- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- Banyasz papa: segitség kérés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lhajdu
csendes tag
válasz
miki002 #2782 üzenetére
A nyaralas meg nem kezdodott el.... Johir, viszont hogy van egy-egy pici szabadido : ) ekkor epul a projektor : D
Legutobbi akcio: Szalagkabel problema athidalasa(ami a ket panelt osszekoti)
Egyik jobaratom elvallalta a szalagkapel atkoteset(Ezuton is koszi!!)
Keszitettem egy panelt ami 1,27mm es labtavolsagu szamitasteknikai(IDE vagy regi gepeken LPT port kivezetesere szolgalo) kabelhez kompatibilisse(forraszthatova) teszi a monitorom hatuljan talalhato 0,8mm labtavolsagu kabelt, a kepen 6db lathato, nyilvan tartalek es egyben probalkozas(labtavolsag, forrszem meret) is : )
ugyanez felonozva:
ezutan a szalagkabel elvagasa, es a ket fel felonozasa, majd kis panelokra leforrasztasa(masik panelon egyenkent kicsi tekercsdrottal atkotese) kovetkezett, na ezt a reszt szakemberre biztam : ) Nem bantam meg!
es leforrasztva: (az lpt kivezetokabel is ottfigyel mar rajta, kesobbi kep.. de ide is beillik : )
a masik oldala a kabelnek, ami a panelhoz van ragasztva ugyanigy jart... kep:
A konzol kifaragasa: (butorhatlap)
Ragasztas egy keves FBS-el (ezt mar biztos nem fogom leszedni errol a falaprol...)
A puding probaja: (hattervilagitas beuzemelese)
Megijesztettem 12V-al... es voala....MEG MINDIG MUKODIK : D szinte hihetetlen.... mit kibirt mar ez a panel...
irasvetitore radobva kiprobaltam, a "cable not connected" feliratot felfestette szepen a falra : )Ha tovabbjutok irom a fejlemenyeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- EKWB EK-Classic Pump Reservoir 160 SPC PWM D-RGB eladó
- Aluminium hűtőborda 105 x 52 x 10 mm - VGA backplate hűtés - ELADÓ
- EVGA SuperNOVA 850 G2 850W 80+ Gold teljesen moduláris tápegység garanciával
- Sérült! Corsair Icue 5000X Fehér Számítógépház! Olvasd a hirdetést!
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook White 13" unibody
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest