mert mindenki csilliárdos), másrészt én sem szeretném a nagy szürkeséget látni a folyamatos off miatt...
@thomeef: a dupla fabrikör nem alternatíva? vagy 'fa' a csapásirány?
-
thomeef
őstag
válasz
apezka #22311 üzenetére
Hát az ár az húzós sajnos. De nem nagyon van alternatíva... És ha azt nézzük mennyi sok készlet belefér és mellé azért elég minőségi darab akkor végül is nem olyan vészes. Pl. néztem a Jysk-eset, az drágább és cserébe sokkal gagyibb, konkrétan fél centis rés van az illesztéseknél
-
apezka
aktív tag
-
thomeef
őstag
Régebben kérdeztem ki milyen vitrint használ készletei tárolására. Én azt hiszem megtaláltam amit akartam egy ikeás nagyszekrény formájában. Valaki ellenvetés mielőtt beülök a kocsiba és elmegyek érte hiretelen felindulásból?
Szélesség: 96 cm
Mélység: 42 cm
Magasság: 214 cm -
Djuree
félisten
válasz
Retekcloud #22307 üzenetére
a pénznyomtatód hol vetted?
-
csubi82
kezdő
Most komolyan mert meg lett említve a LEGO klón akkor most háború van?!Nem adnák sokan pofátlan áron az eredeti cuccokat akkor nem lenne tere sem a klónoknak,így meg le kell nyelni a békát.....Ja,hogy nehéz....Senkinek nincs ebből itt vesztesége ,meg nem állandó téma..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest