Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
-
LOGOUT.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dolby
senior tag
válasz
atila4 #42583 üzenetére
Így statok alapján én nem látok olyat amire foghatnánk a vereségeket (talán kill participation picit alacsonynak tűnik). Egyébként nem hiszem, hogy túl magas a vereségek aránya. Ha meg tudod tenni, akkor op.gg-n meccsek előtt kattints a felvételre, te is visszanézheted (ha épp jól felveszi az oldal mert nekem pl sokszor nem) meg okosak is ránézhetnek :-)
Esetleg lehet, hogy érdemes lenne megpróbálni más, most divatos adc-vel, aminek nem kell annyira sok idő mire gyilkológéppé változik. Jinx szerintem a mostani metában kicsit lassan indul be, addigra sokszor kb eldőlt a meccs.
-
Dolby
senior tag
válasz
atila4 #42574 üzenetére
Tudsz linkelni profilt? Vagy elég ha nevet és szervert írsz. Így hirtelen a teamfight-ban helyezkedés illetve a csapattal való együtt mozgás jutott az eszembe mint lehetséges hiba, ha tényleg mindent úgy csinálsz ahogy írod. Hiába vagy erős ha 5v5-ben könnyen megtalálnak és meghalsz mielőtt kiosztanád a sebzést, illetve akkor is hiába vagy erős ha csak lane-t pusholsz akkor is amikor baron tánc, vagy egyéb csapatmozgás lenne és 5v4 meghal a csapatod.
-
micafighter
nagyúr
válasz
atila4 #42574 üzenetére
Ezek nagyon jók, valószínűleg más lesz a gond. Nem csak ennyiből áll a carryzés. Teamfightolni hogy szoktál? Hogy mozogsz a csapattal a játék különböző szakaszaiban? Ha mindig földbe vered az enemy bot lanet a dragont is rendszeresen elviszitek amikor lehet? És ne feledd hogy nem 10/10 meccset nyerése a cél, egy 55%os winrátával is fel fogsz jutni, csak lassan.
-
-
bucketb0b
őstag
válasz
atila4 #33627 üzenetére
Amikor velem van akkor használhatatlan, persze az enemyben használhatóbbnak tűnik, de az ultiját legtöbbször inkább escapnek használták nálam. Ha nincs összhangban a csapattal akkor egy ulti el is baszhatja a teamfightot. Az ugrálása miatt nehezebb elkapni, de ha elkapod semmivel sem különb szerintem a többi adcnél. Én nem tudom értékelni azt a champet, de lehet másnak bejön.
-
-
WinnerB0Y
senior tag
válasz
atila4 #26657 üzenetére
Westen Silver I 70 pontról estem egészen Silver V 0 pontig.
Akkor az teljes mértékben az én hibám volt. Idegesen is játszottam és elbasztam a gamet nagyon sokszor.
Viszont utána más látásmód.
Vagyis még közben.
Te menj oda ahová maradsz. Inkább tedd ezt, minthogy valaki trollkodjon.
Ma,
Gold I support garen mert nem mehetett topra.
Szia. Abban a pillanatban leavetem ahogy lelockolt. -
-
RG4L
őstag
válasz
atila4 #24953 üzenetére
Ha jó vagy, úgy is feljebb jutsz, tudni kell carryzni. Én Bronz 1-ből Gold 5-ig mentem fel azt hiszem 84 meccs alatt, úgy hogy mindig 25 pontot kaptam szinte, szóval hajrá. Úgyis lesz eloreset hamarosan, szóval a mostani semmit nem jelent.
Más:
Holnap jön Yasuo ha minden igaz -
sasa311
veterán
Az olyat, hogy "tank" felejtsd el nyugodtan. Egy optimális csapat így néz ki:
Bot lane: Support + AD carry
Mid lane: AP carry
Top lane: Bruiser
Jungle: BruiserA bruiserek átvették a tankok szerepét. Fele tank fele DPS-nek vannak építve, nyitják a teamfightot és rászállnak az ellenfél carryjére.
Jungle poston még megjelenik néha egy tankosabb karakter (pl. rammus), de már ott is nagyon ritka.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Gaming notebook topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 3D nyomtatás
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Bontatlan GIGABYTE Radeon RX 9070 Gaming OC 16G 3Év gari 27% Áfás számla
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- DELL G5 5590 I7 9750H RTX 2060/6G 16G DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest