Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devas
őstag
Khm... Lehetnétek tekintettel az újakra is. A PD-t még kitaláltam, de az SV kifogott rajtam. Az esetek 50%-ában érthetetlenül nem Magyarul beszéltek. Köszi!
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
Lokids
addikt
Ezt nem hiszem el.
Ranked game. Egyikben az adc egyszerűen lelép. Nyert gamet buktunk.
A másikban a support Yi az adc elöl farmolt mindent amit tudott, majd egyszerűen otthagyta, hogy a junglert farmolja és a meccs végén még lenoobozza az adc-t, hogy kisebb a szintje.
És ez ranked baszki.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
nike_
addikt
Szerintetek jelenleg melyik poszton lehet legjobban carryzni egy meccset?
-
Devas
őstag
válasz Lokids #25604 üzenetére
Én igaz még nem rankedezek, de folyamatosan kicsesztek velem: lezsíroztuk hogy junglezek, erre az utolsó pillanatban valaki berakja a smiteot, majd miután megvettem a bicskát is közli velem hogy nem én megyek junglebe. Vagy veszek supportos income itemet és soloznom kell a lanet mert egyedül hagynak. Múltkor szégyenszemre két tankkal hoztuk le a meccset top-on, mert a két carry botozni akart... De a 4 tankos setup is mindent visz...
Szal én már olyan karaktereket hozok, amikkel lehet pusholni ha egyedül hagynak, és van elég damage leszedni az ellenfelet és semmi olyan income itemet nem veszek amihez kellene egy társ, vagy a junglebe kelljen mennem.
Ugyanis rendre az történik, hogy a középjátékban szarnak topra szarnak botra, mennek midre mind etetni, és onnantól bukó. Egyre rosszabb a helyzet és surrendelik a meccset...Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
Devas
őstag
Egy olyan kérdésem volna, hogy kinek építetek tenacityt és melyik karakterek ellen használtok CC-t? Vegyünk egy teamfightot alapúl.
[ Szerkesztve ]
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
Devas
őstag
válasz Pedro78 #25612 üzenetére
Na igen és most itt az ellentmondás valahol: ha a carry ellen van CC prio, akkor miért a tanknak van tenacityje? Valahol logikus az is, ha a tankot CCzed, akkor nem tud visszaCCzni... Na mindegy érdekes. Lehet ez inkább olyan karaktereknél lehet hasznos, akiknek nincs semmi ugribugri-szerű menekül képessége?
[ Szerkesztve ]
-
Mottie
őstag
Azért, mert ha a tankot nem tudják lefogni (van tenacityje), akkor bizony a carry arcában lesz folyamatosan. Márpedig amikor ez történik akkor általában borítékolható a tf megnyerése. Lásd Olaf nem véletlenül volt 100% pick egy időben. Benyomta az ultit, cc immune és onnantól kezdve a carry halott volt bármit csinált.
Be Victorious!
-
Dani_kp
addikt
Mi a ...? EUW halott vagy mi? ARAM köze egyszer csak kiírja, hogy reconnect, nem történik semmi. Kiléptem, beloginoltam újra és nem tud visszacsatlakozni.
szerk.: az komoly, nem tudott reconnectelni, de bo fight-ot meg tudok menni WTF?!
[ Szerkesztve ]
https://ingatlan.com/33821564
-
-=Vacsek=-
senior tag
no végül 6-4 lett a w/l arányom a 10 besorolobol igy s3-ba dobott. örülök h nem bronzba kezdtem onnan nincs kiut
-
ClydeBeka2
őstag
Igazából mindennel lehet. Régen úgy gondoltam, hogy middel, ezért oda mentem, de mióta feljebb lépkedtem, az a tapasztalatom, hogy jungle-nek van a legnagyobb befolyása a játékra, szóval most azt mondanám. Kár, hogy nem tudok annyira, most kezdem tanulgatni, csak rankedre még nem merem vinni, mert akkor menne a blame the jungler
@-=Vacsek=- : Bronzból is ki lehet kerülni, sőt elárulom onnan a legkönnyebb. Ha nem a csapattársaid fogok a vereségért hibáztatni, hanem a saját hibáidat javitod/gameplayedet tökéletesited, akkor feljebb jutsz. Tudom, hogy elcsépelt, de tényleg igy van.
Persze benne van, hogy valaki miatt kaptok ki, de nem is lehet minden gamet megnyerni[ Szerkesztve ]
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
-=Vacsek=-
senior tag
válasz ClydeBeka2 #25622 üzenetére
van egy nálam régebb óta játszó tag sztem ő tapasztaltabb és jobb is mint én de tul korán kezdte el a 10es besorolot és nem sikerült neki annyira h silverig eljusson igy most bronz 3 és 2 között ugrál mert egyszerüen nem tud annyiszor nyerni h kikerüljön. de ezt mondják a silver sőt a gold-ra is h nagy különbségek vannak. mivel jön az s4 ugygondoltam ideje megprobálni legalább az első 10et de rankedozni tuti h csak duoba fogok menni olyannak akiről tudom h értelmes és érti a játék lényegét nem pedig szétfeedel afkol flames stb
-
Solad
addikt
válasz -=Vacsek=- #25623 üzenetére
Ha B2-3 között ugrál, akkor valószínűleg az a neki megfelelő szint. Ilyen egyszerű.
No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
nike_
addikt
Aha, én is így gondolom, megerősítésképp kérdeztem mások véleményét. Mostanában úgy érzem, hogy ADC-ként egyszerűen semmit nem tudok kezdeni, amikor 15-20 percnél Mundo/Shyvana/Nasus 300 stackkel lejön egy Sunfire Cape-pel és egy Spirit Visage-zsal...
-
hondahd
tag
Lehet hogy én vagyok béna de én Bronze 1-ben voltam 3 hónapig.
8/2 loose-winnel kezdtem így bronze 4-be dobott aztán volt 3 hét amikor mindig csak 1 nap tudtam játszani de felmentem bronze 1-be.Ott meg hát várni kellet ! -
Devas
őstag
válasz -=Vacsek=- #25627 üzenetére
300 armor ellen mit építesz ADC-ként? Múltkor jött egy ilyen Malphite... alig tudtuk kinyírni.
-
ClydeBeka2
őstag
Bot lane a legrosszabb, nagyon megutáltam mostanában. Lehet bennem is van hiba(sőt, biztos), de én nem tudok egy másik ismeretlen emberrel együtt dolgozni, csak ha tényleg érti a dolgát. Még az a jobbik, ha te vagy a support, akkor talán lehet kezdeni valamit, de adc-zni nem annyira szeretek már rankedon
-
P-SZ-S
aktív tag
Egyszerűen ignorálni kell mintha ott sem lenne, nincs semmi sebzése, mindig utoljára kell megölni a tankokat, mivel nem jelentenek veszélyt a csapatra (kivétel a felstackelt nasus ). És ha ezek után szerencsésen életben marad az ap carrytek akkor ő már tudja sebezni megfelelően, de amúgy a csapat leöli, mert önmagában már kevés egy tank.
[ Szerkesztve ]
-
Devas
őstag
válasz P-SZ-S #25635 üzenetére
Hát volt két adc-nk és nem volt ap carrynk, de volt két ap tankunk. Ötödik nem emlékszem mi volt. Jól megszívatott minket, mert feltartotta a push-t, 4-en mentünk rá hogy ki birjuk nyírni.
Amúgy ez a Mundo valami vicc, defense masteryn szétaláztam vele a népet. Emlékszem még amikor free rotation-ben volt és elkezdtem játszani csak haltam vele össze-vissza.
Boots of Swiftness (Furor) + Spirit Visage + Warmog's Armor + Atma's Impaler + Trinity Force + Youmoo's Ghostblade a jelenlegi buildem, de az ötleteiteket várom.
-
Solad
addikt
válasz -=Vacsek=- #25638 üzenetére
Nagyon ritka hogy nem lw a masodik itemem (a cipot nem szamolva)
No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
Devas
őstag
válasz Mythsardan #25637 üzenetére
Ez jó tankos, vagy 150 armor 150 magic resistes lesz így. Sunfire Capet én inkább azoknak a tankoknak szoktam venni akiknek nincs területi sebzésük nagyon, hogy azért tudjanak pusholni. Én megelégszek 100-100-al, hisz ez inkább fighter mint tank. Meg hát jó volna valamivel legyilkolászni a népet is. A te builded bizonyára hatékonyabb. Meg hát eddig még nem volt alkalmam teljesen felépíteni mert vége volt a meccsnek.
Trinity-nél még bizonytalan vagyok, hogy a Mazohism (E) sebzését is duplázza-e vajon?
R > Q > E > W priorral építem fel a képességeit.Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
hugi0
őstag
Sracok magyar nyelvu RIOT support van ?
A napokban nyomtam par Draft Pick-et.
Az atlag MMR mindket csapatban 1450 es 1500 kozott volt.Kellene javasolni hogy ezt probaljak meg modositani, mert a jatekok meg mindig katasztrofalisak.
Mindig van a jatekban plat vs bronz.
A mostani jatekban top-on volt plat vs bronz mid-en meg bronz vs plat.
- 8. percben top enemy torony, miden meg a mi tornyunk volt halott.Az a csapat nyer alltalaban, ahol a bronzos batortalan es ezaltal kevesebbet feedel.
Az en javaslatom az lenne a RIOT fele, hogy MMR ben 500-nal nagyobb kulonbseg ne legyen egy jatekban a jatekosok kozt.
- vagy egy adot ertek amit majd a riot eldont.Nemtek mi a velemenyetek ?
- kevesebb lenne igy a "troll"-nak nevezett jatekos ?
Mert ugye mi "anyaztuk" a midest, ok a toppost."Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
hugi0
őstag
válasz P-SZ-S #25642 üzenetére
Nalunk nem volt premade enemy-ben 2 en voltak.
Ahol van egy bronz 5-os 800 eloval, ott, hogy az atlag kijojjon biztos lesz mellete plat os.
mondjuk jon melleje meg 3 darab gold4 es.Az enemyben csak gold 4 es van, akkor is bajos a jatek.
Toppon bronzos feedeli a goldost.Ezert lenne jo ha a 10 ember elo-i kozt nem lenne nagy a kulonbseg.
- hasonloan lenne mint ranked, mert rankedon a jatekosok kozt kicsi a kulonbseg.
Ha elmegyek solo-zni 200 elo-nal nagyobb kulonbseg nincs a jatekosok kozt.Ennek koszonhetoen altalaban kiegyenlitett a jatek, emellet meg csak 1x volt surr.
- tobb szaz ranked utan."Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
ClydeBeka2
őstag
NORMAL DRAFT PICK, aki nem értené.
Ha admin lennék, már tiltanám az ilyet. Komolyan nem birjátok megérteni? Személy szerint már elegem van az ilyen hozzászólásokból... Értsétek már meg, hogy működik a rendszer.
Az még oké, ha egy unranked vs diamond I-et beraktok, vagy ilyesmi, de hogy hetente fél oldalas posztok vannak arról, ami JÓL működik, akkor már kicsit felidegesit...LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
marked one94
őstag
válasz ClydeBeka2 #25646 üzenetére
Én ezen már csak röhögök Szánalmas és vicces is egyben
You'll Never Walk Alone
-
ClydeBeka2
őstag
válasz marked one94 #25647 üzenetére
Lehet, csak ki kéne moderálni szerintem
-
hugi0
őstag
válasz ClydeBeka2 #25646 üzenetére
Ezekszerint neked elmeny ha egy bronz 5 os elen jatszol !?
marked one94 te is szeretsz bronz 5 ellen jatszani ?[ Szerkesztve ]
"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest