Új hozzászólás Aktív témák

• lhajdu

csendes tag

válasz miki002 #2782 üzenetére

A nyaralas meg nem kezdodott el.... Johir, viszont hogy van egy-egy pici szabadido : ) ekkor epul a projektor : D

Legutobbi akcio: Szalagkabel problema athidalasa(ami a ket panelt osszekoti)
    Egyik jobaratom elvallalta a szalagkapel atkoteset(Ezuton is koszi!!)
    Keszitettem egy panelt ami 1,27mm es labtavolsagu szamitasteknikai(IDE vagy regi gepeken LPT port kivezetesere szolgalo) kabelhez kompatibilisse(forraszthatova) teszi a monitorom hatuljan talalhato 0,8mm labtavolsagu kabelt, a kepen 6db lathato, nyilvan tartalek es egyben probalkozas(labtavolsag, forrszem meret) is : )

ugyanez felonozva:

ezutan a szalagkabel elvagasa, es a ket fel felonozasa, majd kis panelokra leforrasztasa(masik panelon egyenkent kicsi tekercsdrottal atkotese) kovetkezett, na ezt a reszt szakemberre biztam : ) Nem bantam meg!

es leforrasztva: (az lpt kivezetokabel is ottfigyel mar rajta, kesobbi kep.. de ide is beillik : )

a masik oldala a kabelnek, ami a panelhoz van ragasztva ugyanigy jart... kep:

A konzol kifaragasa: (butorhatlap)

Ragasztas egy keves FBS-el (ezt mar biztos nem fogom leszedni errol a falaprol...)

A puding probaja: (hattervilagitas beuzemelese)

Megijesztettem 12V-al... es voala....

MEG MINDIG MUKODIK : D szinte hihetetlen.... mit kibirt mar ez a panel...
    irasvetitore radobva kiprobaltam, a "cable not connected" feliratot felfestette szepen a falra : )

Ha tovabbjutok irom a fejlemenyeket.

Új hozzászólás Aktív témák