- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
arpii
tag
Ez az egész oldalas nem lenne rossz, de még erről is lelógna a 15"-os lcd. Ha úgy alakul a költségvetésed és megveszed, kíváncsian várjuk az eredményt.
Nem akarnák én egyből egy csúcsmodern írásvetítőt, csak hogy végre lássak már valami eredményt. Arra pedig egy ócska, éppen működőképes vetítő is jó lenne. Már a fél város rá van állítva a beszerzésreHátha végre rámmosolyog a szerencse a közeljövőben.
-
miki002
tag
minden tiszteletem! ez az a dolog, amit sokan nem merünk megcsinálni, mert azért vald be néha majdnem bekakikáltál az izgalomtól ,mert ez nem egyszerű dolog . te már fújhatsz egyet. azoknak írom akik félnek ettől, vagy nem éreznek magukban annyit, hogy megtegyék, ezen réteg leszedése nélkül is tökéletes képminőséget lehet elérni megfelelő erősségű fényforrással . persze nem vitatom, így biztosan még jobb és élesebb a kép. aki úgyérzi leszedi annak hajrá ! ( a legtöbbször ebben a fázisban sérül az lcd valamilyen formán!!!!!!!!!!!!) te megúsztad és gratulálok hozzá örülök a sikerednek csak így tovább! üdv
-
miki002
tag
szia az írásvetítőt ne kapkodd el hisz igazán az a lényeg és általában a benne lévő halk venti és a lámpánál lévő lencsék is használhatóak . de majd meglátod ha meglessz csak azért írom hogy ne vásárolgass be feleslegesen legyen meg a vetítő és utánna vegyél bármit is . a vaterán szoktak lenni jók csak ki kell várni . most is van valami ősrégi szar régi optikás és marha drága na ez a nem jó kategória .és ne alkudj meg az optikát illetőleg . ha az ár kedvező szerintem akkor sem érdemes . viszont ha meglátsz egyet és megfelelő minden tekintetben akkor ne gondolkozz rajta mert elviszi más . ha lehet meg kell alkudni az eladóval főleg a vaterán vagy licitálni . szerintem 15000 -nél sokkal többet ne adj ki a vetítőre .ha most nincs is majd lessz biztos lehetsz benne nekem már kétszer sikerült jót lelnem .
a türelem írásvetítőt terem ! üdv -
miki002
tag
üdv
simán elérhetsz akkorát mondjuk oda már kell a 400w os izzó szerintem . ne elégedj meg a sima verzióval mikor simán csak az írásvetítőre rakod a kijelzőt. főleg ha ekkora képet akarsz. építeni kell fadobozba pontos méretekkel. és a lényeg az összetett optikájú írásvetítő!!!!!! én próbáltam már kint a házfalon simán lehet 3-4 m es képátló de a fény fontos no meg az lcd kontrasztaránya . sokat nézegettem az lcd moncsikat mire sikerült kiválasztanom .15 " osban álltalában rossz kontrasztarányút és válaszidejűt kapsz . a HP L1506 -os moncsinál jobbat és olcsóbbat nem találtam 8-16 ms 400:1 és 12 ért vettem használtan ki kell fogni nem szabad elhamarkodni semmit főleg ezeket . majd teszek fel képet milyen vetitőt kell vadászni amiben ilyen van. meg teszek fel egy pontos méretezést mit hova és mekkora az akkora . ez pont az írásvetítőből kiszedett lencsékhez van méretezve .én már kettőt építettem ez alapján és működik mindkettő.elsőre tű éles képpel .majd érkeznek a képek üdv -
miki002
tag
üdv
ne sajnáld az időt rá és szépen olvasd végig a fórumot .minden kérdésedre választ találsz . persze ha elakadsz itt sok az önzetlenül segítőkész ember . de mi itt páran hidd el misem ebből doktoráltunk és úgy tudjuk mi miről szól,hanem gondos önképzés és tudásanyag elolvasása tanulmányozása után sajátítottuk el ,és építettük meg a végeredményt . és hidd el megéri a fáradtságot viszont vannak alap dolgok amiket meg kell tanulni és betartani kőkeményen . és azért is tanulmányozni kell mert kérdéseidre kapott válaszokat is csak így tudod igazán értelmezni. de ha kérdésed van nyugodtan tedd fel segítünk amiben tudunk de ha nem olvasol és olyan kérdést teszel fel amire már válaszoltak korábban akkor viseld el a kritikát és az esetleges számonkérő válaszokat. remélem érted és nem veszed magadra ez egy közösség aminek te is lehetsz tagja ha betartod az íratlan vagy írott szabályokat . én kb egy éve olvasgatom ezt a fórumot és más ezirányú oldalakat és csak most éreztem magamban annyit hogy csatlakozhatom és segíthetek másoknak . szóval légy üdvözölve számíthatsz rám és szerintem a többiek nevében is mondhatom számíthatsz ránk! jó munkát és kitartást! és a végeredménytől bekakikálsz majd . üdv :Miki -
arpii
tag
Üdv itt a fórumban!
1. Az írásvetítőben 2 freshnel van összeragasztva.
2. Az írásvetítő vetítő lencséjét is használhatod, de ha helyesek az ismereteim, akkor egy triplet lencse nagyobb fényáteresztő képességű és a kép is élesebb vele.
3. Freshnelt írásvetítő bontásból vagy valami feladott projektből megmaradtként tudsz valakitől venni. Triplet az ha van is elvétve boltban, az is horribilis áron. A későbbiekben én használt bazárok felkutatásával szeretnék hozzájutni egy triplethez. Azt mondták páran, hogy egy jó minőségű fényképező objektív is megteszi, mivel annak a színhűsége és a paraméterei is megfelelőek a feladatra.
4. Többen rendeltek már külföldről a topic fénykora alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Aluminium hűtőborda 105 x 52 x 10 mm - VGA backplate hűtés - ELADÓ
- ASUS ROG STRIX 1000W Aura moduláris táp eladó /Garanciás/
- Corsair RM850X 850W Gold Moduláris Tápegység
- Montech King 95 Pro házikó FÉLÁRON + egy halom venti
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest