Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dani_kp
addikt
válasz -=Vacsek=- #25947 üzenetére
Én silver 4-eb voltam előző szezonba. A promo meccs W/L arányom 6/4 lett és Silver V-be rakott, tavaly ugyan itt kezdtem.
https://ingatlan.com/33821564
-
Solad
addikt
Valahol érthető ez amúgy. S3-ban nem lehetett visszaesni, így bronzeból szépen elfogytak az emberek. Igazéból senki nem kerül sokkal hátrébb MMR szerint, egyszerűen csak máshol vannak meghúzva a vonalak a divíziók között.
No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
WinnerB0Y
senior tag
válasz trassher #25955 üzenetére
Tegnap Plat II riven loseolt a Plat III aatrox jungle el (aki dorans blade el kezdett majd olyan 15. perc körül vett egyben egy Golemet), 11/2 be feedelték folyamatos double killekkel az olafot. Majd a Mides Kayle volt az aki 19/4 ben egyszerre 2 hitelt engem (thresh harckocsi support) és az AD carry t is.
Easten ez a platinum. Az 1/6 os riven top és a 0/8 as aatrox jungle. Ez a tökéletes kombó, hogy eljuss Bronze V ig.
Enemy Jinx 1/6 ban, 76 farmmal a 35. percben kijelentette, hogy ő carryzte.
ggwp
Azért írtam ezt így le, mert nálunk úgy van, hogy ha botlane win (vagyis duoban haverral)akkor a többi lane szar. Ha top/jungle vagy mid/jungle kombót játszunk akkor valamelyikőnk biztos hibás a loseban. Az már nem is számít, hogy gyakorlatilag 8/1 es Syndra vagyok. A jungler meg szitne csak gankel és nem érdekes, hogy 30 farmal szaladgál.
Mindig mi vagyunk a hibásak.
Soha nem a Gold II "sohanemadccarryztemdebepickeltedasupportot" alvó Jinx akinek a játékot meg az életét is törölném. Nem. Ezek sosem hibásak. Csak én meg az éppen akkor jelenlévő duo partner.
Kicsit már unalmas így játszani. Lassan odáig jutok, hogy kikapcsolom a chat et.
vagy azt fogom csinálni, amit sokan csinálnak. Valami nem úgy történik ahogy én akarom insta leave. Aztán reprot me psl rito.[ Szerkesztve ]
EUNE: iNeeko
-
atila4
senior tag
Valaki tudja, hogy miért nem megy az ingyen transfer? Hibát ír ki...
Windows 11 / Galaxy S24+ / Asus ROG
-
ClydeBeka2
őstag
válasz WinnerB0Y #25956 üzenetére
Annyira kiváncsi vagyok már 1-2 gamedre. Belenézek és kiirom miket hibáztál. Bár még sosem csináltam ilyet és egy noob east platinumos voltam S3-ban, de remélem hasznodra válik és nem sértődés lesz belőle
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
atila4
senior tag
Westről -> Eastre 28-ig ingyen van
Windows 11 / Galaxy S24+ / Asus ROG
-
WinnerB0Y
senior tag
válasz ClydeBeka2 #25959 üzenetére
Erre már megkértem mást is.
Vagy éppen nem ért rá, vagy éppen volt nála valaki, vagy éppen játszani akart, vagy nem volt kedve.
Aztán mikor kivárta a 2 hetet, elkezdett skinekért könyörögni.
De valószínűleg te nem vagy ilyen.
Ezt csak azért írom, hogy már szerettem volna valaki tapasztaltabb játékost megkérni, hogy segítsen ebben, de soha nem jött össze.
Majd dobj rám egy üzenetet lol ban.
Előre is köszi[ Szerkesztve ]
-
hondahd
tag
válasz ClydeBeka2 #25959 üzenetére
Majd nekem is segítenél?
-
ClydeBeka2
őstag
válasz WinnerB0Y #25963 üzenetére
Dehogy dobok Akkor foglak figyelni, ha nem számitasz rá
@hondahd: Segitenék, de sajnos még nekem sincs időm játszani. Őszintén megmondom ezt is csak azért akarom, mert már idegesit picit ez a sok sirás. De van itt pár jóképességű ember, ha megkérsz valakit, biztosan segit
Itt van egy lista:
[ Szerkesztve ]
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
WinnerB0Y
senior tag
válasz ClydeBeka2 #25965 üzenetére
Elmondjam, az előzőt egy ellenpéldának hoztam fel és nem sírásképp.
Bár biztos voltam benne, hogy sok embernek ez fog lejönni. :/[ Szerkesztve ]
-
hondahd
tag
válasz ClydeBeka2 #25965 üzenetére
Csak nem tudom kihez forduljak.
Mert én körübelül amikor mostanában fenn vagyok az olyan 2-5 környékre és akkor senki sincs fenn . -
Malamute
tag
válasz ígyvanferi #25971 üzenetére
így van feri tényleg nem jól értelmeztem
Ami nem öl meg, az megerősít... Kivéve a halál, mert az megöl.
-
trassher
addikt
-
törölt tag
Azoknak akik laggolnak [link]
-
Devas
őstag
Aniviát úgy látom megszögelték kicsit. Eddig olyan mana éhsége volt hogy az első mana itemmel voltál olyan szinten mint a többiek anélkül. Próbálta azóta valaki? Nálam nagy kedvenc volt, mikor még ingyé vót!
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
superl3z
újonc
Sziasztok!
Ma regisztráltam eu east-re, tapasztaltabb játékosoktól szeretnék tanácsot kérni illetve 1-2 gamet játszani velük ha lehet. in-game: lezlo8
-
hondahd
tag
Sziasztok!
Most vettem meg leblancot és szeretnék tanácsot kérni hozzá.(hogyan kell vele játszani,stb)
Légyszi segítsetek! -
Malamute
tag
válasz -=Vacsek=- #25984 üzenetére
Mert annyira jobb lenne west? Én eredetileg westen voltam, de mivel minden haverom easten van ezért átmentem mert ingyenes most , nem hinném hogy ezt így meg lehetne határozni hogy hol rosszabbak a játékosok. Legalább nem az volt az 1. kérdés hogy german, hanem az hogy polak Eleve terveztem azt hogy csinálok egy másik accot a másik szerverre....
Ami nem öl meg, az megerősít... Kivéve a halál, mert az megöl.
-
Evil Snowman
őstag
Srácok, ha EUNE-n szeretne valaki velem játszani, főleg esti órákban , akkor az nyugodtan vegyen fel. CoDzKaSnow néven nyomom.
Még kicsi, tapasztalatlan és noob vagyok, de már a 30-as szint megvan legalább. -
superl3z
újonc
nem tudom, hogy ki vett fel az előbb de véletlen félrenyomtam és declineoltam
-
n a x v i L
aktív tag
válasz #56230144 #25993 üzenetére
Aki nézi a sorozatot szerintem nem találja majd viccesnek (ahogy én sem), de ettől függetlenül tényleg nevetséges azért sírni mert valaki lejjebb került annál ahol a reset előtt volt, főleg, hogy pont ez volt a reset lényege.
Ha úgy érzed, hogy mindent jól csinálsz és mégis úgy érzed, hogy áldozat vagy, akkor valamelyiket rosszul érzed.
-
WinnerB0Y
senior tag
válasz n a x v i L #25994 üzenetére
Ja igen.
Az egy nagyon fasza reset ahol a Diemond I srác leesett Silver V ig 8/2 vel.
Az egy most epic fasza reset.
Nem sírásból, de ennek így semmi értelme.
Silverben vannak a plat playerek.
Milyen esélye van egy silver játékosnak játszani ellenük?EUNE: iNeeko
-
n a x v i L
aktív tag
válasz WinnerB0Y #25995 üzenetére
Rengeteg smurf van, most miért lett kurva nagy gond pár diamondos srác akik leestek silverbe? Volt pár ilyen extrém eset, de véletlenül se annyi, hogy számottevő hatása legyen. Redditen lehet 1-1 ilyen képet látni, hogy diamondból silverbe meg így, de véletlenül sincs belőlük sok. Esetleg te kaptál magad ellen egy ilyen játékost?
Ha úgy érzed, hogy mindent jól csinálsz és mégis úgy érzed, hogy áldozat vagy, akkor valamelyiket rosszul érzed.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest