Hirdetés

2024. május 18., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#22609) Zirowe


Zirowe
nagyúr

Sziasztok, használ vki 42"LG5500-ast?
Mert olvasgattam a használati útmutatót,és csomó olyan funkció van(pl: xd engine ki-be kapcsolása,stb.),amit ír a használati útmutató,hogy tud a tv-m,de egyszerüen nem találom a menüben.
Maga a menü is eléggé korlátozott és alig ad nekem opciókat,nem lehetséges,hogy vmi "haladó" menüt kell bekapcsolni(anno volt ilyen a thompson tv-men)?De erről nem ír semmit a használati utasítás:S

Valamint ugyebár ebben van beépített mpeg-4 tuner (akik olvassák a dvb-t topicot, azoknak ismerős lesz a nyavalygásom),amire rákapcsoltam a tetőn lévő antennát, Bp. II. kerület Mechwart liget környéke és semmi nem jön a megadott 55 és 62-es csatornán, igaz, hogy azt mondják, hogy még csak tesztelik,de kezdek parázni, hogy lehet,hogy rossz tv-t vettem?
Mert a menü szoftvere azt írja, hogy LG5000, míg a dobozán nem volt semmi felirat a modell számról,és a tv-n is csak összesen egy matrica van hátul amire rá van írva,hogy 42LG5500.(biztos,hogy nem 5000-es,de akkor is van para).

Vkinek egyébként sikerült elkapnia a Duna HD adását beépített tunerrel?

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.